Τελευταία ενημέρωση 06:43, 26 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Η Ανδρική Ομάδα Water Polo του ΓΣΠ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην Α΄ Φάση του Πρωταθλήματος της Α2  και ετοιμάζεται από αύριο κιόλας για την συνέχεια του πρωταθλήματος , που την βρίσκει να ηγείται ενός από τους δύο ομίλους ανόδου.

Ετικέτες

O Υπεύθυνος της Ακαδημίας του Ανταγόρα Κω (μέλος του δικτύου Σχολών Ατρόμητου) Μπάμπης Ναβροζίδης μετά την ολοκλήρωση του διήμερου αξιολόγησης νεαρών παικτών δήλωσε τα εξής:«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον κ. Απόστολο Αποστόλου, Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας του Ατρομήτου και τον κ. Σωτήριο Ρίζο επί σειρά ετών προπονητή, για την ξεχωριστή εμπειρία που παρείχαν στα παιδιά αλλά και στους προπονητές που συμμετείχαν στην αξιολόγηση.

Με το πέρας σχεδόν 10 μηνών συνεργασίας έχει αποδειχθεί εμπράκτως, ότι δουλεύουμε πάνω σε αυτήν και χτίζουμε πάνω στις καλύτερες βάσεις, μειώνοντας τις αποστάσεις για το καλό του ποδοσφαίρου στον τόπο μας, κάτι που προσωπικά δεσμεύομαι να συνεχιστεί τα επόμενα χρόνια με αμείωτο ρυθμό. Επίπροσθέτως ευχαριστώ τους ανθρώπους που συνεργάστηκαν για την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας και τους ανθρώπους της Αναγέννησης Ασφενδιού για την παραχώρηση χώρων»..

Ετικέτες

Όταν μια ομάδα κατακτά τη 2η θέση σε ένα πρωτάθλημα με εκατοντάδες συμμετοχές είναι μεγάλη επιτυχία.

Ετικέτες

Nέα μεγάλη επιτυχία για το Peristeri Volley αυτή τη φορά από τις Παγκορασίδες οι οποίες μπροστά σε ένα κατάμεστο γήπεδο  υπερίσχυσαν με 3-0 σετ (25-13, 25-22, 25-18) του αξιόμαχου ΓΣ Ηλιούπολης και αύριο στις 7.30 το βράδυ θα διεκδικήσουν τον θρόνο της Αθήνας.

Την ομάδα αποτελούν οι  καταπληκτικές: ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΝΕΦΕΛΗ, ΓΚΡΙΦΙΣΙΑ ΜΑΡΙΑ-ΑΜΑΛΙΑ, ΑΤΕΣΟΓΛΟΥ ΒΕΝΕΤΙΑ, ΚΙΚΡΙΛΗ ΜΑΡΙΑ, ΧΡΑΝΙΩΤΗ ΑΡΙΑΔΝΗ, ΣΤΑΜΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΛΕΜΟΝΙΑ, ΚΡΕΤΖΑ ΤΡΙΣΑ, ΛΑΜΠΡΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΑΝΝΑ, ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΥΡΤΩ, ΓΛΥΝΟΥ ΕΙΡΗΝΗ, ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΑΝΑΗ, ΚΟΥΤΣΙΚΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΑ, ΚΟΛΙΟΥΛΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΑΝΤΩΝΙΑ

Ετικέτες

Mε διάλεξη του ψυχολόγου Αχιλλέα Υφαντίδη (την οργάνωση ο Υπεύθυνος Ακαδημίας του Ανταγόρα Μπάμπης Ναβροζίδης)  σε γονείς και παιδιά σε ξενοδοχείο της Κω ολοκληρώθηκε το διήμερο αξιολόγησης που πραγματοποίησε το Δίκτυο Σχολών Ατρόμητου στο νησί του Ιπποκράτη.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας