Τελευταία ενημέρωση 15:13, 28 Μαρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Πήρε οξυγόνο ο  Άγιος Ιερόθεος που επικράτησε με 1-0 των Μελισσίων ξεπερνώντας τα στη βαθμολογία αφού πλέον η ομάδα του Περιστερίου βρίσκεται με 19 πόντους στην 14η θέση και στο -5 από τον Απόλλωνα Χαλανδρίου που βρίσκεται στην 13η θέση.

ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ

Χρυσός σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Νησαριώτης ο οποίος στο 67' πέτυχε το γκολ που έκρινε το ματς με άψογο πλασέ.

Στο 31' ο Τσιάνος έκανε το φάουλ όμως ο Ιωαννίδης έδιωξε με τις γροθιες του. 

Στο 39' τα Μελίσσια έφτασαν κοντά στο 0-1, όμως ο Γλογοβίτης έιχε δοκάρι ενώ στην εξέλιξη της φάσης αστόχησε και ο Παπαχρήστος.Στο Β' ημίχρονο οι κιτρινόμαυροι μπήκαν δυνατά και είχαν χαμένες ευκαιρίες στο 47' με τον Φειδαίο και στο 50' ο Τουρτούλι με τους δυο ποδοσφαιριστές να μην μπορούν να νικήσουν με ισάριθμες κεφαλιά τον Ιωαννίδη. Ο Γλογοβίτης έδωσε για τον Παπαχρήστο και αυτός με σουτ πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι στο 62ο λεπτό. Χρυσός σκόρερ για τον Άγιο Ιερόθεο ήταν ο Νησαριώτης με πλασέ από την μικρή περιοχή έπειτα από σέντρα του Τσιάνου στο 67ο λεπτό.Στο 75' ο Τουρτούλι είχε σημαντική φάση για τον Ιερόθεο όμως δεν κατάφερε να χριστεό σκόρερ.  Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 86, ο Δαρδαμάνης κράτησε τον Νησαριώτη που αποβλήθηκε ως ο τελευταίος αμυντικός και τελευταία φάση του αγώνα ανήκε για τον χρυσό σκόρερ του αγώνα όμως το ψιλό κρεμαστό σουτ δεν κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα στο 90'.

Διαιτητές: Α. Κωσταγιάννης, Γ. Αργυριάδης Κ. Πάσκος

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Θοδωρής Τρανός): Μυλωνάς, Τσιάνος, Πετρόπουλος (80 Τιγκάς), Μπριστογιάννης, Καλιακούδας (42 Χριστούλης), Φεϊδάκος, Τουρτούλι (88 Στόινα) , Κωνσταντουλάκης (80 Φράγκος), Νησαριώτης, Θηβαίος, Βασιλείου (46 Τσαγκάρης)

ΜΕΛΙΣΣΙΑ (Παύλος Κόκοτος): Ιωαννίδης, Ζαμάνης, Δαρδαμάνης, Κολιός, Τιμολέων, Γούλας, Παπαχρήστος, Σβίγγος, Γλογοβίτης, Φούντας, Παπακωνσταντίνου (79 Τζανετής)

 

. ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ 59 24 18 5 1 48 11
2. ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 57 24 17 6 1 60 21
3. ΣΟΥΡΜΕΝΑ 50 24 15 5 4 58 23
4. ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ 43 24 12 7 5 29 18
5. ΑΓ. ΕΛΕΟΥΣΑ 40 24 11 7 6 35 28
6. ΠΑΛ.ΦΑΛΗΡΟ 35 24 9 8 7 24 23
7. ΧΑΛΑΝΔΡΙ 34 24 9 7 8 24 22
8. ΔΑΦΝΗ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ 32 24 9 5 10 38 34
9. ΑΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 30 24 7 9 8 19 24
10. ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ 30 24 9 3 12 23 34
11. ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 29 24 8 5 11 30 43
12. ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 25 24 7 4 13 21 33
13. ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 24 24 6 6 12 21 31
14. ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ 19 24 5 4 15 17 45
15. ΜΕΛΙΣΣΙΑ 18 24 5 3 16 23 43
16. ΠΕΥΚΗ 6 24 0 6 18 10 47
Ετικέτες

Άλλο ένα «τρίποντο», το τρίτο συνεχόμενο, πρόσθεσε στη συγκομιδή του ο Φοίνικας Περιστερίου και θα πάει ως πρωτοπόρος στα Βριλήσσια για το ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής.

ΠΗΓΗ SOCCERLIVE.GR

Η ομάδα του Γ. Μαχειμάρη λύγισε με 1-0 την Τερψιθέα, χάρη σε ένα γκολ που σημείωσε στο 63ο λεπτό ο Γιαταγανάκης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Η παράβαση υποδείχθηκε σε ανατροπή του Καλογρίδη από τον Γκιουλή σε δεύτερο χρόνο, μετά από αρχική απόκρουση του τελευταίου σε σουτ του πρώτου, ενώ αμφισβητήθηκε ως απόφαση από τους φιλοξενούμενους.

Κατά τα άλλα, στο δημοτικό στάδιο της Χωράφας οι γηπεδούχοι είχαν αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν γκολ, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, στο 89' είχαν και δοκάρι σε σουτ του Λαγού από θέση εκτός περιοχής, όμως στο τέλος κινδύνεψαν να δεχθούν την ισοφάριση, όταν ο Αλεξόπουλος απέκρουσε σωτήρια σουτ του Πετράτου.

Διαιτητές: Τσολακίδης, Τζίβρας-Λουκούμης

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤ. (Γιώργος Μαχειμάρης): Αλεξόπουλος, Χαλικιάς, Νίτσογλου (53' Καλογρίδης), Διονυσόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Γιαταγανάκης, Οκσίσογλου (72' Ηλιόπουλος), Κόρδας, Ηροδότου (77' Μαρκαντωνάτος), Λαγός, Αθανασάκης

ΤΕΡΨΙΘΕΑ (Ανδρέας Μηλιάς): Γκιουλής, Κολτσίδας, Μυλωνάς (35' λ.τρ. Τριάντης), Κοντονάσιος, Ρήγας, Α. Θερτσάι, Λύσανδρος (46' Μ. Θερτσάι), Μήτσιος (70' Πετράτος), Πορτάλιος, Τσαβαλιάς, Τσιρόπουλος.

Ετικέτες

Την ήττα εκτός έδρας από τον Αστέρα Εξαρχείων με 2-1 γνώρισε η  Χρυσούπολη.

ΠΗΓΉ SOCCERLIVE.GR

Με το... καλημέρα στο ματς (1') ο Τζωρτζακάκης σκόραρε με πλασέ για το 0-1, όμως μέχρι την ανάπαυλα είχαν έρθει τα... πάνω κάτω! Στο 20' ο Κουλούρης ισοφάρισε σε 1-1 με χτύπημα πέναλτι και στο 43' ο Μπούζης διαμόρφωσε με κεφαλιά το 2-1, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Καπίρης, Κούλης-Μούζας

ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ (Τάσος Ψύλλιας): Μπόνης, Φιλιππόπουλος, Γιούρκεβιτς, Λούτσος (46' Παρμάκης), Σιατούνης, Κώτσης (56' Κοκκόλης), Καραγκούνης (73' Παπανικολάου), Μπούζης, Μότσκα (56' Καραμάνος), Κουλούρης (73' Διαμαντίδης)

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ (Δημήτρης Φιλίππου): Σιφογιαννάκης, Χαλίκης, Πολυζωγόπουλος (80' Καραλής), Αναγνώστου, Θεοδωρόπουλος, Λάππας, Παπανικολάου (63' Μωραΐτης), Κάστορας (46' Βασιλειάδης), Σίνρε (63' Μακρής), Κωνσταντινίδης Τζωρτζακάκης (80' Πίττης).

Ετικέτες
Άρθρο του Περισττεριώτη Βουλευτή της «Νίκης» Ανδρέα Βορύλλα για την υπόθεση των Τεμπών.
 
Ούτε με μπαζώματα, ούτε με σβησίματα κρύβονται οι 57 νεκροί. Με την φράση «συγκρούστηκαν ανθρώπινα λάθη και χρόνιες παθογένειες, της Ελληνικής Δημόσιας Διοίκησης και ειδικά των σιδηροδρόμων, που όλοι γνωρίζαμε ότι ήταν το πιο προβληματικό κομμάτι, των παλαιών δημοσίων οργανισμών», ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έκλεισε ουσιαστικά τις ευθύνες που βαραίνουν την κυβέρνησή του, αλλά και όλο το μεταπολιτευτικό πολιτικό σύστημα, που επί 50 χρόνια κυβέρνησε την χώρα, για την εθνική τραγωδία των Τεμπών, όπου 57 νέοι άνθρωποι οδηγήθηκαν στον θάνατο.
Ασφαλώς έφταιγε ο σταθμάρχης, όπου η μετάταξή του ήταν παράνομη, γιατί ούτε είχε την εκπαίδευση, αλλά είχε ξεπεράσει και το όριο ηλικίας.
Ευθύνες προφανώς είχαν, ο επιθεωρητής που τον όρισε και τον άφησε μόνο του, ευθύνες υπήρχαν και υπάρχουν στην διεύθυνση κίνησης του ΟΣΕ, στην διεύθυνση προσωπικού, στην ΕΡΓΟΣΕ, που κάνει συμβάσεις που ξεκινάνε και δεν τελειώνουν ποτέ ή τελειώνουν μετά από 10 χρόνια, μετά από αλλεπάλληλες παρατάσεις οι οποίες επιβαρύνουν τον φορολογούμενο πολίτη. Ευθύνες προφανώς έχει και η ΡΑΣ, που έχει αναλάβει τα θέματα ασφάλειας, όπως ευθύνες έχει και η Hellenic Train.
Τις μεγαλύτερες ευθύνες όμως, τις έχει το υπουργείο και κατά συνέπεια η κυβέρνηση, η εκάστοτε κυβέρνηση, που ως εποπτεύων του σιδηροδρομικού δικτύου, ήξερε και ξέρει τις αδυναμίες και τις ανεπάρκειες, αλλά επιτρέπει να κυκλοφορούν τα τραίνα, χωρίς καμία δικλείδα ασφαλείας.
Για την εθνική τραγωδία των Τεμπών, ασφαλώς υπήρχαν εγκληματικές ανθρώπινες παραλήψεις, αν όμως είχε ολοκληρωθεί η σύμβαση με κωδικό «717», τα ανθρώπινα λάθη θα είχαν εξουδετερωθεί. Από το 2016, η σύμβαση καρκινοβατούσε, ενώ είχαν μεσολαβήσει οκτώ παρατάσεις και επί επτά χρόνια, εκκρεμούσε η ολοκλήρωση του έργου, μέχρι την ημέρα του τραγικού συμβάντος.
Την ώρα που σε άλλες χώρες τα τραίνα κινούνται με ταχύτητες 300-400 χιλιομέτρων, στην Ελλάδα του 21ου αιώνα, δεν υπάρχει αυτοματοποιημένο σύστημα ασφαλείας και διαχείρισης κυκλοφορίας, παρά το γεγονός ότι έχουν δαπανηθεί εκατομμύρια για την επισκευή ή την εγκατάστασή τους.
Οι παθογένειες όμως της Ελληνικής δημόσιας διοίκησης, δεν σταματούν στους «παλαιούς οργανισμούς», όπως θέλει να πιστεύει ο κ. Μητσοτάκης.
Μήπως έγινε τίποτε σωστό, στην έρευνα για τις αιτίες του τραγικού δυστυχήματος; Σε ποια χώρα του κόσμου, μετά από μια εθνική τραγωδία, μπαζώνεται ο χώρος του συμβάντος, ώστε να χαθούν στοιχεία πολύτιμα για την έρευνα, αλλά και τη δικαιοσύνη;
Σε ποια χώρα του κόσμου, ένα χρόνο μετά, η δικαιοσύνη ακόμα ερευνά, αλλά και έρχονται νέα στοιχεία, ενώ δεν έχουν καθίσει στο σκαμνί οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί;
Σε ποια χώρα του κόσμου, η αρμόδια εξεταστική επιτροπή της Βουλής, αναλώνεται σε πολιτικές αψιμαχίες, βγάζοντας στο τέλος το κάθε κόμμα το δικό του πόρισμα, χωρίς να αναλαμβάνει τις ευθύνες του;
Σε ποια χώρα του κόσμου, γίνεται μείζον πολιτικό θέμα, το γράψιμο των ονομάτων, από τους γονείς των παιδιών, που έχασαν την ζωή τους και σύσσωμη η πολιτεία (κοινοβούλιο, δήμος κ.λπ) σπεύδουν να τα σβήσουν, νομίζοντας ότι έτσι διαγράφουν «το κρίμα από τον λαιμό τους»;
Η τραγωδία των Τεμπών, είναι η χαρακτηριστικότερη απόδειξη, της πλήρους ανεπάρκειας, όλου του πολιτικού συστήματος της μεταπολίτευσης και η αφορμή για την δημιουργία του κόμματος της ΝΙΚΗΣ, που όχι μόνο θέλει να καταδείξει την ανεπάρκεια αυτή, αλλά να αλλάξει την πορεία της χώρας, προς ένα καλύτερο και ασφαλές μέλλον, για τους νέους και τις επόμενες γενιές.
Ετικέτες

Την έδρα του θέλει να αξιοποιήσει ο ΓΣΠ στην αυριανή αναμέτρηση  (6/3, 19:30, Cosmote Sport 5) με την Καρσίγιακα, στο πρώτο παιχνίδι του δευτέρου γύρου της φάσης των «16» του Basketball Champions League. Μακάρι ο κόσμος να γεμίσει το κλειστό όπως χθες με τον Ολυμπιακό!. Με γεμάτη κερκίδα οι Τούρκοι δεν θα έχουν καμία τύχη!

Ο Βασίλης Σπανούλης και οι παίκτες του από την Τρίτη (5/3) το μεσημέρι έχουν αφήσει πίσω τους το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το ελληνικό πρωτάθλημα και επικεντρώθηκαν στην αναμέτρηση με τους Τούρκους.

«Βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση στον όμιλο και ξέρουμε ότι η νίκη αποτελεί μονόδρομο. Ο καθένας μας ξεχωριστά θα δώσει τα πάντα για να πετύχουμε τη νίκη!» δήλωσε ο Νίκος Χουγκάζ, όσον αφορά την συνάντηση με την Καρσίγιακα, όπου το Περιστέρι bwin θέλει να πετύχει την πρώτη νίκη στην φάση των «16» της διοργάνωσης.

Και συμπλήρωσε: «Παίζουμε με μια ομάδα η οποία επιθετικά έχει πολύ ταλέντο, αλλά έχει και αδυναμίες. Θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου, να γεμίσει το γήπεδο για να φτάσουμε στη νίκη που είναι πολύ σημαντική για την ευρωπαϊκή μας πορεία».

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας