Τελευταία ενημέρωση 05:43, 20 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Αγιασμό με τους μαθητές του 10ου Γυμνασίου Περιστερίου έκανε σήμερα ο Ατρόμητος.

Ετικέτες

Ήμασταν από τους πρώτους που πιστέψαμε το εγχείρημα του Γ.Σ.Π. για ανάπτυξη της Υδατοσφαίρισης στο Περιστέρι και παρακολουθήσαμε την νέα πορεία του αθλήματος μέσα από τον Γ.Σ.Π. από την πρώτη κιόλας μέρα. 

Μέσα σε μόλις μία εβδομάδα,  δεκάδες νέοι μικροί αθλητές, εγγράφηκαν στο δυναμικό της Υδατοσφαίρισης του Γ.Σ. Περιστερίου. Η πρωτοβουλία του Συλλόγου για να επικοινωνήσει τις 15 ημέρες δωρεάν δοκιμής για τα παιδιά του Δημοτικού, φαίνεται να στέφεται με απόλυτη επιτυχία! Σημαντικότερο όμως του μεγάλου ενδιαφέροντος είναι το πραγματικά μοναδικό κλίμα που επικρατεί σε όλα τα τμήματα της Υδατοσφαίρισης.  Στα νεοεισερχόμενα παιδιά βλέπεις πολλά χαμόγελα και ενθουσιασμό,  μιας και από την πρώτη κιόλας στιγμή έρχονται σε πραγματική επαφή με την μπάλα και το παιχνίδι . Στα πιο προχωρημένα παιδιά παρατηρείς την πίστη και την θέληση να πρωταγωνιστήσουν, μέσα από τον Σύλλογο, στον χώρο της Υδατοσφαίρισης.

H μεθοδική δουλειά που έχει γίνει στην Υδατοσφαίριση του Γ.Σ.Π. αξίζει πραγματικά συγχαρητηρίων.  Όλα πραγματοποιούνται με πλάνο και πρόγραμμα και τίποτα δεν μένει στην τύχη του. Το τμήμα έχει δομές και ανθρώπους με συγκεκριμένους ρόλους . Κινείται σαν μία καλοκουρδισμένη μηχανή. Αυτό που διαπιστώνει κάποιος παρακολουθώντας μία προπόνηση της Υδατοσφαίρισης του Γ.Σ.Π. είναι η αγάπη όλων για το άθλημα και η στήριξή τους στην προσπάθεια του Συλλόγου για την διαμόρφωση μίας πρότυπης σχολής υδατοσφαίρισης στα Δυτικά Προάστια.

Το Περιστέρι έχει «γεννήσει» μεγάλους αθλητές και αθλήτριες σε όλα τα αγωνίσματα. Είμαστε πλέον σίγουροι , ότι στα επόμενα χρόνια το όνομα της πόλης μας θα ακούγεται δυνατά και στην υδατοσφαίριση. Και αυτό χάρις στον Γ.Σ. Περιστερίου…!. Μην περιμένετε άλλο… ζήστε την εμπειρία από τις πρώτες κιόλας μέρες της έναρξης των προπονήσεων. Πάμε WaterPolo … Πάμε Γ.Σ.Π.!

 

Ετικέτες

Σειρά φιλικών αγώνων θα δώσουν τα τμήματα της Ακαδημίας του ΑΠΣ Ατρόμητου το Σαββατοκύριακο στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τη νέα περίοδο. Τα παιχνίδια θα γίνουν στο γήπεδο «Νταμάρι» και το πρόγραμμα έχει ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ

12.30 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2001 – ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

14.00 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2003 – ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ

15.30 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2002 – ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ

19.00 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Κ14 – ΑΕΚ

20.30 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Κ16 – ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡ.

ΚΥΡΙΑΚΗ

09.00  ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2000 – ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

14.30 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Κ16 – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

16.00 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2004 – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ετικέτες

Τεράστια επιτυχία σημείωσαν οι αθλητές των «Δελφινιών» στο παγκόσμιο πρωτάθλημα δυναμικής άπνοιας της AIDA που διεξήχθη στο Βελιγράδι της Σερβίας στις 19-28/6/2015.

Ετικέτες

Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε χθες στο γήπεδο Τσαλαβούτα ο Ταξιάρχης ηττήθηκε από την Τόλμη Περιστερίου με σκορ 1-0. Ήταν ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις, δοκάρια και σκληρά μαρκαρίσματα που παρά την ήττα η ομάδα του Μαυρίκου  έδειξε πολλά καλά στοιχεία στο game της αλλά και πρόβλημα στο γκολ.

ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ (ΜΑΥΡΙΚΟΣ) : ΜΑΡΙΝΑΚΟΣ(45' ΑΝΕΣΤΙΔΗΣ), ΠΡΙΤΣΗΣ(45' ΣΑΡΑΚΙΝΟΣ), ΘΕΟΣ (45' ΔΑΙΜΟΝΑΚΟΣ), ΜΗΛΙΩΝΗΣ ΜΠ. (45' ΤΡΩΙΑΝΟΣ) (75' ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ), ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (45' ΚΙΣΣΑΣ), ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤ. (45' ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ), ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΜ. (45' ΚΑΠΕΛΕΡΗΣ), ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝ. (45' ΣΒΑΡΝΟΣ), ΚΕΜΠΡΟΑ (45' ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ), ΠΛΕΣΤΗΣ ΠΑΝ. (45' ΤΑΤΣΗΣ), ΜΟΥΤΖΟΥΡΗΣ (45' ΠΙΞΟΜΑΤΗΣ) (80' ΚΟΥΡΤΗΣ).

 

 

 

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας