Τελευταία ενημέρωση 00:40, 29 Μαρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Δύο «κολλητά» φιλικά παιχνίδια δίνει την Πέμπτη και την Παρασκευή ο Ατρόμητος Κ20 κι ενώ μπαίνει πια στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του για το νέο πρωτάθλημα που αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη του Αυγούστου.

Την Πέμπτη (18.00) θα αντιμετωπίσει στο Καματερό την τοπική ομάδα που αγωνίζεται στην Α' κατηγορία Αθηνών και την Παρασκευή (18.00) θα παίξει στο γήπεδο Ταύρου με τον Φωστήρα που μετέχει στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Στόχος του Γιώργου Κορακάκη μέσα από τα δύο φιλικά παιχνίδια είναι να δοθεί χρόνος συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του και να διαμορφώσει πλήρη άποψη για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Ο νεαρός τεχνικός εκτός από τους (πολλούς) παίκτες που μετέχουν στις προπονήσεις της επαγγελματικής ομάδας δεν μπορεί επίσης να υπολογίζει στους τραυματίες Δαλκαφούκη και Σκόνδρας ενώ ίσως χρησιμοποιηθεί για ένα μικρό χρονικό διάστημα ο Τζίνοβιτς που προέρχεται από πολύμηνο τραυματισμό αλλά έχει επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις.

Ετικέτες

Κάτοικος Βέροιας θα είναι για τον επόμενο χρόνο ο Βαγγέλης Νάστος. Ο αδαμάντινος ποδοσφαιριστής και σπουδαίος σε αξία που έφυγε από τον Ατρόμητο μετά από έξι χρόνια  ήρθε σε συμφωνία με τη βασίλισσα του βορρά και φυσικά θα την βοηθήσει αφάνταστα στο νέο πρωτάθλημα.

Το δελτίο τύπου της μακεδονικής ομάδας αναφέρει τα εξής:

«Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 35χρονο ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Νάστο για ένα χρόνο.

Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε στα γραφεία της Π.Α.Ε. πριν την έναρξη της προπόνησης και υπέγραψε το μονοετές συμβόλαιό του.

O Βαγγέλης Νάστος αγωνιζόταν για έξι συνεχόμενα χρόνια στον Ατρόμητο, ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ascoli, Perugia, Καλαμάτα, Λάρισα και ΠΑΟΚ».

Ετικέτες

 Mε τον καλύτερο τρόπο κάλυψε η γυναικεία ομάδα του Ατρόμητου τις θέσεις του τερματοφύλακα για το νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας παίρνοντας τη Μαρία Τσουκαλά από το Μεσολόγγι και την Αναστασία Αλεξάκη από τον Ολυμπιακό Καμινίων.

Η Τσουκαλά αγωνιζόταν στο Μεσολόγγι 2008, και την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 ήταν από τις καλύτερες παίκτριες και είχε συμβάλει τα μέγιστα στην άνοδο της Μεσολογγίτικης ομάδας στην Β΄Εθνική. Πέρυσι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν αγωνίστηκε αφού απουσίαζε στην Αθήνα. Τα πρώτα βήματα της καριέρας της τα έκανε στη Δόξα Πηγαδακίου υπό τις οδηγίες του Αντρέα Γούσκου.

Η νεαρή πορτιέρο του Μεσολόγγι 2008, απέρριψε προτάσεις άλλων ομάδων που την πλησίασαν, και συμφώνησε να αγωνισθεί για την νέα σεζόν στην ομάδα του Ατρόμητου και σε αυτό μέτρησε πολύ τόσο  η κοινή καταγωγή τους με την υπεύθυνη της ομάδας Στέλλας Μουζάκη (Ζάκυνθος), όσο και . ότι την "κέρδισαν"  από την πρώτη στιγμή με τη συμπεριφορά τους οι άνθρωποι της διοίκησης . Η προπονήτρια Καλομοίρα Κοντομίχη και η αρχηγός της ομάδας Μαίρη  Τράγου, που ταξίδεψαν στην Ζάκυνθο και ολοκλήρωσαν τη συμφωνία της μεταγραφής με την Μαρία Τσουκαλά να λέει φυσικά το «ναι» για το μεγάλο άλμα στην καριέρα της.



 Το Μεσολόγγι σε ανακοίνωση του αναφέρει τα εξής: «Ευχαριστούμε για την  προσφορά της στο σύλλογο μας την Μαρία Τσουκαλά  και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας της με την ομάδα του Ατρομήτου. Θα είναι πάντα στις καρδιές του κόσμου του Μεσολόγγι 2008 και αναπόσπαστο κομμάτι της μικρής  ιστορίας του, και η πόρτα της ομάδας μας θα είναι πάντα ανοικτή για αυτήν».

Η 25χρονη Αλεξάκη ξεκίνησε την καριέρα της στον ΑΟ Πειραιά από όπου και μεταπήδησε στον Ολυμπιακός Καμινίων.

Τις δύο τερματοφύλακες θα τις προπονεί ο προποπονητής τερματοφυλάκων Κωνσταντίνος Μουζάκης.

Ο Ατρόμητος ευχαριστεί τον κ. Γουλή από το Μεσολόγγι 2008 και τον κ.Δημητρίου από τον Ολυμπιακό Καμινίων για τις παραχωρήσεις των δύο παικτριών.

Ετικέτες

Την Πέμπτη, ακριβώς μια εβδομάδα πριν τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε, ο Ατρόμητος θα δώσει  φιλικό παιχνίδι με τη Λαμία στο γήπεδο Περιστερίου. Θα ξεκινήσει στις 20.00 και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους φιλάθλους. Δεν θα είναι όμως ένα φιλικό πρόβα τζενεράλε μόνο καθώς σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση ο παιχταράς Μίλος Στόιτσεφ.

Ο Σέρβος χαφ θα περάσει αύριο από εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις και άμα πάνε όλα καλά που είναι το αναμενόμενο δεδομένου ότι προέρχεται με φουλ δράση από το Σαράγεβο θα παίξει για πρώτη φορά ενώπιον των φιλάθλων που τον περιμένουν με ανυπομονησία για να τον αποθεώσουν. Άλλωστε ο ερχομός του στο Περιστέρι από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστός προκάλεσε πολύ μεγάλο ενθουσιασμό.

Στο αθλητικό κέντρο συνεχίστηκε  εξάλλου σήμερα η προετοιμασία της ομάδας. Στο πρόγραμμα έλαβαν κανονικά μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές.

Ο Κοντοές ολοκλήρωσε το στάδιο της αποθεραπείας του με επιτυχία και δουλεύει σε φουλ ρυθμούς στη φυσική κατάσταση. Πλέον είναι θέμα ημερών να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Ετικέτες

Μεγάλο ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το αποτέλεσμα της κλήρωσης δίνουν τα τουρκικά ΜΜΕ στους αγώνες του Ατρόμητου με την Φενέρμπαχτσέ. Εκεινο που τους ενδιαφέρει βέβαια είναι να μάθουν οι φίλαθλοι της Φενέρ όσο μπορούν περισσότερα για τον αντίπαλο τα ομάδας τους στα play offs του Εuropa League.

Σήμερα το πρωί βρέθηκαν μάλιστα στο αθλητικό κέντρο στο Μαζαράκη Τούρκοι δημοσιογράφοι και φωτογράφοι από τις εφημερίες «Φανατίκ» και «Χουριέτ» οι οποίοι πήραν συνέντευξη τόσο από τον αρχηγό του Ατρόμητου Σωκράτη Φυτανίδη όσο από τον αμυντικό της ομάδας Κυριάκο Κιβραβίδη.

Οι δύο άσοι μίλησαν για τους αγώνες και πως νιώθουν που θα βρουν στο δρόμο τους μια από τις κορυφαίες ομάδες του τουρκικού πρωταθλήματος τονίζοντας ότι και ο Ατρόμητος έχει τις δικές του πιθανότητες για να πετύχει την πρόκριση.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας