Με τη σημερινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο αζαράκη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για την αναμέτρηση κόντρα στον Άρη (5/11, 20:15) στο «Κλ. Βικελίδης» για τη 10η αγωνιστική της Stoiximan Super League.
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός Σάσα Ίλιτς, ανακοίνωσε την αποστολή που θα είναι διαθέσιμη για το ματς.
Την αποστολή αποτελούν οι: Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κιβρακίδης, Κεσχρίντα, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Ιμερέκοφ, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Γκονθάλεθ, Έρλινγκμαρκ, Φριντζόνσον, Κούεν, Καμαρά, Κούντε, Γιουμπιτάνα, Βαλένσια, Ντιρκς, Ρομπάιγ, Αντζιέλσκι.
Εκτός αποστολής έμεινε ο Νίκος Βέργος λόγω ενός χτυπήματος που δέχθηκε στην τελευταία αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό. Εκτός και ο Γιώργος Τζαβέλλας, που ταλαιπωρείται από σύσπαση στη μέση.
Με πολλά παράπονα έμειναν στον Άγ. Ιερόθεο από τη διαιτησία του Τσολακίδη στην αναμέτρηση με τον Άγιαξ Ταύρου για την 8η αγωνιστική στον 2ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΑ (0-2).
Οι Περιστεριώτες εστιάζουν σε δύο περιπτώσεις στις οποίες ζήτησαν πέναλτι σε μαρκαρίσματα στον Εντιαγέ στο πρώτο ημίχρονο και στον Νησαριώτη στο δεύτερο. Μάλιστα, οι κιτρινόμαυροι εξέφρασαν κατ' ιδίαν στον ρέφερι της αναμέτρησης τα παράπονά τους για τις αποφάσεις του, αλλά και διά μέσω του γενικού τους αρχηγού, Κωνσταντίνου Μαγκόπουλου, στην ιστοσελίδα μας.
Πηγή Soccerlive.gr
Τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε η γυναικεία ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου που επικράτησε με 13-12 του ΝΟ Χανίων στο κολυμβητήριο της «Χωράφας» για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.
Οι αθλήτριες του Θοδωρή Ανδρεάκου είχαν τον έλεγχο από το πρώτο 8λεπτο (5-4) και ολοκλήρωσα το πρώτο ημίχρονο με διαφορά δυο τερμάτων (7-5). Στην επανάληψη, ο ΝΟ Χανίων ισορρόπησε το ματς και έκλεισε την τρίτη περίοδο με το σκορ 10-10.
Οι φιλοξενούμενες πέρασαν και μπροστά με 11-10, αλλά δυο γκολ της Ξένιας Πέττα και ένα της Άννας Μαμόγλου έδωσαν «αέρα» δυο τερμάτων (13-11) στον ΓΣΠ και το μόνο που πέτυχε η ομάδα του ΝΟ Χανίων ήταν να μειώσει σε 13-12 με την Πενταράκη.
Επόμενος αντίπαλος για την γυναικεία ομάδα του ΓΣ Περιστερίου το επόμενο Σάββατο (4/11, 19:00) ο Πανιώνιος στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
ΤΑ 8ΛΕΠΤΑ: 5-4, 2-1, 3-5, 3-2.
ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Ανδρεάκος): Ζαφειράκη, Μαμόγλου 4, Λαλούση, Γροζοπούλου, Αποστολίδου, Κόλλια, Πετάση, Μπερίκου, Πέττα 4, Λασκαρίδου 3, Κάσσαρη 1, Γκοτζιά, Καραγιάννη, Σκαρμούτσου, Λέβι 1.
ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Κατσουλάκης): Πασβάντη, Τρουλάκη, Φάρκας 1, Φουράκη 2, Παπασηφάκη 1, Τσιουγκρή 3, Ζαχαράκη, Καβακούτσι 1, Περδικάκη, Αικ. Κουνδουράκη, Πενταράκη 3, Κυριακοπούλου, Γλυνιαδάκη 1, Βούλγαρη.
Συγκλονιστικό ματς χθες στο Περιστέρι, με τον Ατρόμητο να βρίσκει γκολ πρώτης νίκης με τον Βέργο στο 92' για το 3-2 κόντρα στον Παναιτωλικό.