Τελευταία ενημέρωση 15:22, 29 Μαρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Δηλώσεις για την σημερινή κλήρωση του Γιουρόπα Λιγκ που έφερε τον Ατρόμητο με αντίπαλο το νικητή από το ζευγάρι ΑΙΚ Στοκχόλμης - Σιράκ έκανε ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Ετικέτες

Πριν από λίγες μέρες καιρό έφυγε απο κοντα μας ένας άνθρωπος που πάντα ηταν κοντα στον αθλητισμό αλλά και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Ο Βασίλης Τζιβίσκος. Έφυγε ήρεμα και γαλήνια. Διετέλεσε μέλος της διοίκησης του  Ατρόμητου αλλά και στους παλαίμαχους αργότερα και πρόεδρος στον σύλλογο Μικρασιατών . Πάνω απ' όλα ήταν πάντα χαμογελαστός και πάντα βοηθούσε με χαρά τον συνάνθρωπο του.

Ετικέτες

Σου το χρωστάει η ιστορία, σου το χρωστάει η τύχη, το θέλει ο κόσμος σου, το θέλει ο πρόεδρος σου, το πιστεύουν οι παίκτες σου, το ποθεί ο προπονητής σου, το ονειρεύεται ο Νίκος, ο Γιώργος, ο Κυριάκος, ο Βασίλης αλλά και γιατί το αξίζεις!

Η κλήρωση της Γ' προκριματικής φάσης του Γιουρόπα Λιγκ ανέδειξε τον Ατρόμητο με αντίπαλο τον νικητή από το ζευγάρι ΑΙΚ Στοκχόλμης (Σουηδία) - Σιράκ (Αρμενία) Το πρώτο ματς έληξε με σκορ 2-0 υπέρ των Σουηδών που σαφώς έχουν τον πρώτο λόγο.

Ετικέτες

Ο Άγιος Ιερόθεος ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα, Δημήτρη Τσουκαλά. Ο ικανότατος πορτιέρο ο οποίος την περσινή σεζόν έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην πορεία της ομάδας  συναντήθηκε με την διοίκηση και οι δυο πλευρές συμφώνησαν ώστε να χαράξουν κοινή πορεία πλεύσης τη νέα σεζόν.

Ο Τσουκαλάς είναι δεδομένο ότι διαθέτει την ποιότητα αλλά και την εμπειρία που χρειάζεται η κατηγορία κάτι που σημαίνει ότι θα προσφέρει πολύτιμες λύσεις για ακόμη μια σεζόν στο συγκρότημα του Ισίδωρου Σταυριανού.

Ετικέτες

Η μετεγγραφή του Μαριάνο Μπιτόλο στον Ατρόμητο ήρθε ακριβώς την στιγμή που η Ελλάδα έκλεισε την συμφωνία της με τους δανειστές και απομάκρυνε (προσωρινά ή όχι θα φανεί στο μέλλον) τα σενάρια για έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας