Τελευταία ενημέρωση 07:33, 18 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Η ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών εν όψει της έναρξης της σεζόν 2015-16 εύχεται στους φιλάθλους της καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και στην ομάδα  πολλά γκολ και πολλές νίκες!.

Σε ανακοίνωση της τονίζει ακόμη τα εξής:«Από αύριο ξεκινάμε ένα νέο μαραθώνιο 30 αγωνιστικών και θέλουμε να τον τρέξουμε όλοι μαζί! . Όνειρο μας είναι να συνεχιστούν σε όλη τη διαδρομή του ελληνικού πρωταθλήματος, οι όμορφες εικόνες που είδαμε στους αγώνες με την ΑΙΚ Στοκχόλμης και τη Φενέρμπαχτσε και οι οποίες έκαναν το γύρο της Ευρώπης αποσπώντας κολακευτικά και ευμενή σχόλια για την ομάδα μας

Όλοι μαζί, διοίκηση, φίλαθλοι, παίκτες και τεχνικό επιτελείο θα δώσουμε τη δική μας όμορφη «μάχη» για να συνεχίσουμε να καμαρώνουμε τον Ατρόμητο για πολλά χρόνια ακόμη ανάμεσα στις κορυφαίες ελληνικές ομάδες

Μπορούμε να πετύχουμε ακόμη περισσότερα, μπορούμε να φθάσουμε το «αστέρι» μας ακόμη πιο ψηλά.

Μια νέα χρονιά, μια νέα πρόκληση, αλλά και νέα όνειρα!».

Ετικέτες

Μετά την ανδρική ομάδα και τα τμήματα υποδομής και η γυναικεία ομάδα του ΓΣΠ ξεκίνησε την προετοιμασία της εν όψει της νέας σεζόν!

Τα κορίτσια της κόουτς Γεωργίας Αγγελή, έδωσαν το πρώτο τους ραντεβού το απόγευμα της Πέμπτης (20/8) και παρουσία του Γιώργου Παρδακίδη αλλά και του νέου εφόρου του τμήματος, Δημήτρη Σπαθούλα, έπεσαν με τα μούτρα στη δουλειά.

Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και αθλήτριες είναι πεπεισμένοι πως θα επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί και αισιοδοξούν πως ο κόσμος του Περιστερίου θα σταθεί στο πλευρό της ομάδας.

Ετικέτες

O φυσικοθεραπευτής Δημήτρης Βασιλείου γράφει σήμερα στο peristerisports άκρως καλοκαιρινά. Εφτά απλές ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε στην παραλία και καλή σας διασκέδαση!

Ετικέτες

Τα φιλικά της προετοιμασίας του επισημοποίησε ο Φοίνικας Περιστερίου στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Ετικέτες

Θετικά δείγματα γραφής παρουσίασε ο Άγιος Ιερόθεος στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας με αντίπαλο τον Ιάσονα Αγίου Φανουρίου, με τους κιτρινόμαυρους να επικρατούν με σκορ 2-0. Το συγκρότημα του Ισίδωρου Σταυριανού απέδωσε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και έδειξε ότι βρίσκεται σε άριστη κατάσταση. Το σκορ άνοιξε ο Χατζής με πλασέ μετά από ωραία σέντρα του Κουμπούλη, με τον Κακλαμάνο λίγο αργότερα να κάνει το 2-0 χάρις σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (το κέρδισε ο Νιζάμης).

Αναλυτικά, οι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν για την ομάδα της πόλης μ ας : Ρουμπής (75' Κούτσης), Κοσκινάς (25' Κουμπούλης (50'Αναγνωστόπουλος)), Σκούρτας (25' Κακλαμάνος (60' Γεωργίου Β.)), Λουκάκης (46' Κρητικός), Βαγγέλης (46' Καραπιπέρης), Σκενδέρης (25' Γεωργίου Π.), Κουφογιάννης (25' Μπιρμπίλι (60' Μιχος)), Χατζηπαναγιώτης (20' λ.τρ. Γεωργίου), Παπαχριστόπουλος Ι. (25' Πανούσης), Παπαχριστόπουλος Α. (25' Νιζάμης (60' Καρπούζος)), Χατζής (45' Μπερτσιάς)

 
 
Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας