Τελευταία ενημέρωση 08:44, 23 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Μπήκε σε μπελάδες!

Σε περιπέτειες μπήκε ο Ηρακλής μετά την εντός έδρας ήττα του από την Κοψαχείλα με 1-0.

Πηγή Soccerlive.gr 

Ρεπορτάζ: Γιάννης Γραμματικός

Στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρχαν πολλές σοβαρές ευκαιρίες από τις δύο ομάδες. Ο Ηρακλής είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και σε τελικές. Ξεκίνημα με δύο φάσεις του Ηρακλή μέσα σε ένα λεπτό χάρη σε δύο μακρινά σουτ του Βαρδαραμάτου που μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος και η επόμενη λίγα δευτερόλεπτα αργότερα με τον Αρη Σάσσαλο που επιχείρησε το δυνατό σουτ, επίσης, έξω από την μεγάλη περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Ο Πουρίκης επιχείρησε στο 12' το μακρινό σουτ, αλλά ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε ξανά. Στο 42' έγινε λάθος μεταβίβαση από την άμυνα του Ηρακλή και ο Δ. Βειζάι προσπάθησε να κρεμάσει τον Καλαμάρη από μακρινή απόσταση. Τέλος, στο 44' μεγάλη χαμένη ευκαιρία είχε ο Ηρακλής για να ανοίξει το σκορ με τον Βαρδαραμάτο να κάνει το "1-2" με τον Νίτα και με πλασέ ο Βαρδαραμάτος δεν κατάφερε να κερδίσει τον Παπαδόπουλο που δήλωσε «παρών». Επιστρέφοντας από τα αποδυτήρια, είχαμε το νικητήριο γκολ από την Κοψαχείλα στο 52’! Ο Δ. Βειζάι έκανε την σέντρα και βρήκε τον αμαρκάριστο Δερμετζή απέναντι στον Καλαμάρη, ώστε με πλασέ διαμορφωθεί το 0-1 και το «διπλό» στο Περιστέρι.

Διαιτητές: Ψαρίδης, Κοντογιάννης, Δεσύλλας

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤ. (Γιάννης Γεωργόπουλος): Καλαμάρης, Χρυσοχόος (46' Ζαφειράτος), Θεοδωρακόπουλος (70' Σοροβίγκας (86' λ.τρ. Νίκος)), Μήτρος, Μαρίνος, Βασιλείου, Α. Σάσσαλος (70' Ζαρκαλής), Χασιώτης, Νίτας, Βαρδαραμάτος, Πουρίκι

ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ (Λευτέρης Αλεξάκης): Παπαδόπουλος, Μαύρος, Ντούνης (70' Μπιτχαβάς), Κωστής, Δεμερτζής, Φ. Βεϊζάι, Δ. Βεϊζάι, Οντάτζης, Κουκουλάς, Φωτόπουλος (85' Τσίτσα), Ζαφείρης (62' Μπαξεβανίδης).

Ετικέτες

Εκ διαμέτρου αντίθετα ήταν τα συναισθήματα στο δημοτικό στάδιο Ν. Ιωνίας μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα στην Ελευθερούπολη και την Κηπούπολη για την 26η αγωνιστική.

Πηγή Soccerlive.gr

Χαρά και ανακούφιση στις τάξεις των γηπεδούχων για τη νίκη «ανάσα» με 2-0, πικρία και προβληματισμός σε εκείνες των φιλοξενούμενων, που δέχθηκαν νέο πλήγμα και βλέπουν το έργο τους για άνοδο να δυσκολεύει!

Με πείσμα από την ήττα σοκ της περασμένης αγωνιστικής από τον Ιπποκράτη, οι κιτρινόμαυροι πήραν το προβάδισμα στο 20ο λεπτό με κεφαλιά του Μπονγκουέ (1-0), ενώ στο 65' ο Χούσος αξιοποίησε πάσα του Παπακοσμά και με πλασέ σημείωσε το τελικό 2-0. Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο, καθώς στο 85ο λεπτό αποβλήθηκαν απευθείας με κόκκινη κάρτα ο Χούσος από πλευράς Ελευθερούπολης και ο Νένδος από εκείνη της Κηπούπολης.

Διαιτητές: Τσατσούλης, Λιαμπότης-Σούλτης

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ (Παναγιώτης Μαρκόπουλος): Κολονέλος, Σωτηρίου (80' Φλώρος), Γκιτάκος (46' Παπακοσμάς), Ψειλάκης, Μετσάκου (85' Καντελμίδης), Τραϊκόπουλος, Καρυπίδης, Χαλκιαδάκης, Μπονγκουέ (93' Γεωργίου), Σερδενές, Χούσος

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ (Χρήστος Παλλίδης): Κυπαρίδης, Μπίσκος (70' Καλαμοτουσάκης), Πανίδης, Αθανσόπουλος (70' Χαϊδάς), Σαββουλίδης, Κούτρης, Τζαρέλλας, Καλέμης, Ηλιόπουλος (63' Λουκάκης), Νένδος, Μάζης.

Ετικέτες

Ο ΑΟ Περιστερίου επικράτησε με 2-1 του Άρη Καλαμακίου και έκανε το πρώτο βήμα για την παραμονή στην κατηγορία.

Αναφέρουμε ότι έκανε το πρώτο βήμα καθώς θα πρέπει να περιμένει την εξέλιξη των αγώνων μπαράζ μεταξύ της Νέας Ιωνίας και του Αστέρα Καισαριανής.Εφόσον οι πρωταθλητές των δυο ομίλων της Α' ΕΠΣΑ πάρουν το εισιτήριο για την ανώτερη κατηγορία, τότε ο Όμιλος θα παραμείνει στην κατηγορία, ανεξάρτητα από τον αγώνα κατάταξης που θα δώσει με τους Αγίους Αναργύρους. 

ΠΗΓΗ: SOCCERLIVE.GR

Δεν έγιναν πολλές σημαντικές φάσεις από τις δύο ομάδες πάρα μόνο τα δύο γκολ του ΑΟ Περιστερίου. Το πρώτο γκολ ήρθε από το σουτ του Ριζβάνι που απέκρουσε ο Ζαγαρέλος και ο Γεωργακόπουλος με πλασέ στο άδειο τέρμα άνοιξε το σκορ στο 17'. Τέλος, οι γηπεδούχοι με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ του Ριζβάνι στο παραθυράκι του Ζαγαρέλου διπλασίασαν τα τέρματα στο 44'.

Το δεύτερο ημίχρονο για ένα μεγάλο διάστημα κυριάρχησε ο Άρης Καλαμακίου, κατάφερε να μειώσει αλλά το Περιστέρι βγήκε νικητή σε ένα σημαντικό ματς για την παραμονή. Στο 55' ο Τζίμας είχε ενα δυνατό σουτ από μακρινή απόσταση αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα στο κάθετο δοκάρι του Ξυδιά και το 56' ο Τζίμας απείλησε, πάλι, τον Ξυδιά και ο τερματοφύλακας του Περιστερίου να δηλώνει παρών με απόκρουση. Στο 64' με ωραία βαθιά μεταβίβαση του Καραγκιούλες στον Μιχαλακόπουλος, την σταμάτησε με κοντρόλ και κρέμασε τον Ξυδιά διαμορφωνοντας το τελικό αποτέλεσμα με 2-1.

Διαιτητές: Φ. Μεντζελόπουλος, Ι. Λεονταρίδης, Κ. Ματσούκας

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Διονύσης Σάσσαλος): Ξυδιάς, Δρουγουνάκης, Χαραλαμπόπουλος, Μπουζάς, Κύβελος (70' Θεοδωρόπουλος), Κωτσοβός, Δημητρίου, Ζαφειράτος, Μιχάλης (77' Μιράκης), Ριζβάνι (70' Κεφαλάς), Γεωργακόπουλος (87' Λαγός)

ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ (Σπύρος Μόχλας): Ζαγαρέλος, Κοτόπουλος, Χιώνης, Καραγκιούλες, Βασιλειάδης (68' Νούλας), Δημογιάννης (68' Δέτσης)Ελευθεριάδης (55' Μπαλατσούρας), Μούτσης (46' Μιχαλακόπουλος), Γκρεβτσίδης, Προμπονάς (55' Κοκκινίδης), Τζίμας.

Ετικέτες

Παρότι προσπάθησε η γυναικεία ομάδα του ΓΣ Περιστερίου ηττήθηκε (11-5) στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας από την ΑΕΚ για την 21η αγωνιστική (προτελευταία της κανονικής περιόδου) στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Οι παίκτριες του Θοδωρή Ανδρεάκου βρέθηκαν πίσω στο πρώτο 8λεπτο (3-1), ενώ δεν μπόρεσαν να μειώσουν το σκορ στο ημίχρονο, όπου βρέθηκαν πίσω με 6-3.

Στο τρίτο 8λεπτο διευρύνθηκε η διαφορά με το επιμέρους 3-2 της ΑΕΚ, η οποία έφτασε εν τέλει στη νίκη, καθώς δεν μπόρεσε να επιστρέψει ο ΓΣΠ.

Στην τελευταία αγωνιστική, ο ΓΣ Περιστερίου φιλοξενεί (24/4) τον ΠΑΟΚ στο κολυμβητήριο της Χωράφας.

ΤΑ 8ΛΕΠΤΑ: 3-1, 3-2, 3-2, 2-0.

ΑΕΚ (Μίσιτς): Λάζαρη, Κολιτσοπούλου, Κωνσταντοπούλου 1, Γεωργίου, Μαργαρίτη 2, Καλαϊτζή, Γκίλλα, Λογοθέτη 2, Παπαδοπούλου, Γαλανοπούλου 1, Λυκοθανάση 2, Γαλιατσάτου, Πουλοπούλου, Λέβιν, Κρίστμας 3.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Ανδρεάκος): Ζαφειράκη, Λαλούση, Γροζοπούλου 2, Αποστολίδου 1, Κόλλια, Πετάση, Μπερίκου, Πέττα, Λασκαρίδου, Κάσσαρη 2, Γκοτζιά, Μαρία Καραγιάννη, Λέβι.

Ετικέτες

Σε μαθηματικούς υπολογισμούς έβαλε η Κηφισιά τον Ατρόμητο μετά τη χθεσινή νίκη της στο Περιστέρι με 2-1. Ο Ατρόμητος χρειάζεται ένα πόντο στα δύο επόμενα ματς με Παναιτωλικό εκτός και Αστέρα Τρίπολης εντός για να είναι σίγουρος και μαθηματικά. 

Το 1-0 έκανε ο Καμαρά με υπέροχη ατομική προσπάθεια αλλά η Κηφισιά έφερε τούμπα το ματς μέσα σε ένα τετράλεπτο χάρη στα τέρματα των Σναϊντερλάν (64') και Κρισιούμα (68').

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Μαρκετζάνι – Τριμμάτης, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Αθανασίου – Έντερ, Κούντε – Βαλένσια, Καμαρά, Βρακάς (61' Ορμπάιγ) – Αντζιέλσκι (61' Βέργος).

Κηφισιά (Κώστας Μπράτσος): Νικοπολίδης – Τσανάτζια (58' Μπιφουμά), Τσάπαν, Βαφέας, Μιλίτσεβιτς – Σολόα, Σναϊντερλάν – Μενέντες (46’ Κλωναρίδης), Πρίτσας, Κρισιούμα – Οζέγκοβιτς.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Νικηφόρο ντεμπούτο

Νικηφόρο ντεμπούτο

22 Απρ 2024 Φοίνικας

Μπήκε σε μπελάδες!

Μπήκε σε μπελάδες!

22 Απρ 2024 Ηρακλής

Δυσκολεύει το όνειρο

Δυσκολεύει το όνειρο

22 Απρ 2024 Κηπούπολη

Ήττα στο Ίλιον

Ήττα στο Ίλιον

22 Απρ 2024 Ιπποκράτης

Σε μπαράζ με Αρίωνα

Σε μπαράζ με Αρίωνα

22 Απρ 2024 Ένωση Περιστερίου

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας