Τελευταία ενημέρωση 12:32, 18 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Ο Κυριάκος Κιβρακίδης μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε στις φήμες που θέλουν τον ΠΑΟΚ να έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Αναλυτικά είπε στον ARENA 89,4 FM:

Για τους στόχους του Ατρόμητου: «Στόχος μας φέτος είναι η 5άδα στο πρωτάθλημα, το κύπελλο και η Ευρώπη. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατόν στο πρώτο παιχνίδι στην Λευκορωσία με την (σ.σ. Ντιναμό Μπρεστ)».

Για το νέο πρωτάθλημα: «Περιμένω πολύ καλό νέο πρωτάθλημα. Ανέβηκαν ο Άρης και ο ΟΦΗ ιστορικές ομάδες με δυνατές έδρες, που μαζεύουν κόσμο. Ο Άρης μετά από χρόνια απουσίας θα είναι πολύ διψασμένος στην Σούπερ Λιγκ».

Για τον ανταγωνισμό στην κορυφή: «Ο ΠΑΟΚ είναι πληγωμένος από την απώλεια του περσινού πρωταθλήματος και θα κάνει ότι μπορεί φέτος να το πάρει. Η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να διατηρήσει τα σκήπτρα και ο Ολυμπιακός να κάνει καλύτερη χρονιά».

Για το μεταγραφικό ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ: «Κι εγώ έχω ακούσει για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, αλλά δεν υπήρξε τίποτα επίσημο».

Για τον Ηρακλή: «Δεν αξίζει στον Ηρακλή αυτό που περνάει. Ήμουν στην οικογένεια του Ηρακλή. Δεν τους αξίζει αυτό που ζουν. Ελπίζω να πάρει κάποιος την ομάδα και να σταματήσει να έχει χρέη».

Για το Μουντιάλ: «Αποκλείστηκαν φαβορί. Γίνονται εκπλήξεις. Οι μικρότερες ομάδες έχουν περισσότερο πάθος για διάκριση».

Ετικέτες

Κάλεσμα στο φίλαθλο κοινό του Περιστερίου απευθύνουν οι Fentagin εν όψει του σημερινού αγώνα της Ανδρικής Ομάδας πόλο του ΓΣΠ με αντίπαλο τον ΝΟ Πατρών στο κολυμβητήριο της Χωράφας:

Ετικέτες

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΣΚΑ η κλήρωση του Κυπέλλου και η Γυναικεία Ομάδα της Άμιλλας που από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Β' κατηγορία κληρώθηκε με αντίπαλο τον Ανταίο στο Περιστέρι (12 Σεπτεμβρίου).

Ετικέτες

Με τον Άγγελο Ιακωβάκη στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας θα συνεχίσει η Τόλμη και στη νέα περίοδο.

Ετικέτες

Η κορυφαία στιγμή στην ιστορία της περιστεριώτικης Υδατοσφαίρισης πλησιάζει!.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας