Ανεβαίνει βαθμολογικά ο ΑΟ Περιστερίου που νίκησε τον ΑΟ Βύρωνα με 1-0 για την 11η αγωνιστική.
Οι ροσσονέρι πήραν το τρίποντο στο 87' χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Γεωργακόπουλου, με τον ίδιο ποδοσφαιριστή να έχει βρει δίχτυα στο 30' όμως το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Με τη νίκη αυτή ο Όμιλος έφτασε τους 15 βαθμούς και την 4η θέση
ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Σάκης Σάσσαλος) Φανουργιάκης, Τρόκα (78' Μπούζας Α.), Μπούζας Ι., Σεττελάρι, Λάχας, Ζιάμπρας, Δημητρίου (46' Ρίζος), Ζαφειράτος Γ., Βαγγέλης, Λειβαδάς, Γεωργακόπουλος (87' Θεοδωρόπουλος).
ΑΟ ΒΥΡΩΝ (Άκης Μιχαηλίδης) Κουβέλης, Λιάτσος, Καλαντζής, ΣΠανουδάκης, Σκαρώνης, Κυρμαζογλου, Ζαφειρης, Αναστασιου, Μπαλαφούτης (82' Σταύρου), Τσαβαλιάς (70' Δημάκης), Τσάγκας.
Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Φάρου, η Διάνα (18β) επικράτησε με 1-0 του Ηφαίστου στο «Ηλιούπολης Β» και μείωσε στους 4 πόντους την απόσταση με τον πρωτοπόρο Μικρασιατικό Αστέρα (22β).
Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο Βριλησσίων ανάμεσα σε Κένταυρο και Κηπούπολη, με τις δύο ομάδες να παρουσιάζουν πολύ καλή εικόνα και να μένουν τελικά στο ισόπαλο 1-1, που διαμορφώθηκε στο 92' από τα πόδια του νεοαποκτηθέντος -για τους γηπεδούχους- Τσερώνη!
Αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας απώλεια βαθμών για την ομάδα του Κ. Ρούπτσου, που πάντως απειλήθηκε με ήττα από το αξιόμαχο σύνολο του Χρ. Παλλίδη.
Ενδεικτικό είναι πως οι Περιστεριώτες ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν στο σκορ στο 70ο λεπτό χάρη σε σουτ του Νένδου. Μάλιστα, λίγα λεπτά μετά απέκτησαν και το αριθμητικό πλεονέκτημα έπειτα από την αποβολή του Γεωργουδάκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα! Παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν με την... πλάτη στον τοίχο, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα χάρη σε γκολ που πέτυχε με σουτ από θέση εκτός περιοχής ο -νεοαποκτηθείς από τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης- Τσερώνης (1-1)!
Διαιτητές: Θώμογλου, Γεωργιτσόπουλος-Γκίκας
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛ. (Κώστας Ρούπτσος): Μανωλάκος, Τσαντήλας, Ταούζης (46' Αργυρόπουλος), Μπούρης, Γεωργουδάκης, Φελέκης, Μανίκας, Δέτσης (90' Τσόγκας), Γκούγκας, Μπαλατσούρας (75' Κολιός), Μπρίλης (60' Τσέρωνης)
ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ (Χρήστος Παλλίδης): Γονιδάκης, Σταματογιαννόπουλος, Μπίσκος, Σαββουλίδης, Παούρης, Γκέκας, Τζαρέλλας, Λουκάκης, Μουράτης, Νένδος, Κλωνάρης.
Πηγή Soccerlive.gr