Τελευταία ενημέρωση 14:25, 16 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Αύριο θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία των παικτών του ΑΟ Περιστερίου για τον κυριακάτικο αγώνα στις 11 το πρωί με αντίπαλο τον Φωστήρα Ηλιούπολης στο Περιστέρι καθώς σήμερα έχουν ρεπό λόγω του αγώνα  με τον Άρη Καλαμακίου για το Κύπελλο ΕΠΣΑ.

Ετικέτες

Η ΚΑΕ Περιστέρι Βίκος Cola ανακοίνωσε ότι όσοι από τους φιλάθλους έχουν αγοράσει εισιτήριο διαρκείας μπορούν να το παραλαμβάνουν από σήμερα, από τα τα εκδοτήρια του Κ.Γ. «Ανδρέας Παπανδρέου» (Τζον Κένεντι και Γιαννιτσών), τα οποία και θα λειτουργήσουν για αυτό τον σκοπό, σήμερα (5/10) από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ και το Σάββατο (6/10) από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 2 μμ.

Παράλληλα τόσο σήμερα (6-9 μμ) όσο και αύριο (12 μέχρι την έναρξη του ματς) θα διατίθενται τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ (6/10, 6 μμ).

Επειδή η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη, παρακαλούμε τον κόσμο να προμηθευτεί τα εισιτήρια του, όσο το δυνατόν νωρίτερα ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία.  Να επισημάνουμε ότι για την αγορά εισιτήριου, απαιτείται ονοματεπώνυμο και ΑΜΚΑ.

Η ΚΑΕ Περιστέρι Βίκος Cola ευχαριστεί θερμά τον κόσμο του Περιστερίου για την ανταπόκριση του και δεσμεύεται ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να τον κάνει υπερήφανο για μια ακόμη φορά!

Ετικέτες

Με τον σχεδόν μόνιμο πρωταθλητή στο γυναικείο ποδόσφαιρο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει ο Ατρόμητος τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής.

Το ματς θα γίνει την Κυριακή στο γήπεδο του Ήφαιστου και θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι. Διαιτητής θα είναι ο Φίτσας με βοηθούς του Καντανολέων και Νατσιόπουλος από τον σύνδεσμο Δυτικής Αττικής.

Να σημειώσουμε ότι η είσοδος για τους φιλάθλους θα είναι ελεύθερη.

Ετικέτες

Στο προπονητικό κέντρο βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης οι παίκτες του Ατρόμητου

Ετικέτες

Τα αποτελέσματα στα τρία σημερινά παιχνίδια του Κυπέλλου ΕΠΣΑ για τις περιστεριώτικες ομάδες είναι τα εξής:

ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ - ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ       0-5

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ - ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ    0-3 (παράταση)

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡ.           3-1

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας