Τελευταία ενημέρωση 11:43, 19 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Το πάλεψαν μέχρι τέλους οι μαχητικές παίκτριες του Γ.Σ. Περιστερίου αλλά δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Α.Ο. Δάφνης και τη διαιτησία και να πάρουν την άνοδο στη Β’ κατηγορία της ΕΣΚΑ.

Το τελικό σκορ του αγώνα μπαράζ που διεξήχθη στο ουδέτερο κλειστό του Ταύρου ήταν 46-40 με τη νίκη να κρίνεται στις λεπτομέρειες και στα λάθη των διαιτητών στις τρείς πρώτες περιόδους.

Μάλιστα οι διαιτητές κατάφεραν να αποβάλουν τις τρείς παίκτριες της ομάδας  που αγωνιζόντουσαν κάτω από τη ρακέτα(Πατεράκη, Κάλχερ, Γαλαριώτη) με πέντε φάουλ χαρίζοντας στο άλλο μισό του γηπέδου αρκετά αντιαθλητικά και σκληρό παιχνίδι.

Παρόλα αυτά οι γυναίκες του ΓΣΠ έδειξαν μέταλλο και ψυχή και υπό τις εξαιρετικές οδηγίες της κόουτς Αγγέλη κατάφεραν να μείνουν στο παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και απέναντι σε μια Δάφνη που το ρόστερ της ξεχείλιζε από εμπειρία.

Η εικόνα της ομάδας σε συνάρτηση με τις κινήσεις που γίνονται για το γυναικείο τμήμα του ΓΣΠ δείχνουν ότι την επόμενη χρονιά η ομάδα της πόλης μας θα αποτελέσει ένα από τα σημεία αναφοράς στην κατηγορία της Γ΄ κατηγορίας με μόνο στόχο την απευθείας άνοδο.

ΓΣΠ (Αγγέλη): Αποστολοπούλου 9, Πετράκη 7, Γεωργιάδου 4, Γαλαριώτη 3, Σπανούδη 7, Τσουκνάκη, Καμπισιούλη, Γκουρτσιάνι, Κάλχερ, Πατεράκη 10, Μπατζάκη

Ετικέτες

Η Ανδρική Ομάδα πόλο του ΓΣΠ με μάτια γερακιού κατασπάραξε στην πρεμιέρα της Β' Φάσης της Α2 κατηγορίας τον τοπικό Νηρέα Γέρακα με σκορ 11-2 και επιβεβαίωσε τον  τίτλο του φαβορί για την άνοδο.

Έχοντας την συμπαράσταση των οργανωμένων φιλάθλων που μετέτρεψαν το κολυμβητήριο του Γέρακα σε ...Χωράφα φωνάζοντας «άνοδο ΓΣΠάρα ένα μόνο σου ζητώ» η ομάδα του Αρσένη Μαρούλη δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα για να πάρει τη νίκη, άλλωστε το τελικό αποτέλεσμα αποδεικνύει του λόγου τω αληθές.

Φορμαρισμένη και χωρίς περιθώρια η η ομάδα είχε όπλο την άμυνα της που δεν άφησε περιθώρια στον Νηρέα και απόδειξη το γεγονός ότι ο αντίπαλος σκόραρε μόνο στη δεύτερη περίοδο. Επιθετικά τα σουτ από την περιφέρεια και ο παίκτης παραπάνω έκαναν τη διαφορά.

Οι περίοδοι ήταν οι εξής 3-0, 3-2, 2-0, 3-0.

Σκόρερ οι Τσακιράκης 3, Σκαρπέλης 2, Παναγούλης 2, Μανώλης 2, Γερακούδης 1, Λαδάς 1.

Στο άλλο ματς ο Άρης έχασε από τον ΟΦΘ κάτι που σημαίνει ότι αν αύριο το πρωί ο ΓΣΠ κερδίσει τον όμιλο Θαλάσσης εξασφαλίζει την πρωτιά και το πλεονέκτημα για την τελική φάση.

Η βαθμολογία ΓΣΠ 6, ΟΦΘ 3, Άρης 2, Νηρέας 1.

Ετικέτες

 Παίκτης του Ατρόμητου θα είναι και στη νέα χρονιά ο Μπρούνο ο οποίος όσο διστακτικά ξεκίνησε τον Ιανουάριο προκαλώντας ερωτηματικά, τόσο εντυπωσιακά ολοκλήρωσε πείθοντας ότι έχει θέση στο ρόστερ της νέας σεζόν δίνοντας ακόμη περισσότερα πράγματα.

 Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει τα εξής:

Με τα χρώματα της ομάδας μας θα αγωνίζεται και τη νέα χρονιά ο Μπρούνο Φελίπε, με το δανεισμό του να συνεχίζεται μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Ο Βραζιλιάνος χαφ ζήτησε την παραμονή του στον Ατρόμητο από την Αυστριακή Lask Linz, στην οποία ανήκει, ομάδα που αγωνίζεται στο Europa League υπάρχοντας μάλιστα η δυνατότητα οψιόν αγοράς στο τέλος του δανεισμού.

Ο Μπρούνο ήρθε στον Ατρόμητο στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και κατέγραψε 11 συμμετοχές με 1 γκολ και 1 ασιστ δείχνοντας σε κάθε αγωνιστική και καλύτερη προσαρμοστικότητα στην ομάδα κάνοντας τον Νταμίρ Κάναντι να τον υπολογίζει και για την επόμενη χρονιά.

Με την οριστικοποίηση της συμφωνίας ο Μπρούνο δήλωσε: «Η επιθυμία μου ήταν να παραμείνω στον Ατρόμητο αφού συνάντησα μια πολύ οργανωμένη ομάδα που παρέχει όλες τις δυνατότητες στους ποδοσφαιριστές της. Θετικό ρόλο στην απόφασή μου έπαιξε και το εξαιρετικό οικογενειακό κλίμα της ομάδας αλλά και η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου από τον προπονητή μας Νταμίρ Κάναντι. Τη νέα χρονιά θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου ώστε η ομάδα να επιτύχει τους στόχους της σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Ετικέτες

Πανηγυρική θα είναι η αυριανή μέρα για τον Γυμναστικό Σύλλογο Περιστερίου. Στις 6 το απόγευμα της Παρασκευής  η διοίκηση θα παρουσιάσει επίσημα τον νέο προπονητή Αργύρη Πεδουλάκη στο δημαρχειακό μέγαρο και αμέσως μετά θα ακολουθήσει η γιορτή της Ακαδημίας του μπάσκετ. 

Ετικέτες

Με τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αθήνας Σπύρο Τζόκα συναντήθηκαν ο μεγαλομέτοχος του Ατρόμητου Γιώργος Σπανός και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βασίλης Μπέτσης.

 Οι άνθρωποι του Ατρομήτου συζήτησαν με τον κ. Τζόκα για το ενδεχόμενο διορθωτικών κινήσεων στο γήπεδο Περιστερίου με τη βοήθεια της Περιφέρειας Αττικής ενόψει και των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων που ξεκινούν τον Ιούλιο.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αθήνας τόνισε τη σπουδαιότητα της ύπαρξης του Ατρόμητου στις περιοχές της Δυτικής Αθήνας, ο οποίος πρεσβεύει με τον καλύτερο τρόπο στο εξωτερικό τους ανθρώπους τόσο του Περιστερίου όσο και των άλλων περιοχών αναφέροντας πως θα βοηθήσει στα πλάνα της ομάδας.

Κλείνοντας ο κ. Σπανός ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη για τη θετική του στάση και ευχήθηκε να υπάρξει συνεργασία των δύο πλευρών για την ανάπτυξη του αθλητισμού στη Δυτική Αθήνα.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας