Τελευταία ενημέρωση 09:28, 19 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Σε κυκλοφορία τέθηκαν από σήμερα τα εισιτήρια διαρκείας του Άγιου Ιερόθεου εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς. Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει τα εξής:

«Ο ΑΟ. ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ ανακοινώνει ότι από σήμερα τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2018-2019 είναι στη διάθεση του κοινού. Η επιστροφή μας στη φυσική μας έδρα, τη Χωράφα, αποτελεί την καλύτερη… είδηση που θα μπορούσε να έχουμε. Γι αυτό το λόγο έχουμε ανάγκη όλο τον κόσμο της περιοχής κοντά μας σε αυτή την προσπάθεια.

Το ταξίδι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Γ’ Εθνική θα είναι δύσκολο αλλά είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε γεμίζοντας το γήπεδο κάθε Κυριακή. Ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να επισκέπτεται τα γραφεία της ομάδας από τις 19.30 έως τις 21.30 από Δευτέρα έως Παρασκευή ( ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 24)».

 

Ετικέτες

Με το πούλμαν της ΠΑΕ ταξίδεψαν πριν από λίγες μέρες οι παλαίμαχοι του Ατρόμητου για να δώσουν φιλικό παιχνίδι στα Πολιτικά της Εύβοιας.

Ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Ατρόμητου Γιώργος Κωνσταντινίδη εκ μέρους όλων των ποδοσφαιριστών ευχαριστεί τον κ. Γιώργο Σπανό για την παραχώρηση του πούλμαν και τον οδηγό Άγγελο Βερυκάκη και άνετη και με ασφάλεια μεταφορά τους.

Ετικέτες

Ένα πολύ ωραίο βίντεο με το back stage της πρώτης προπόνησης της χρονιάς «ανέβασε» η ΠΑΕ Ατρόμητος στο επίσημο κανάλι της,. Απολαύστε το:

Ετικέτες

Οι Αρμίν Μούγιακιτς και Ηρακλής Γαρουφαλιάς ήταν χθες τα δύο νέα πρόσωπα στην «πρώτη» του Ατρόμητου.

Ετικέτες

Κυκλοφόρησαν οι κάρτες διαρκείας του ΑΟ Κηπούπολης για τη σεζον 2018-2019.

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα εντός έδρας ματς της ομάδας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και θα μπορούν να στηρίζουν το σύλλογο στη μεγάλη προσπάθεια που θα κάνει στο ερχόμενο πρωτάθλημα.

Πηγή stoplexto

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας