Τελευταία ενημέρωση 20:47, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Να διαγράψει την ήττα από τον Πλατανιά και να ξεκινήσει ένα νέο σερί νικών σαν και αυτό που έκανε την περσινή χρονιά θυμίζοντας« ομάδα -τρένο» θέλει να κάνει ο Ατρόμητος Κ20  από το γήπεδο του Ρουφ.

Η ομάδα του Γιώργου Κορακάκη αναζητώντας καλύτερες γηπεδικές συνθήκες επέλεξε το συγκεκριμένο γήπεδο για τον αυριανό αγώνα με τη Ξάνθη που θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το αποτέλεσμα της περασμένης εβδομάδας ανήκει φυσικά στο παρελθόν, οι ποδοσφαιριστές έκαναν την αυτοκριτική τους γνωρίζοντας ότι αδίκησαν τους εαυτούς τους και είναι αποφασισμένοι να επιστρέψουν πάση θυσία στα νικηφόρα αποτελέσματα κόντρα σε μια υπολογίσιμη ομάδα η οποία στην 1η αγωνιστική είχε αποσπάσει ισοπαλία από την ΑΕΚ.

Το ευχάριστο για τον ταλαντούχο προπονητή είναι ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα καθώς όλοι οι παίκτες που είχαν φύγει για τις Εθνικές Ομάδες (Λημνιός, Νάτσος, Κρουσέλ, Στρούγγης, Ρεγκάκος) επέστρεψαν υγιείς.

Ετικέτες

Το δικό του ευχαριστώ για το καλό και έγκαιρο ξεκίνημα του κολυμβητικού τμήματος και της υδατοσφαίρισης του Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, θέλησε να πει, ο Μπάμπης Καραθάνος.

"Όλοι χαιρόμαστε για το καλο ξεκίνημα της κολύμβησης και της υδατοσφαίρισης του ΓΣΠ.Ευχαριστουμε όλους όσους συνέβαλαν να ξεκινησουν ολα ομαλά. Ευχομαστε να έχουμε μια δημιουργική και νικηφόρα χρονιά!", τόνισε ο έμπειρος παράγοντας, εμφανώς ικανοποιημένος για τις εξελίξεις. 

Πράγματι προς επιβεβαίωση των όσων είπε ο Μπάμπης Καραθάνος με χαμόγελα και πολύ παιχνίδι ξεκίνησε τις προπονήσεις στην πισίνα της Χωράφας η Υδατοσφαίριση του Γ.Σ.Π. !

 Η επιλογή του Συλλόγου να στηρίξει το άθλημα και να δώσει την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά του Περιστερίου να ασχοληθούν με την Υδατοσφαίριση φάνηκε από τις πρώτες κιόλας ημέρες  να δικαιώνεται.

Πολλά νέα παιδιά έρχονται καθημερινά στην πισίνα και εντάσσονται στην ομάδα των ProMini! Η προσπάθεια της περυσινής χρονιάς και το δυναμικό ξεκίνημα της νέας καμπάνιας του Γ.Σ.Π. «Πάμε WaterPolo … Πάμε Γ.Σ.Π.» με 15 ημέρες δωρεάν για τα παιδιά Δημοτικού, έχει πλέον πείσει τα Περιστεριωτόπουλα να έρθουν να δοκιμάσουν ! Το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών του Συλλόγου ,  έχει αρχίσει να αποδίδει καρπούς.  Κάθε καινούργιος αθλητής φέρνει και έναν φίλο ή φίλη του για να δοκιμάσει.

Αλλά και στην κολύμβηση ο ΓΣΠ είναι μια παραδοσιακή δύναμη χάρις στις άοκνες προσπάθειες του αρχιπροπονητή Γιάννη Ορφανίδη και των συνεργατών του αλλά και του εφόρου του τμήματος Μανώλη Μουστάκη και δεκάδες παιδιά χαίρονται, προσπαθούν, δίνουν τη μάχη τους με χαμόγελο και μεγάλη διάθεση μέσα στο νερό.

 

 

Ετικέτες

Από 5 ευρώ ξεκινούν οι τιμές των εισιτηρίων του κυριακάτικου αγώνα  του Ατρόμητου με τη Ξάνθη στο γήπεδο Περιστερίου.

Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων αύριο (Σάββατο) θα λειτουργήσει από τις 10.00 μέχρι τις 14.00.

Να τονιστεί ότι σύμφωνα με την ΚΥΑ 20/08/2015 που αφορά την «Εφαρμογή Ηλεκτρονικού Εισιτηρίου για την έκδοσή, διάθεση και έλεγχο σε αγώνες του Επαγγελματικού Αθλητισμού» απαραίτητος για την αγορά του εισιτηρίου είναι ο αριθμός ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται. Χαρακτηριστικά στη σχετική διάταξη αναφέρεται το εξής:

Ετικέτες

ΤΟΥ Π.ΚΟΥΣΤΕΡΗ

Με την προσθήκη του Μπόρισλαβ Στόιτσεφ ολοκληρώνεται και επίσημα το καλοκαίρι του Ατρόμητου, μέσα στο οποίο συνέβησαν αρκετά γεγονότα τα οποία είναι καίρια σε ό,τι αφορά το άμεσο, αλλά και το μακροπρόθεσμο μέλλον της ομάδας.

Αρχικά, διαμορφώθηκε το πιο πλήρες ρόστερ –δεδομένων και των συνθηκών- των τελευταίων χρόνων, βάζοντας σε αυτή την εξίσωση όχι μόνο τις μεταγραφές, αλλά και τις ανανεώσεις. Ήταν ακόμα μία περίοδος που οι Ναπολεόνι, Ούμπιδες και Φυτανίδης παρέλασαν από τα ρεπορτάζ πολλών συλλόγων της Super League, ωστόσο χωρίς να το περιμένει κανείς εκτός ομάδας, εκείνοι υπέγραψαν νέα συμβόλαια.

Κατά τα λοιπά τα οποία έχουν την ανάλογη σημασία, για πρώτη φορά ήρθε μια ευρωπαϊκή πρόκριση και κατόπιν θα έχουμε να θυμόμαστε τα όσα απίστευτα έγιναν από τον Ορσάτο κόντρα στη Φενέρ, ενώ εκτός από το 2/2 στη Super League, δεν πρέπει να ξεχνά κανείς μια γενικότερη αλλαγή φιλοσοφίας την οποία φέρνει η έλευση του νέου τεχνικού, Μιχάλη Γρηγορίου. Μπορεί πολλοί να τον χαρακτηρίζουν ως «νέο Δώνη» σε ό,τι αφορά την προοπτική που προσφέρει, αλλά -αν και είναι ακόμα νωρίς- η δική μου αίσθηση είναι ότι διαθέτει την ικανότητα να αποδειχθεί ως κάτι εντελώς διαφορετικό με τις επιτυχίες να είναι ανάλογες. Σε κάθε περίπτωση όλοι κρίνονται εντός γηπέδου.

Πρώτος απ’ όλους φυσικά ο προπονητής του οποίου η θέση είναι και η πιο δύσκολη. Σκεφτείτε μόνο την εναλλαγή συναισθημάτων κατά τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στον Πλατανιά. Πόσοι απόρησαν (και εκνευρίστηκαν ακόμα) με την επιλογή της ενδεκάδας που δεν είχε καμία διαφοροποίηση συγκριτικά με τον αγώνα με τη Φενέρ και πόσοι τελικά του έβγαλαν το καπέλο με τις αλλαγές που πραγματοποποίησε στο ημίχρονο και ουσιαστικά προέκυψε η ανατροπή. Αυτό που μένει ως προς την ουσία είναι η νίκη και τον ρόλο που έπαιξε η παρέμβαση του προπονητή.

Ανάλογα είναι τα κριτήρια και για την παρουσία των ποδοσφαιριστών και εδώ δεν μιλάμε για αυτούς που ανανέωσαν, αφού έχουν αποδείξει την αξία και την προσφορά τους, αλλά για τους νεοφερμένους: Ουσέρο, Γοδόι, Εμπόου (κανείς δεν τον ξεχνάει), Μπίτολο, Λε Ταλέκ και Στόιτσεφx2 στη θεωρία δημιουργούν το πιο πλήρες και το πιο ποιοτικό ρόστερ των τελευταίων χρόνων, παρ΄όλα αυτά είναι οι ίδιοι οι παίκτες που θα αποδείξουν του λόγου το αληθές.

Και σε αυτό το σημείο πρέπει να κριθούν και τα πεπραγμένα της διοίκησης. Πέρυσι περίπου τέτοιο καιρό (για την ακρίβεια μετά τη Σαράγεβο) σε μια άλλη δημοσιογραφική γωνιά, είχα καταγράψει ένα προς ένα τα λάθη που είχαν γίνει, κυρίως λόγω των μεταγραφών που δεν είχαν γίνει, για να καλυφθούν κενά όπως του Σκόνδρα, Ιγκλέσιας, Παπαδόπουλου. Φαίνεται (και αυτό είναι το σημαντικότερο) ότι τα παθήματα τύπου «Σαράγεβο» έγιναν μαθήματα και φέτος δεν λήφθησαν οι ίδιες γεμάτες ρίσκο αποφάσεις. Χρειαζόταν η ομάδα ξεκάθαρα έναν κεντρικό αμυντικό: πήρε τον Εμπόου. Χρειαζόταν μετά την αποχώρηση των Δημούτσου, Κατσουράνη δύο αμυντικά χαφ: ήρθαν Ουσέρο και Γοδόι. Χρειαζόταν ενίσχυση στο αριστερό άκρο: Ο Γιαννούλης προτίμησε τον Αστέρα, ήρθε ο Μπίτολο. Χρειαζόταν επιθετικός: ήρθε ο Λε Ταλέκ. Χρειαζόταν ενίσχυση στη μεσοεπιθετική γραμμή: έσκασε η «βόμβα» με Στόιτσεφ με αγορά. Προέκυψε το ατυχές περιστατικό με τον Εμπόου, ήρθε ο Μπόρισλαβ Στόιτσεφ.

Επικρατεί και μια άποψη ότι ίσως επιβαλλόταν και περαιτέρω ενίσχυση στη θέση των αμυντικών χαφ. Ενδεχομένως, υπάρχει όμως ένα «αλλά». Στο πλάνο που έχει καταρτιστεί, έχουν προβλεφθεί συμμετοχές για τον Μπάλλα που καλείται πλέον να ξεμαλλιάζει κάθε ευκαιρία που θα του δοθεί, ενώ για τη συγκεκριμένη θέση έρχεται και μία μεγάλη ελπίδα από τις Ακαδημίες που λέγεται Νάτσος. Αυτομάτως με μια ενδεχόμενη απόκτηση αμυντικού χαφ, θα είχε «κλείσει» ο δρόμος για αυτούς τους δύο.

Λάθος ή σωστή λογική θα κριθεί όπως είπαμε εκ του αποτελέσματος, το θέμα είναι όμως ότι υπάρχει ένα πλάνο, στο οποίο δεν υφίσταται τεχνικός τύπου Παράσχος που παρά τα όσα πρόσφερε –και ήταν πάρα πολλά- δεν μπορούσε να εξυπηρετήσει την προώθηση των νέων παιδιών.

 

Και το κυριότερο είναι ότι πλέον τα αποδυτήρια αποπνέουν υγεία. Το καταλαβαίνει κανείς από την παραμικρή αφορμή, μέχρι και το περιστατικό του πανηγυρισμού του Ναπολεόνι με τη φανέλα του Εμπόου. Αυτό πέρυσι δεν συνέβαινε, γεγονός που το παραδέχονται όλοι οι παίκτες που έζησαν και τα περσινά «απρόσωπα» αποδυτήρια.

 

Όλα αυτά έρχονται σε μια χρονιά που θα είναι πολύ δύσκολη και για την εξασφάλιση μιας θέσης στην πεντάδα. Και δεν μιλάμε μόνο για αγωνιστικά, αλλά και εξωαγωνιστικά. Δείτε τη χθεσινή ψηφοφορία στη Super League και βγάλτε τα πρώτα συμπεράσματα. Εμείς τα έχουμε βγάλει και εδώ είμαστε να τα υπενθυμίσουμε με την πρώτη αφορμή, αρχής γενομένης από το ματς κόντρα στην Ξάνθη.

Ετικέτες

Την απόκτηση του Βούλγαρου αμυντικού Μπόρισλαβ Στόιτσεφ ανακοίνωσε κι επίσημα ο Ατρόμητος. Το δελτίο τύπου έχει ως εξής:

«Kαλώς ήρθες!

Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μπόρισλαβ Στόιτσεφ (Borislav Hristov Stoychev).

Ο εν ενεργεία Βούλγαρος κεντρικός αμυντικός (ύψους 1,87μ.) ολοκλήρωσε σήμερα με απόλυτη επιτυχία τον κύκλο των ιατρικών εξετάσεων και αμέσως μετά βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας μας για να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 1+ 1 έτους.

Αμέσως μετά δήλωσε τα εξής στο atromitosfc.gr:«Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που βγαίνω εκτός συνόρων και χαίρομαι πολύ γιατί έκανα την καλύτερη επιλογή.

Ο Ατρόμητος είναι ένα σωματείο που βάζει συνεχώς στόχους και μου άρεσε πάρα πολύ η υποδοχή που συνάντησα από τους ανθρώπους του αλλά και οι αθλητικές υποδομές που προσφέρει στους ποδοσφαιριστές για να μπορούν να κάνουν απερίσπαστοι τη δουλειά τους.Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή κύριο Γρηγορίου που με επέλεξε και τον τεχνικό διευθυντή κύριο Αγγελόπουλο για την προσέγγιση και τους χειρισμούς του που με έπεισαν να έρθω στην ομάδα.

Ενδεχομένως να χρειαστώ λίγο χρόνο προσαρμογής, όχι πολύ όμως, γιατί όπως σας είπα είναι η πρώτη φορά που βγαίνω εκτός Βουλγαρίας. Πιστεύω στον εαυτό μου, ξέρω ποιος είμαι και θα βοηθήσω όσο μπορώ τον Ατρόμητο για να πετύχει τους στόχους του δίνοντας το 100% των δυνάμεων μου σε κάθε παιχνίδι».

 Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας (γεννήθηκε στις 26 Νοεμβρίου 1986) αγωνίστηκε των περσινή σεζόν στη Λέφσκι Σόφιας καταγράφοντας 30 συμμετοχές και ήταν φιναλίστ στον τελικό του Κυπέλλου.Έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα Βουλγαρίας (2005-2006 και 2006-2007), δύο κύπελλα (2006-2007 και 2007-2008) και δύο Super Cup (2005-2006 και 2013 -2014).

 Τον περασμένο Φεβρουάριο έκανε την παρθενική του συμμετοχή στην Εθνική Ανδρών της χώρας του σε παιχνίδι με τη Ρουμανία ενώ τον Ιούνιο είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή για τους αγώνες της προκριματικής φάσης του Euro 2016 με Μάλτα και Ιταλία.O Στόιτσεφ επέλεξε το νούμερο «5» στη φανέλα του.

Το απόγευμα έκανε κανονικά την πρώτη προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα στο γήπεδο Περιστερίου αφού προηγουμένως είχε την πρώτη γνωριμία με τους νέους συμπαίκτες του και το τεχνικό επιτελείο».

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας