Τελευταία ενημέρωση 23:19, 19 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ, πριν παραχωρηθεί δανεικός στον Ατρόμητο, έκανε ο Δημήτρης Χατζηισαΐας στην επίσημη ιστοσελίδα του «Δικεφάλου του Βορρά».

Ετικέτες

Ψήφο εμπιστοσύνης στο έμψυχο δυναμικό που κατέκτησε την άνοδο δίνει ο Ηρακλής εν όψει της επιστροφής του στη Β' κατηγορία. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Το Δ.Σ. του Α.Π.Ο. ΗΡΑΚΛΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι την στήν νέα αγωνιστική περίοδο 2018-19, η ομάδα μας θα συνεχίσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις με όλα τα παιδιά που κέρδισαν την άνοδο της ομάδας μας στην Β¨ Κατηγορία. Ευχόμαστε σε όλους υγεία, προκοπή και καλές διακοπές !!

ΥΓ : Η προετοιμασία της ανδρικής μας ομάδας θα ξεκινήσει την Παρασκευή 17/8/2018. Προσεχώς θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα των φιλικών αναμετρήσεων της ανδρικής ομάδας».

Ετικέτες

Η στελέχωση του ρόστερ με νέο αίμα είναι το επόμενο βήμα της διοίκησης της Τόλμης έπειτα από την οριστικοποίηση της παραμονής του Άγγελου Ιακωβάκη στην τεχνική ηγεσία.

Η ιστορική ομάδα της πόλης μας θα κρατήσει την συντριπτική πλειοψηφία του έμψυχου δυναμικού της περσινής σεζόν και θα πραγματοποιήσει ορισμένες προσθήκες προκειμένου να δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο που θα πραγματοποιήσει πολύ καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα της Γ' ΕΠΣΑ.

Ετικέτες

Τον «μπομπέρ» Μιχάλη Πολυτάρχου κράτησε για τέταρτη χρονιά στο δυναμικό του μετά από εισήγηση του Αργύρη Πεδουλάκη κρίνοντας ότι μπορεί να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα στα σαλόνια της Α1.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει τα εξής:

«Ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας του με τον Μιχάλη Πολυτάρχου για έναν ακόμη χρόνο!

O πολύπειρος γκαρντ από την Νάξο θα συνεχίσει να φορά την κυανοκίτρινη φανέλα για τέταρτη σεζόν – καθώς ανήκει στην οικογένεια του ΓΣΠ από το καλοκαίρι του 2015 – και να φορτώνει με τις τρίποντες “βόμβες” του τα αντίπαλα καλάθια.

Ο Μιχάλης Πολυτάρχου την περσινή σεζόν ήταν ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας μας, έχοντας κατά μέσο όρο 10,7 πόντους με 87% στις βολές, 43% στα δίποντα και 37% στα τρίποντα, ενώ μοίραζε 2,2 ασίστ, μάζευε 2,5 ριμπάουντ και έκλεβε την μπάλα 1,2 φορές ανά παιχνίδι.

Σήμερα (29/6) υπέγραψε στα γραφεία του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου το νέο του συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους».

Ετικέτες

Με ήρωα τον τερματοφύλακα Καζάκη που όσοι τον έχουν δει ήξεραν εκ των προτέρων ότι θα ήταν η μεγάλη δύναμη αν το ματς πήγαινε στα πέναλτι, ο ΓΣΠ πλέκει πια την «καζάκα της ανόδου» στην Α1 κατηγορία water Polo καθώς νίκησε τον ΝΟ Πατρών κι έκανε το 1-0 στην σειρά των αγώνων κι ενώ απαιτούνται δύο νίκες για την άνοδο.

Το ματς ήταν συγκλονιστικό και οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 8-8 στην κανονική διάρκεια και οδηγήθηκαν στα πέναλτι. Εκεί «μίλησε» ο Καζάκος ο οποίος έπιασε τρία πέναλτι στην σειρά, την ίδια στιγμή που οι συμπαίκτες του ήταν εύστοχοι από την άλλη πλευρά και έτσι το ματς κρίθηκε με 4-1.

Ακόμη κι έτσι πάντως η νίκη της ομάδας του Αρσένη Μαρούλη απέναντι σε μια παραδοσιακή ομάδα της Υδατοσφαίρισης ήταν πέρα για πέρα δίκαιη απλά θα μπορούσε να είχε ξεκαθαρίσει από την κανονική διάρκεια αλλά υπό την πίεση του άγχους του φαβορί χάθηκαν γκολ που δεν χάνονται.

Φοβερή η συμπαράσταση των περιστεριωτών φιλάθλων και των Fentagin που έδωσαν ξεχωριστό τόνο στην κερκίδα και έσπρωξαν τους πολίστες του ΓΣΠ στο δρόμο προς τη νίκη.

Την Κυριακή η σειρά μεταφέρεται στην Πάτρα και με νίκη ο ΓΣΠ θα επιστρέψει στο Περιστέρι με το εισιτήριο της Α1 στα χέρια του.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας