Τελευταία ενημέρωση 10:59, 23 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Τον «μπομπέρ» Μιχάλη Πολυτάρχου κράτησε για τέταρτη χρονιά στο δυναμικό του μετά από εισήγηση του Αργύρη Πεδουλάκη κρίνοντας ότι μπορεί να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα στα σαλόνια της Α1.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει τα εξής:

«Ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας του με τον Μιχάλη Πολυτάρχου για έναν ακόμη χρόνο!

O πολύπειρος γκαρντ από την Νάξο θα συνεχίσει να φορά την κυανοκίτρινη φανέλα για τέταρτη σεζόν – καθώς ανήκει στην οικογένεια του ΓΣΠ από το καλοκαίρι του 2015 – και να φορτώνει με τις τρίποντες “βόμβες” του τα αντίπαλα καλάθια.

Ο Μιχάλης Πολυτάρχου την περσινή σεζόν ήταν ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας μας, έχοντας κατά μέσο όρο 10,7 πόντους με 87% στις βολές, 43% στα δίποντα και 37% στα τρίποντα, ενώ μοίραζε 2,2 ασίστ, μάζευε 2,5 ριμπάουντ και έκλεβε την μπάλα 1,2 φορές ανά παιχνίδι.

Σήμερα (29/6) υπέγραψε στα γραφεία του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου το νέο του συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους».

Ετικέτες

Με ήρωα τον τερματοφύλακα Καζάκη που όσοι τον έχουν δει ήξεραν εκ των προτέρων ότι θα ήταν η μεγάλη δύναμη αν το ματς πήγαινε στα πέναλτι, ο ΓΣΠ πλέκει πια την «καζάκα της ανόδου» στην Α1 κατηγορία water Polo καθώς νίκησε τον ΝΟ Πατρών κι έκανε το 1-0 στην σειρά των αγώνων κι ενώ απαιτούνται δύο νίκες για την άνοδο.

Το ματς ήταν συγκλονιστικό και οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 8-8 στην κανονική διάρκεια και οδηγήθηκαν στα πέναλτι. Εκεί «μίλησε» ο Καζάκος ο οποίος έπιασε τρία πέναλτι στην σειρά, την ίδια στιγμή που οι συμπαίκτες του ήταν εύστοχοι από την άλλη πλευρά και έτσι το ματς κρίθηκε με 4-1.

Ακόμη κι έτσι πάντως η νίκη της ομάδας του Αρσένη Μαρούλη απέναντι σε μια παραδοσιακή ομάδα της Υδατοσφαίρισης ήταν πέρα για πέρα δίκαιη απλά θα μπορούσε να είχε ξεκαθαρίσει από την κανονική διάρκεια αλλά υπό την πίεση του άγχους του φαβορί χάθηκαν γκολ που δεν χάνονται.

Φοβερή η συμπαράσταση των περιστεριωτών φιλάθλων και των Fentagin που έδωσαν ξεχωριστό τόνο στην κερκίδα και έσπρωξαν τους πολίστες του ΓΣΠ στο δρόμο προς τη νίκη.

Την Κυριακή η σειρά μεταφέρεται στην Πάτρα και με νίκη ο ΓΣΠ θα επιστρέψει στο Περιστέρι με το εισιτήριο της Α1 στα χέρια του.

Ετικέτες

Η... εκκρεμότητα του ΠΑΟΚ με τον Δημήτρη Χατζηισαΐα ολοκληρώθηκε και ο παίκτης οδεύει εκ νέου στον Ατρόμητο με τη μορφή δανεισμού.

Ετικέτες

Ο Κυριάκος Κιβρακίδης μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε στις φήμες που θέλουν τον ΠΑΟΚ να έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Αναλυτικά είπε στον ARENA 89,4 FM:

Για τους στόχους του Ατρόμητου: «Στόχος μας φέτος είναι η 5άδα στο πρωτάθλημα, το κύπελλο και η Ευρώπη. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατόν στο πρώτο παιχνίδι στην Λευκορωσία με την (σ.σ. Ντιναμό Μπρεστ)».

Για το νέο πρωτάθλημα: «Περιμένω πολύ καλό νέο πρωτάθλημα. Ανέβηκαν ο Άρης και ο ΟΦΗ ιστορικές ομάδες με δυνατές έδρες, που μαζεύουν κόσμο. Ο Άρης μετά από χρόνια απουσίας θα είναι πολύ διψασμένος στην Σούπερ Λιγκ».

Για τον ανταγωνισμό στην κορυφή: «Ο ΠΑΟΚ είναι πληγωμένος από την απώλεια του περσινού πρωταθλήματος και θα κάνει ότι μπορεί φέτος να το πάρει. Η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να διατηρήσει τα σκήπτρα και ο Ολυμπιακός να κάνει καλύτερη χρονιά».

Για το μεταγραφικό ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ: «Κι εγώ έχω ακούσει για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, αλλά δεν υπήρξε τίποτα επίσημο».

Για τον Ηρακλή: «Δεν αξίζει στον Ηρακλή αυτό που περνάει. Ήμουν στην οικογένεια του Ηρακλή. Δεν τους αξίζει αυτό που ζουν. Ελπίζω να πάρει κάποιος την ομάδα και να σταματήσει να έχει χρέη».

Για το Μουντιάλ: «Αποκλείστηκαν φαβορί. Γίνονται εκπλήξεις. Οι μικρότερες ομάδες έχουν περισσότερο πάθος για διάκριση».

Ετικέτες

Κάλεσμα στο φίλαθλο κοινό του Περιστερίου απευθύνουν οι Fentagin εν όψει του σημερινού αγώνα της Ανδρικής Ομάδας πόλο του ΓΣΠ με αντίπαλο τον ΝΟ Πατρών στο κολυμβητήριο της Χωράφας:

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας