Τελευταία ενημέρωση 22:17, 24 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

 Σε κέφια ήταν χθες ο Ατρόμητος Κ17 ο οποίος σε φιλικό παιχνίδι κέρδισε 4-1 την αξιόμαχη (αντίστοιχη) ομάδα του Αίμου Πετρούπολης που προπονεί ο παλιός άσος Γιάννης Χλωρός.

Η ομάδα της Πετρούπολης άνοιξε πρώτη το σκορ όμως στην συνέχεια οι παίκτες του Βασίλη Καλτσή ανέλαβαν πλήρως τα ηνία της αναμέτρησης και επικράτησαν άνετα έχοντας σκόρερ τους Τριμμάτη (2 γκολ) και Θεοδωρή, Κακοσίμο.

Πλέον ο Ατρόμητος Κ17 περιμένει την έναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας δείχνοντας έτοιμος να πραγματοποιήσει μια καλή πορεία και γιατί όχι να αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη.

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε με τους: Ληβισιανος,Αποστολου,Ασλανι,Ζωγκος, Χατζοβασιλακης, Μοιρασγεντης,Δοσης, Κακοσιμος ,Ιμερι, Τριμματης, Κιτσοπουλος . Έπαιξαν και οι: Ζωης, Τσαπαρας, Κωστοπουλος,Ρωσση, Ναζος,Καραχαννας, Παναγιωτιδης, Θεοδωρης,Μπαλοκας.

Ετικέτες

Με την συμμετοχή όλων των ποδοσφαιριστών συνεχίστηκε και σήμερα το απόγευμα η προετοιμασία του Ατρόμητου για τον αγώνα στα Γιάννινα κόντρα στον ΠΑΣ.

Ο Πίτου Γκαρσία «έβγαλε» τα 3/4 του προγράμματος και αποχώρησε προς το τέλος για να μην επιβαρυνθεί όταν έγιναν ασκήσεις με άλματα.

Ο Μπόρισλαφ Στόιτσεφ συνέχισε τη διπλή προπόνηση (πρωί- απόγευμα) κάτι που θα επαναλάβει και αύριο.

Αποθεραπεία και spa έκαναν οι Μπαστακός, Νάτσος, Λημνιός, Θεοδωράκης που αγωνίστηκαν χθες με την Κ20 στα Γιάννινα.

Ετικέτες

Στο αθλητικό κέντρο συνεχίστηκε σήμερα το απόγευμα η προετοιμασία του Ατρόμητου για τον εκτός έδρας αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στο πρόγραμμα έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές με εξαίρεση τον Πίτου Γκαρσία ο οποίος λόγω ενοχλήσεων στον αχίλλειο τένοντα προπονήθηκε μόνος του χωρίς ωστόσο η κατάσταση του να εμπνέει ανησυχία.

Ετικέτες

Πάνω στην παλαίστρα εκεί που καθημερινά χύνουν κιλά από ιδρώτα, μοχθούν και παλεύουν για να «χτίσουν» γερό σώμα αλλά και μυαλό, τελέστηκε σήμερα το απόγευμα ο ετήσιος αγιασμός του τμήματος πάλης του Ηρακλή Περιστερίου.

Ετικέτες

Μέρα γιορτής η σημερινή για την γυναικεία ομάδα του Ατρόμητου καθώς η αθλήτρια Χριστίνα Παπαδοπούλου παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της καρδιάς της Σπύρο Πρίφτη.

Οι υπεύθυνοι της ομάδας Στέλλα Μουζάκη και Τάσος Τράγος, η προπονήτρια Καλομοίρα Κοντομίχη και όλες οι παίκτριες εύχονται στο ζευγάρι βίον ανθόσπαρτο και με το καλό να δεχθούν το νέο μέλος της οικογένειας τους. Κουμπάρα ήταν η επίσης παίκτρια της γυναικείας ομάδας Βιβή Ζουμπουλάκη.

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας