Τελευταία ενημέρωση 01:56, 25 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Τον διαιτητή που θα σφυρίξει την αναμέτρηση ανάμεσα στην Ντιναμό Μπρεστ και τον Ατρόμητο ανακοίνωσε η UEFA.

Εκλεκτός της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας είναι ο Ισπανός ρέφερι, Χοσέ Μαρία Σάντσεθ Μαρτίνεθ.


Ο 35χρονος θα έχει βοηθούς τους  συμπατριώτες του Ραούλ Καμπανέρο και Χοσέ Γκαγέγκο Γκαρθία, ενώ 4ος θα είναι ο Ιγκνάθιο Ιγκλέσιας Βιλανουέβα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ισπανός διαιτητής δεν έχει σφυρίξει ποτέ σε τελική φάση Europa League ή Champions League.

Ετικέτες

 Ενθαρρυντική παρουσία είχε ο κόσμος στο φιλικό του Σαββάτου με την ΑΕΚ κάτι που επεσήμαναν και οι οργανωμένοι φίλαθλοι σε ανακοίνωση τους:

«Αναμένοντας τους ευρωπαϊκούς αγώνες της ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑΣ, το Σάββατο που μας πέρασε πήραμε μια πρώτη γεύση απο την ομάδα απο κοντά. Αρκετά ενθαρρυντική και η παρουσία του κόσμου για την περίοδο που διανύουμε.

ΟΛΟΙ διαρκείας, ΟΛΟΙ κοντά στην ομάδα και τον σύνδεσμο.

ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ
ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ».

 
Ετικέτες

Στο προπονητικό κέντρο Μαζαράκη βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής οι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου.

Στην προπόνηση που περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές εκτός των Μανούσου, Ρισβάνη και Νάτσου που πραγματοποίησαν αποθεραπεία στο Spa μιας και αγωνίστηκαν στη μεγαλύτερη διάρκεια του χθεσινού φιλικού.

Από την προπόνηση απουσίασε ο Σάκιτς που μετά το χθεσινό τραυματισμό που αποκόμισε από τον αγώνα ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας.

Ο Κιβρακίδης έχει ανεβάσει στροφές και πέρασε όλα τα σημερινά προπονητικά τεστ ενώ στην αυριανή προπόνηση θα λάβει κανονικά μέρος με την ομάδα.

 

Ετικέτες

Στις 2 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί ως γνωστόν ο επαναληπτικός του Ατρόμητου με την Ντινάμο Μπρεστ στο Περιστέρι.

 Μάλιστα, η UEFA έχει ανακοινώσει και τις ώρες των επαναληπτικών, με τους Περιστεριώτες να φιλοξενούν τους Λευκορώσους στις 20:15 την επόμενη Πέμπτη.
 
Αύριο εξάλλου η ομάδα θα μάθει το ζευγάρι μέσα από το οποίο θα προκύψει ο επόμενος αντίπαλος στη Γ' προκριματική φάση σε περίπτωση φυσικά πρόκρισης επί των Λευκορώσων.
Ετικέτες

Με οδηγό από τη περσινή χρονιά τη σοβαρότητα, ως φιλοσοφία τη σταθερότητα και με πολύ καλά τρεξίματα ο Ατρόμητος αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 στο αποψινό φιλικό με την ΑΕΚ στο Περιστέρι και περιμένει με αναμμένο το δυναμό το ματς της Πέμπτης στο Μπρεστ με αντίπαλο τη Ντιναμό.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας