Τελευταία ενημέρωση 04:55, 29 Μαρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ανησυχία είχε προκαλέσει στις πρώτες του μέρες ως παίκτης της Φενέρμπαχτσε ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι κυρίως λόγω των προβλημάτων τραυματισμού που φαίνεται να μην τον αφήνουν σε ησυχία, αλλά ο ίδιος φρόντισε να καθησυχάσει τους φίλους του τουρκικού συλλόγου.

«Τρεις εβδομάδες είναι αρκετές για μένα. Τότε θα είμαι απόλυτα έτοιμος να ανεβάσω τη Φενέρ. Σιγά-σιγά αρχίζω και προσαρμόζομαι στον τρόπο παιχνιδιού, οι φίλοι και η οικογένειά μου αρχίζουν και προσαρμόζονται στον τρόπο ζωής στην Τουρκία. Τώρα έχουμε τον Ατρόμητο που πρέπει να νικήσουμε και να αποκτήσουμε προβάδισμα πριν από το δεύτερο παιχνίδι», τόνισε ο Ολλανδός σούπερ σταρ.

Ετικέτες

Στην τελική ευθεία μπήκε από σήμερα το απόγευμα η προετοιμασία του Ατρόμητου για το μεγάλο παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης με τη Φενέρμπαχτσε στο γήπεδο του Περιστερίου (21.00).

Μετά το χθεσινό ρεπό, οι παίκτες επέστρεψαν στο αθλητικό μέρος και έλαβαν όλοι μέρος στο πρόγραμμα της προπόνησης με εξαίρεση στον Μαριάνο Μπιτόλο.

Ο Αργεντινός αμυντικός από αύριο θα ενσωματωθεί κανονικά με την ομάδα και θα υπολογίζεται από τον προπονητή  Μιχάλη Γρηγορίου.

Ετικέτες

Πριν από δύο χρόνια όταν ο Ατρόμητος έπαιζε με την Άλκμααρ θυμόμαστε ότι ομάδα του Περιστερίου (του Περιστερίου!!!) είχε προγραμματίσει την ίδια ώρα προπόνηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το πρωτάθλημα της Β’ Αθηνών!. Να γελάνε δηλαδή και τα τσιμέντα!

Ετικέτες

Τι παικταράς που ήσουν!. Ο μεσόκοπος κύριος της φωτογραφίας είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς παίκτες που φόρεσαν ποτέ τη φανέλα του ΓΣΠ. Μεγάλωσε πια, σήμερα είναι 55 ετών.

Στο Περιστέρι ήρθε στα 34 του χρόνια την σεζόν 1993-94 για να κλείσει την καριέρα του. Είχε ύψος 2,06 μ. και βάρος 104 κιλά, ενώ αγωνιζόταν στη θέση του πάουερ φόργουορντ/σέντερ.

Αγωνίσθηκε στο ΝΒΑ με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, από το 1982 έως το 1985 (3 σεζόν), έχοντας μέσο όρο επιδόσεων 4,4 πόντους, 3,1 ριμπάουντ και 0,8 άσιστ ανά αγώνα.

Μετά την εμπειρία του στο αμερικανικό πρωτάθλημα, ακολούθησε ευρωπαϊκή καριέρα. Έπαιξε 2 χρονιές στην Ιταλία με τα χρώματα της Μπένετον Τρεβίζο (1985/86 και 1986/87), 6 χρόνια στην Ισπανία με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα (1987-88 έως και 1992-93, όπου και έγινε ευρύτερα δημοφιλής λόγω του «θηριώδους» παρουσιαστικού του και της δύναμής του).

 

Για τους ελάχιστους που δεν τον αναγνωρίσατε φυσικά και είναι ο Όντι Νόρις. Ο οποίος αν και ζει πλέον στην πατρίδα του έχοντας ιδρύσει Ακαδημία μπάσκετ δεν ξέχασε το πέρασμα του από τον ΓΣΠ, έχοντας μάλιστα τις καλύτερες εντυπώσεις.

Μέσα από σελίδα κοινωνικής δικτύωσης έδειξε την αγάπη του για το Περιστέρι γράφοντας σε ανάρτηση του τότε συμπαίκτη του Νίκου Τσαγκόπουλου: «Nikas Peristeri: Good team, great teammates and fantastic people», δηλαδή Νίκας Περιστέρι καλή ομάδα, καλούς συμπαίκτες και φανταστικούς ανθρώπους».

Όσα χρόνια και αν περάσουν, πως θα ξεχάσεις αυτόν τον παιχταρά!. Αυτόν και (βεβαίως) τον τεράστιο Αλφόνσο Φορντ που δυστυχώς δεν ζει πια.

Ετικέτες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους αγώνες της Φενέρμπαχτσε με τον Ατρόμητο δείχνουν τα τουρκικά ΜΜΕ, όσο ειδικά πλησιάζει η μέρα για τον πρώτο αγώνα στο Περιστέρι στις 20 Αυγούστου.

Ένα από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία της Τουρκίας, το «cihan.com.tr», συνάντησε τον προπονητή της ομάδας του Περιστερίου, Μιχάλη Γρηγορίου και τον αρχηγό των Περιστεριωτών, Σωκράτη Φυτανίδη, οι οποίοι μίλησαν για τους αγώνες με τη Φενέρ. (http://www.cihan.com.tr/tr/atromitos-antrenoru-grigoriu-kesinlikle-fenerbahce-favori-vCHMTg1ODE1Mg==.htm)

«Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για μας να αντιμετωπίσουμε τη Φενέρ. Το φαβορί είναι σίγουρα η Φενέρ, ειδικά φέτος που επένδυσε πολλά εκατομμύρια. Έφερε πολύ σημαντικούς παίκτες. Ξέρουμε ότι η δουλειά μας θα είναι πολύ δύσκολη. Αλλά έχουμε τα δικά μας όνειρα. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και στα δύο ματς», ανέφερε αρχικά ο προπονητής του Ατρόμητου και συνέχισε:

«Για την ομάδα μας, για τους οπαδούς μας, για τον πρόεδρο, αποτελεί μία πρόκληση. Και πάνω από όλα για τους παίκτες μας. Όλες οι ομάδες έχουν όνειρα. Κάνουμε και εμείς το ίδιο. Οι αναμετρήσεις με τη Φενέρ είναι αιτία χαράς».

Ο τεχνικός του «αστεριού» ρωτήθηκε και για την ένταση που υπάρχει σε τέτοια ματς ανάμεσα στους οπαδούς με τον ίδιο να τονίζει ότι δεν υπάρχει κανένας ρεαλιστικός λόγος για να υπάρξει πρόβλημα: «Ελπίζω να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα στα δύο παιχνίδια. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να υπάρξει από τώρα προβληματισμός. Στο παρελθόν πολλές φορές έχουν αναμετρηθεί ελληνικές με τουρκικές ομάδες».

                                  Συνέντευξη παραχώρησε και ο αρχηγός της ομάδας, Σωκράτης Φυτανίδης:

«Ξέρουμε ότι έχουμε απέναντί μας ένα τεράστιο σύλλογο που απέκτησε πολύ σημαντικούς παίκτες. Είναι σημαντικά αυτά τα ματς και χαίρεσαι να αγωνίζεσαι. Το σημαντικό είναι το πώς θα προετοιμαστούμε εμείς. Δουλεύουμε πάνω στην ανάλυση του αντιπάλου και θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Τα λεφτά δεν παίζουν ρόλο. Παίζουμε 11 εναντίον 11 και το ματς αρχίζει από το 0-0. Για μας είναι καλό ότι παίζουμε το πρώτο ματς εντός έδρας καθώς έχουμε ένα πολύ καλό σερί και θέλουμε να το προστατέψουμε»
.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας