Τελευταία ενημέρωση 14:53, 20 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Η ΑΕΚ Περιστερίου «πλήρωσε» κυρίως το κακό της ξεκίνημα και γνώρισε την ήττα εκτός έδρας στην πρεμιέρα της Α' κατηγορίας από τον Άρη Χολαργού με σκορ 61-46.

Ετικέτες

Με ξέσπασμα στο τελευταίο τέταρτο η Ανθούπολη έκανε τη μεγάλη ανατροπή και πήρε τη νίκη εκτός έδρας με σκορ 3-2 επί του Γκυζιακού που είναι η πρώτη της στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 60΄με τον Μήτσουλα και πέντε λεπτά αργότερα ο Στούμπος με πέναλτι έκανε το 2-0.

Μείωσε στο 76' ο Μιχαλακέλης και στο 80' ο Μελέτης ισοφάρισε 2-2. Η μεγάλη ανατροπή για την Ανθούπολη ολοκληρώθηκε με το γκολ του Ρεζτσόβ στο 88' που διαμόρφωσε το τελικό 2-3.

Ξεκίνησαν οι Κοσκινάς, Δουκας, Τσάγκης, Κωνσταντινίδης, Τομπουλίδης, Λέκκας, Ρεζτσοβ, Τσιμώτας, Πυλαρινος, Κράσι, Ν. Στρείδης. Αλλαγές οι Μιχαλακέλης, Παππάς, Μελέτης, Ρουμελιωτάκης.

Ετικέτες

Ο ΓΣΠ ολοκληρώνει αύριο την προετοιμασία του για τη μάχη μάχη της Τετάρτης (3/10, 17:00) κόντρα στον Ήφαιστο Λήμνου για το Κύπελλο Ελλάδος.

Ετικέτες

Ο ΑΟ Περιστερίου πλήρωσε το κακό του δεύτερο ημίχρονο στον Ταύρο και γνώρισε την ήττα από τον τοπικό Άγιαξ με 2-0 για τη 2η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΑ.

Οι ροσονέρι κατάφεραν στο πρώτο ημίχρονο να κρατήσουν τους γηπεδούχους μακριά από την περιοχή του Θεοδωράκη όμως στην επανάληψη δέχθηκαν δύο γρήγορα γκολ από τους Σερδενέ στο 52' και αυτογκόλ του Μπούζα στο 56' κι εκεί τελείωσαν όλα.

Ξεκίνησαν οι  Θεοδωράκης, Σετελάρι, Αναγνωστόπουλος, Μπούζας, Ανιτσάκης, Τσεγάς, Λέτσι, Ζιάμπρας, Τσοπανάς, Λειβαδάς, Γεωργακόπουλος.  Έπαιξαν και οι Κουσούκου, Κόκα, Μπαλαρίνης, Τόκολας.

Ετικέτες

 Σε πολύ καλή κατάσταση έδειξε ότι βρίσκεται ο Ατρόμητος Κ15 δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος και το απέδειξε στο σημερινό φιλικό με την αντίστοιχη του Απόλλωνα στο οποίο πέτυχε έξι γκολ (6-0)  και είχε τέσσερα δοκάρια.

Τα γκολ της ομάδας του Πέτρου Κοντοβράκη πέτυχαν οι Μούτσης, Ζαρκαλής, Γκίνι, Καλαμάτας, Ζήκος, Γιορδαμλής'.

Ξεκίνησαν οι: Σταυριανάκος, Μπίμπα, Παναγιώτου, Γκίνι, Καρδαμής, Τσιάβος, Ανταλής, Κουτουλάκος, Μούτσης, Τσαντήλας, Αγκούσι.

Έπαιξαν και οι Ζαρκαλής, Καλαμάτας, Αρβανίτης, Δεσύπρης, Κατσούρος, Ζήκος, Ρηγόπουλος, Γιορδαμλής, Γιάννης, Κούτσι, Μπατζέλης.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας