Τελευταία ενημέρωση 11:31, 02 Μαρ 2021
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Σε ένα παιχνίδι που δεν έχει τίποτα να χάσει παρά μόνο να κερδίσει η Χρυσούπολη αντιμετωπίζει αύριο στην Αλεπότρυπα την πρωτοπόρο του ομίλου Αθηναϊδα.

Ετικέτες

Έσπασαν καρδιές στο χθεσινό παιχνίδι της Ανδρικής Ομάδας της Άμιλλας με τον Πολυνίκη στο Μπουρνάζι.

Ετικέτες

Fentagin: «Μόνο νίκες»

Μόνο νίκες ζητούν οι οργανωμένοι φίλαθλοι από ποδόσφαιρο, μπάσκετ και πόλο στους αγώνες του Σαββατοκύριακου. Συγκεκριμένα γράφουν τα εξής στην επίσημη ιστοσελίδα τους:

αστ.τρίπολης-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 17:15 (11/2/2017)

Ψυχομένη εμφάνιση απο την ομάδα μετά απο καιρο με τους παίχτες να βγάζουν τσαμπουκά και πάθος μέσα στο γήπεδο.Έτσι γουστάρουμε,έτσι μάθαμε τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ να τα βάζει με όλους.Λίγο το κατεστημένο,που έκανε για άλλη μια φορά την δουλειά του,λίγο η αστοχία των παιχτών ήρθε η ισοπαλία..Και περιμένωντας τον επαναληπτικό,να καεί το ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ,το Σάββατο η ομάδα αντιμετωπίζει τον αστέρα στην τρίπολη.Έλπιζουμε εμφανίσεις όπως η σημερινή να συνεχιστούν και η ομάδα να βγάζει τον ίδιο τσαμπουκά και πάθος μέσα στο γήπεδο.Επιβάλλεται η ΝΙΚΗ.

Γ.Σ.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-αγία παρασκευή 17:00 (12/2/2017)

Oι κερκιδάρες στο κλειστό συνεχίζονται με την κυριακή να έρχεται άλλη μια,άλλη μια πριν την άνοδο.Το ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ και ο κόσμος του δεν αξίζουν αυτές τις κατηγορίες.Την Κυριακή το κλειστό θα πρέπει να βράζει σε ακόμα έναν αγώνα και αύτο θα το κάνουμε ΕΜΕΙΣ όπως ξέρουμε καλύτερα.Στο πεταλάκι του κλειστού την Κυριάκη βγάζουμε τα λαρρύγια μας για ακόμα μια νίκη.

ΜΟΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Η ΑΝΟΔΟΣ.

νηρέας χαλανδρίου-Γ.Σ.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (11/2/2017)

Μετά την νίκη επι του οφη,το Σάββατο η ομάδα του πόλο αγωνίζεται εκτός έδρας με τον νηρέα.Μόνο νίκη ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ.

Ετικέτες

Με την παρουσία του προέδρου της ομάδας Φίλιππου Κότση που έδωσε τις ευχές του για υγεία και καλή χρονιά σε γονείς και παιδιά, το Τμήμα Κολύμβησης του ΓΣΠ έκοψε χθες την πίτα του σε αίθουσα του κολυμβητηρίου της Χωράφας.

Ετικέτες

Τη νίκη που ενδεχομένως μπορεί να το φέρει ακομη και στη 2η θέση της βαθμολογίας σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα θα έχει ο Ιπποκράτης ως μοναδικό στόχο στο ματς της Κυψέλης με τον κατώτερο σε δυναμικότητα αλλά υπολογίσιμο στην έδρα του Άτλα Κυψέλης.

Ετικέτες
Μπακαράς
Hatzi
Asfaleies Kalogeras
Leventis kreopoleio
neo frontistiria
ACS Περιστερίου
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας