Τελευταία ενημέρωση 13:54, 29 Μαρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ξεκινά και ο Γλαύκος

Σήμερα (Τετάρτη) θα ξεκινήσουν τα μαθήματα στη μεγάλη πισίνα, για τα τμήματα των ακαδημιών, προαγωνιστικής και αγωνιστικής κατηγορίας του Γλαύκου. Το Τμήμα της Τεχνικής Κολύμβησης ξεκίνησε τις προπονήσεις του προχθές.  Για περισσότερες πληροφορίες και νέες εγγραφές μπορείτε να απευθυνθείτε καθημερινά στη γραμματεία του Συλλόγου.

Ετικέτες

Η διοίκηση του κολυμβητικού συλλόγου «Δελφίνια» εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Να ενημερώσουμε τους γονείς και τους αθλητές του συλλόγου, ότι αύριο Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει να λειτουργεί κανονικά και η μεγάλη πισίνα στο κολυμβητηριο. Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθουν όλες κανονικά. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη γραμματεία του συλλόγου 16.00 -21.00 καθημερινά και το Σάββατο 09.00 - 13.00»

Ετικέτες

Ο ΓΣΠ  θερμά τόσο τον Δήμαρχο της πόλης μας  Ανδρέα Παχατουρίδη όσο και τον Πρόεδρο του ΑΟΔΗΠ  Δημήτρη Χιώτη για τον καθορισμό του προγράμματος λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ιεροθέου και την έγκαιρη έναρξη της κολυμβητικής χρονιάς.

 Ο έφορος  Γιάννης Φέγγος τόνισε για το θέμα: «Το κολυμβητήριο για τα παιδιά που ασχολούνται με τον υγρό στίβο είναι το δεύτερο σπίτι τους. Ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης και ο υπεύθυνος του αθλητικού τομέα Δημήτρης Χιώτης ενήργησαν με σύνεση, βάζοντας σε πρώτη προτεραιότητα τους αθλητές και τις αθλήτριες του Περιστερίου.  Έδωσαν το πλάνο έναρξης του Δημοτικού Κολυμβητηρίου και πρότειναν σε όλους τους Συλλόγους να συνδράμουν ώστε στην διάρκεια της χρονιάς να γίνουν οι όποιες αλλαγές απαιτούνται, ώστε να αναβαθμιστεί περεταίρω όλος ο υγρός στίβος της πόλης. Με την επίσημη πλέον έναρξη της κολυμβητικής περιόδου στην πόλη μας , θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες  να έχουν υγεία, πρόοδο στα μαθήματα και τις σπουδές τους, διάθεση για προσπάθεια και φυσικά επιτυχίες».

Ετικέτες
Ο Ατρόμητος Κ13 (παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2003)  πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση παρά το ισόπαλο 1-1  σε φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που έγινε  στο γήπεδο «Νταμάρι».
 Στο Α' ημίχρονο οι Περιστεριώτες ήταν κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο και έχασαν ευκαιρίες για να σκοράρουν με κυριότερες το σουτ του Μητσή που αποκρούστηκε απο τους αμυντικούς πάνω στη γραμμή, την κοντινή  προβολή του Τσιακίρη ελάχιστα αουτ, το δυνατό σουτ του Μητσή ελάχιστα αουτ και κορυφαία ευκαιρία το κάθετο δοκάρι του Μαντέλη πρίν τη λήξη του ημιχρόνου. 
 
Στο β' ημίχρονο ο Ατρόμητος προήγηθηκε με γκολ του Καλομοίρη,στη συνέχεια σουτ του Μαντέλη πέρασε ελάχιστα αουτ ενώ σε απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Σάσσαλου ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού  έκανε την απόκρουση του αγώνα. Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα με σουτ έξω από την  περιοχή ο Ολυμπιακός ισοφάρισε σε 1-1.
Προπονητής : Βασίλης Καλτσής
Ξεκίνησαν οι: Σέιμαν, Ψύχας, Δευτεραίος, Λουκόπουλος, Μπισύρης, Χριστοφορίδης, Πάζα, Αχμέτ, Μαντέλης, Τσιακίρης, Μητσής. Έπαιξαν επίσης και οι: Λέντιο, Νικολακόπουλος, Σάσσαλος, Γκοτσούλιας, Αντωνόπουλος,
Γεωργόπουλος, Ντόσκορης, Καλομοίρης. 

 

Ετικέτες

Ο φυσικοθεραπευτής Δημήτρης Βασιλείου γράφει σήμερα στο peristerisports για την αρθρίτιδα γόνατος που είναι μια συχνή πάθηση και τη θεραπεία της.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας