Τελευταία ενημέρωση 23:02, 19 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Το πετυχημένο έργο του στη Ανδρική Ομάδα της Άμιλλας θα συνεχίσει και στη νέα περίοδο ο Βαγγέλης Μακρής.

Ετικέτες

Μπορεί να βρέθηκε μαζί με την ομάδα του Δικεφάλου στην Ολλανδία για το πρώτο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ωστόσο, ο Ευθύμης Κουλούρης με την επιστροφή της ομάδας στην Θεσσαλονίκη, θα πάρει εκ νέου το αεροπλάνο, αυτήν την φορά με προορισμό την Αθήνα.

 Συγκεκριμένα, την Τετάρτη ο Έλληνας επιθετικός του ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει για την πρωτεύουσα καθώς έκλεισε και τυπικά η υπόθεση του δανεισμού του στην ομάδα του Ατρόμητου.

Μετά την συμφωνία των δυο ομάδων αλλά και του ποδοσφαιριστή, ο Κουλούρης θα βάλει την υπογραφή του στη νέα συνεργασία του με τους Περιστεριώτες με φόντο τη νέα σεζόν.

Την Πέμπτη θα είναι στο Άλσος Περιστερίου μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες για την επισημη παρουσίαση.

Ετικέτες

 Τις βάσεις για να πατήσει πάνω σε σταθερές ράγες τη νέα περίοδο στην Α1 βάζει ο ΓΣΠ και το αποδεικνύει η παραμονή του πολύπειρου Κίκι Κλαρκ για ένα ακόμη χρόνο. Ο πολύπειρος γκαρντ που ήταν ο πρωταγωνιστής της ανόδου κρίθηκε απαραίτητος από τον Αργύρη Πεδουλάκη στον ΓΣΠ της νέας εποχής και σήμερα έστειλε από την Αμερική υπογεγραμμένο το νέο του συμβόλαιο.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει τα εξής: «Ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία του με τον Κέιντρεν (ΚιΚι) Κλαρκ για έναν ακόμη χρόνο!

Ο Αμερικανός Hall of Famer γκαρντ θα αγωνιστεί και φέτος με την “κυανοκίτρινη” φανέλα, με την οποία διέπρεψε την περασμένη σεζόν, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 και την επίτευξη ιστορικών ρεκόρ!

O KιΚι Κλαρκ είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην πορεία του ΓΣ Περιστερίου προς την επιστροφή στην Basket League όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μας με 17,8 πόντους κατά μέσο όρο (44% στα τρίποντα, 45% στα δίποντα και 86% στις βολές), ενώ παράλληλα μοίραζε 4 ασίστ ανα παιχνίδι και μάζευε 2,6 ριμπάουντ.

Πλέον κατέχει το μοναδικό ρεκόρ της επίτευξης 102 τριπόντων σε 28 αγώνες στο πρωτάθλημα της Α2, που όμοιο του δεν έχει καταφέρει κανείς, ενώ στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ βρήκε τον στόχο 10 φορές πίσω από την την γραμμή των 6,75 μέτρων(!) πετυχαίνοντας την καλύτερη ατομική επίδοση στην καριέρα του.

Ο πολύπειρος Αμερικανός γκαρντ απέστειλε σήμερα (2/7) το πρωί από τις ΗΠΑ υπογεγραμμένο το νέο του συμβόλαιο και συνεχίζει να είναι μέλος της οικογένειας του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου.

Ετικέτες

Ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης από τη Θεσσαλονίκη θα είναι ο αντίπαλος του ΓΣΠ στο μεγάλο τελικό για την ανάδειξη του πρωταθλητή της Α2 κατηγορίας. Ο ΟΦΘ που επιστρέφει στην Α1 του πόλο μετά από 19 χρόνια έκανε και αυτός σήμερα το 2-0 νικώντας με σκορ 15-13 τη  Νίκη Βόλου στην συμπρωτεύουσα.

Ο τελικός θα γίνει το Σάββατο στις 7 το απόγευμα στη Χωράφα.

Εξάλλου η σύνθεση του ΓΣΠ στο σημερινό ματς της Πάτρας: Καζάκος, Μανώλης, Λίτσας, Παναγούλης 3, Γερακούδης 1, Κουκουμάκης 1, Σκαρπέλης, Πετρόπουλος, Αμπατζόγλου, Τσακιράκης 1, Τζαβάρας 4, Τσαγκάρης 2, Τσαλίκης, Γιαννουλάτος, Λαδάς.

Ετικέτες

Για τη 2η αγωνιστική του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Παγκορασίδων το Peristeri Volley ηττήθηκε από τους Άθλες Ηρακλείου με 2-3 αλλά διατηρεί ακόμη ακέραιες τις ελπίδες για την πρόκριση στην τελική φάση.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας