Τελευταία ενημέρωση 19:32, 16 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Μπορεί η Γαλατασαράι να εξέταζε τον Ευθύμη Κουλούρη, ωστόσο ο  Παντελής Κωνσταντινίδης έβαλε τέλος στην φημολογία των ημερών.

Σήμερα υπάρχουν δηλώσεις του τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ Παντελή Κωνσταντινίδη στον τουρκικό Τύπο, ο οποίος ξεκαθάρισε πως ο Έλληνας επιθετικός θα παραμείνει κανονικά μέχρι το καλοκαίρι στον Ατρόμητο.

«Οι διαπραγματεύσεις μας με τη Γαλατάσαραϊ σχετίζονταν με την μεταγραφή του Γκάρι Ροντρίγκες. Ο παίκτης θα παραμένει στον Ατρόμητο μέχρι το τέλος της χρονιάς».

Ετικέτες

Δύο παίκτες του Ατρόμητου Κ17 κλήθηκαν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Νίκο Κεχαγιά  στην Εθνική Ομάδα Παίδων Κ16 για προπονήσεις (28 και 30/01) και φιλικό με την Κ16 του Παναθηναϊκού (29/01, 15:30, Άγιος Κοσμάς).

Ετικέτες

Με τέσσερις παίκτες να έχουν διψήφιο αριθμό πόντων, οι Έφηβοι  του ΓΣΠ επικράτησαν του Απόλλωνα με 83-60 φτάνοντας τις τρεις συνεχόμενες νίκες. 

Ετικέτες

O πρώτος παίκτης που εξασφάλισε την παρουσία του στα 100α γενέθλια του Ατρόμητου το 2023 έγινε ο Κυριάκος Κιβρακίδης.

Ετικέτες

Με νέο πρόσωπο τον Κατράνη που μπήκε στην αποστολή και θα πάρει χρόνο συμμετοχής μιας και «βοηθάει» το αποτέλεσμα του α' αγώνα στη Ριζούπολη ο Ατρόμητος θα υποδεχθεί αύριο στις 3 το μεσημέρι τον Απόλλωνα στο Περιστέρι για να σφραγίσει στη ρεβάνς του 3-0 την πρόκριση στους οκτώ του κυπέλλου Ελλάδας. Από τους «μικρούς» συμπεριλήφθηκε πάλι ο Ρονάλντο μαζί με Στρούγγη, Λαζαρίδη ενώ το δίδυμο των γκολκίπερ θα συνθέσουν και πάλι Θεοδωράκης, Μανδάς.

Την αποστολή αποτελούν οι εξής 18 ποδοσφαιριστές: Μανδάς, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Μούγιακιτς, Ενσικουλού, Κόρτ, Μάντσον, Ούμπιντες, Ρισβάνης, Κατράνης, Χατζηϊσαίας, Κουλούρης, Θεοδωράκης, Ρονάλντο, Κωτσόπουλος, Στρούγγης, Λαζαρίδης και Νάτσος.

*Νέες ενοχλήσεις ένιωσε στον αστράγαλο ο Ρόλαντ Ουγκράι που αναμένεται να υποβληθεί σε νέες εξετάσεις προκειμένου να φανεί η κρισιμότητα της κατάστασης του και τις επόμενες μέρες να αποφασιστεί πως θα προχωρήσει η θεραπεία του.

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας