Τελευταία ενημέρωση 09:20, 28 Μαρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Tην αποστολή του φιλικού αγώνα με την Μπουγιουκσεχίρ την Πέμπτη (19.45) στο γήπεδο «Φατίχ Τερίμ» ανακοίνωσε ο προπονητής του Ατρόμητου Μιχάλης Γρηγορίου αμέσως μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης.

Μπορεί το παιχνίδι να είναι φιλικό έχει όμως ιστορική σημασία για τον Ατρόμητο καθώς για πρώτη φορά στα 92 χρόνια επισκέπτεται την Πόλη. Ο Γρηγορίου επέλεξε λοιπόν τους εξής παίκτες: Μπάρκας, Κούρος, Φυτανίδης, Μπρίτο, Ουσέρο, Ναπολεόνι, Ούμπιντες, Μαρσελίνιο, Γοδόι, Μπάλλας, Κιβρακίδης, Μπιτόλο, Έμποου, Ρεγκάκος, Λαζαρίδης, Μπαστακός, Γκαρσία, Γκορμπούνοφ, Νάτσος, Λημνιός.

Ο 43χρονος τεχνικός θα δει για πρώτη φορά τον Μπιτόλο ενώ επιμένει στους νεαρούς Μπαστακό, Νάτσο, Ρεγκάκο που τους παίρνει μαζί. Ο Λε Ταλέκ θα μείνει στην Αθήνα για να καλύψει το χαμένο έδαφος από πλευράς φυσικής κατάστασης.

Η αποστολή θα αναχωρήσει αύριο το πρωί για την Κωνσταντινούπολη. Από πλευρά διοίκησης θα την συνοδεύσουν ο Αντιπρόεδρος Βαγγέλης Μπαταγιάννης και τα μέλη Βασίλης Καρακατσάνης, Βασίλης Μπέτσης.

Το απόγευμα η ομάδα θα κάνει προπόνηση στο αθλητικό κέντρο του Μπουγιουκσεχίρ.

Ετικέτες

Τάβλα έμειναν οι επίδοξοι μνηστήρες του Σκουλίδα και περισσότερο η ΑΕΚ καθώς ο νεαρός άσος προτίμησε στην ΓΣΠάρα για να βοηθήσει στην κατάκτηση της ανόδου και την επόμενη χρονιά έχοντας μεγαλύτερη εμπειρία να αναζητηθεί μια ακόμη καλύτερη λύση και σε πιο μεγάλο επίπεδο για την καριέρα του. Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα της πόλης μας έχει ως εξής:

«Ο Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την παραμονή του Διονύση Σκουλίδα στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας.

Ο σύλλογος αλλά και ο νεαρός, ταλαντούχος φόργουορντ, παρά το γεγονός ότι υπήρξαν προτάσεις παραχώρησης-συνεργασίας από ομάδες της Α1, συμφώνησαν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους, αποδεικνύοντας την τεράστια προοπτικά του Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ αλλά και τη σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης που υπάρχει ανάμεσα στην ομάδα και στον αθλητή.

«Αγαπώ το Περιστέρι, είναι η ομάδα της πόλης μου, αυτή που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω μπάσκετ και αποφασίσαμε να μείνω εδώ για να συμβάλλω, από την πλευρά μου, στην επίτευξη των στόχων μας. Δεν ήταν ακόμη ώρα για μεγάλα βήματα. Στο Περιστέρι υπάρχει εμπιστοσύνη και μέσα από το πρόγραμμα της ομάδας και το χρόνο συμμετοχής που θα έχω, είμαι σίγουρος ότι θα γίνω καλύτερος ώστε στο μέλλον να διεκδικήσω ότι καλύτερο μπορώ. Συνεχίζουμε με ακόμη σκληρότερη δουλειά», τόνισε ο διεθνής άσος.

Ο Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, συνεχίζει την προσπάθεια του για τη δημιουργία ενός ρόστερ που θα είναι πλήρες, ισχυρό και ανταγωνιστικό ώστε να κάνει πράξη τα όνειρα των Περιστεριωτών».

Ετικέτες

Τρεις αποχωρήσεις

Πρώτα οι αποχωρήσεις και μετά οι μεταγραφές.

Ετικέτες

Ένα πολύ σημαντικό παίκτη κράτησε στο δυναμικό του ο ΑΟ Περιστερίου  αφού μετα απο το ραντεβού της Δευτέρας στα γραφεία της ομάδας συμφώνησε σε ολα με τον Γιάννη Λαγκαδινό που ανανέωσε για μια ακόμη χρονιά. Ο Λαγκαδινος ειναι γέννημα θρέμα του Όμιλου όπως ο πατέρας του και ο αδελφός του, Ο 32χρονος μέσος εχει αγωνιστεί επισης με απόλυτη επιτυχία στην Δάφνη παλαιού Φάληρου οπως κ στον Άγιο Ιερόθεο όπου ηταν και αρχηγός.!  Ο παίκτης δήλωσε στους (erasitexnes365) :«Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω στον ΑΟ Περιστερίου, μια ομάδα από όπου έχω ξεκινήσει και που πάντα είναι ανταγωνιστική».

Ετικέτες

Ανακοίνωσε Τσάτσα

Η Άμιλλα ανακοίνωσε την μεταγραφή του 23 χρόνου μεσοεπιθετικού Τσάτσα Ανδρέα ! Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν τα τελευταία 6 χρονια στον Ιάσονα Ιλιου σε Δ' εθνικη και Α' ΕΠΣΑ !

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας