Τελευταία ενημέρωση 07:11, 18 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Μια νέα και πρωτοποριακή υπηρεσία για Ενόργανη και Ρυθμική Γυμναστικήγ εγκαινίασε  η Αθλητική Πολιτιστική Ένωση «Γιτάνη» με έδρα τα «Δίδυμα» στον Άγιο Ιερόθεο.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των γονέων ενεργοποιήθηκε ηλεκτρονική φόρμα για ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΕΣ νέων αλλά και παλαιών αθλουμένων για την νέα περίοδο 2018-19.

Η νέα αυτή ηλεκτρονική δήλωση παρέχει προτεραιότητα στην κατάταξη και εξασφάλιση θέσης του αθλούμενου στο άθλημα επιλογής του μέχρι και την έναρξη των μαθημάτων (1 Οκτωβρίου) και οριστικοποιείται με την εξόφληση της εγγραφής, την παραλαβή της κάρτας αθλούμενου και την κατάθεση των απαιτούμενων δικαιολογητικών τον Σεπτέμβριο.

Η προεγγραφή είναι χρήσιμη, ιδιαίτερα για τα τμήματα υψηλής ζήτησης όπως αυτά των Baby, προνηπίων, νηπίων και μέχρι 2ας Δημοτικού, βοηθά εσάς στο να εξασφαλίσετε άμεσα την θέση σας σε τμήμα/άθλημα της αρεσκείας σας, αλλά βοηθά και εμάς στον καλύτερο προγραμματισμό των τμημάτων ανάλογα με τη ζήτηση. Δεν είναι δεσμευτική και με την υποβολή της δεν πληρώνετε ή χρεώνεστε το κόστος της. Δείτε τα δικαιολογητικά και το κόστος πατώντας εδώ: http://yitanee.com/pricing/

Η γραμματεία του συλλόγου για την νέα περίοδο θα είναι ανοικτή από την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 18:00-21:00.
Τα μαθήματα όλων των τμημάτων θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018. Για την προεγγραφή πατήστε εδώ: http://yitanee.com/on-line-preregistration/

Για οποιαδήποτε απορία σας επικοινωνήστε στο 698 470 6242 ή ελάτε στο χώρο της ΑΠΕ Γιτάνη καθημερινά από 18:00-21:00 για μια συνάντηση γνωριμίας.

Ετικέτες

Στην Αμαλιάδα θα βρεθούν από τις 16 μέχρι τις 19 Ιουνιου ομάδες της Ακαδημίας του Ατρόμητου για να λάβουν μέρος στο 1ο τουρνουά Αμαλιάδας που διοργανώνει το Soccerlink σε συνεργασία με τον Astera Fc Academies και την υποστήριξη του Δήμου Ήλιδας

 

Ετικέτες

Το πρόγραμμα του Σαββάτου για την Ακαδημία της Άμιλλας  (Υπεύθυνος ο Ηλίας Στέφος) έχει ως εξής:

Ετικέτες

 Την  αποχώρηση από τη διοίκηση του ΑΟ Περιστερίου ανακοίνωσε ο Δημήτρης Πλέστης.

Ετικέτες

Έπειτα από ενάμιση χρόνο συνεργασίας ο Ατρόμητος και ο Παύλος Κυριακίδης αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας