Τελευταία ενημέρωση 19:01, 18 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Με τις καλύτερες εντυπώσεις επέστρεψε από το όμορφο Γύθειο η αποστολή των Κορασίδων και Παγκορασίδων του Ατρόμητου η οποία έλαβε μέρος σε μεγάλο τουρνουά.

Ετικέτες

Ο επί σειρά ετών αντιπρόεδρος του Ατρόμητου Βαγγέλης Μπαταγιάννης είναι από σήμερα ο νέος πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα.

Από τον περασμένο Νοέμβριο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης που αποτέλεσε στενό συνεργάτη του Γιώργου Σπανού στη διοίκηση για περισσότερα από δέκα χρόνια έπαιζε χωρίς αντίπαλο, αφού η πλευρά της ΑΕΚ αποφάσισε να αποσύρει την υποψηφιότητα του Πέτρου Καϊμακάμη.

Ετικέτες

Σε άλλη ομάδα και όχι στη Χάποελ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νικολά Ντιγκινί.

Ετικέτες

Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε ο νέος προπονητής του Άγιου Ιερόθεου, Γιώργος Αρχοντάκης, μετά την ανάληψη των καθηκόντων του: «Η προσέγγιση και το όραμα της ομάδας με έκαναν να απαντήσω θετικά στην πρόταση της διοίκησης του Άγιου Ιερόθεου. Είναι μια ομάδα που έχει ξεκινήσει εδώ και τρία χρόνια και γράφει τη δική της ιστορία με θετικό πρόσημο. Σαν πρώτος στόχος αποτελεί να μπορέσουμε να συνεχίσουμε την καλή παρουσία που είχε η ομάδα τα τελευταία τρια χρονιά».

Ετικέτες

Δύο νίκες χωρίζουν ακόμα τον ΓΣΠ από την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία ενώ στη συνέχεια θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει και τον τίτλο της Α2. Πρώτος αντίπαλος για τη μάχη της ανόδου, ο ΝΟ Πατρών με το Περιστέρι να έχει το πλεονέκτημα έδρας.

Έπαιξε και μας τρέλανε η ΓΣΠΑΡΑ και αυτό το Σαββατοκύριακο! Πέρασε άνετα από τον Νηρέα Γέρακα (11-2), έδωσε μάχη με τον ΟΦΘ και τα κατάφερε (12-10) και στον τελευταίο αγώνα με τον Άρη σφράγισε την αήττητη πορεία της στην Β΄ Φάση του πρωταθλήματος (9-3). Ξανά στην κορυφή ο Πρεσβευτής, που καλείται να παίξει τα ματς ανόδου με τον 2ο του άλλου Ομίλου.

Περιμέναμε να τελειώσουν οι αγώνες και στον Όμιλο του Χαϊδαρίου, για να δούμε ποιος θα είναι ο αντίπαλος μας στην Γ΄ Φάση. Τελικά αυτός θα είναι η ΝΟ Πατρών, που τερμάτισε 2η.

Αυτό σημαίνει ότι το Περιστέρι – σαν πρωτοπόρο – θα δώσει έναν αγώνα στην έδρα του με αντίπαλο τον ΝΟ Πατρών και στην συνέχεια θα πάει στην Πάτρα όπου εκεί θα δοθεί ο 2ος αγώνας. Αν πετύχει δύο νίκες, ανεβαίνει στην Α1 κατηγορία και παίζει με τον νικητή του άλλου ζευγαριού (Νίκη Βόλου – ΟΦΘ) για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σε περίπτωση που δεν έχει βγει νικητής στους δύο πρώτους αγώνες του ΓΣΠ , θα γίνει ένα ακόμα παιχνίδι πάλι στην έδρα του Περιστερίου.

Πάμε όμως βήμα – βήμα! Πρώτος αγώνας στο Περιστέρι, αυτό θα πρέπει να κρατάμε για την ώρα και να ετοιμαζόμαστε για μία γεμάτη Χωράφα!

Με τον κόσμο μας, τις σημαίες μας, τα πανό μας, τα συνθήματά μας και την καρδιά μας έτοιμη για να στηρίξει .«ΓΣΠΑΡΑ ένα μόνο σου ζητώ .... ΑΝΟΔΟ ...ΑΝΟΔΟ!!!». Στον Γέρακα απλά το αναφέραμε ... Στο Περιστέρι θα το φωνάξουμε να το ακούσουν ΟΛΟΙ!

Πηγή: atromitistas.gr

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας