Τελευταία ενημέρωση 04:32, 19 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Ο ιστορικός Ταξιάρχης αναδείχθηκε Κυπελλούχος Ανεξάρτητων Ομάδων Περιστερίου.

Ετικέτες

Τις εντυπώσεις και στο εξωτερικό κερδίζει ο Γλαύκος

Ετικέτες

Ο Σπύρος Ρισβάνης φαίνεται πως δεν επιθυμεί την παραμονή του στον Ατρόμητο κοιτάζοντας προς το εξωτερικό.

Από τον Ατρόμητο έχουν επιβεβαιώσει πως έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό προκειμένου να κρατήσουν τον Σπύρο Ρισβάνη και σε αντάλλαγμα να επιστρέψει ο Ανδρέας Γιαννιώτης στο Ρέντη.

 Σύμφωνα με την SportDay ο υψηλόσωμος Έλληνας αμυντικός δεν δείχνει «ζεστός» να αγωνιστεί τη νέα χρονιά στον Ατρόμητο, κάτι που λέγεται και στο Περιστέρι καθώς ο Ρισβάνης αν δεν γυρίσει στον Ολυμπιακό θέλει να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό.
Πηγή sdna.gr
Ετικέτες

Παράταση λίγων ημερών παίρνει τελικά το θέμα του νέου προπονητή του ΓΣΠ καθώς οι διαπραγματεύσεις της διοίκησης με τους υποψήφιους στόχους δεν μπόρεσαν να καρποφορήσουν μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Πρώτο φαβορί εξακολουθεί πάντως να είναι ο Ηλίας Ζούρος ο οποίος αν καταφέρει το εμπόδιο της Εθνικής Γεωργίας της οποίας είναι ήδη προπονητής, θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του περιστεριώτικου συλλόγου.

Η πρόσληψη του νέου προπονητή θα σηματοδοτήσει ουσιαστικά και την έναρξη της σεζόν 2017-18 καθώς θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τον καταρτισμό του ρόστερ.

Ετικέτες

Με το βλέμμα στη νέα χρονιά ο  Δικέφαλος έδωσε φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Ορφέα Αιγαλεω που αγωνίζεται στη  Γ' κατηγορία της Ε.Π.Σ.Α.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας