Τελευταία ενημέρωση 08:26, 24 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Μέρα γιορτής είναι η αυριανή για την Ακαδημία του Ατρόμητου καθώς στις 8 το βράδυ θα γίνει στο Αθλητικό Κέντρο Ακαδημιών (γήπεδο Νταμάρι) ο εορτασμός για την κατάκτηση τριών πρωταθλημάτων Αθήνας.

Νέοι, Παίδες και Παμπαίδες πέτυχαν το «τρία στα τρία» και κατέστησαν τον Ατρόμητο απόλυτο αυτοκράτορα του αθηναϊκού ποδοσφαίρου στο χώρο των Ακαδημιών.

Ετικέτες

Το αγωνιστικό πρόγραμμα όλων των Τμημάτων της Άμιλλας το ερχόμεο Σαββατοκύριακο έχει ως εξής:

Ετικέτες

Με τον Θοδωρή Τρανό στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας και στη νέα περίοδο θα πορευτεί ο Ήφαιστος.

Ετικέτες

Απ' όλοκληρη τη Σούπερ Λίγκα μόνο ο Ατρόμητος βρέθηκε να ψηφίσει κατά του υποβιβασμού του Ηρακλή!. Και μετά μας λένε ότι οι αγώνες πρέπει να κερδίζονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Ετικέτες

Η διοίκηση το τεχνικό τιμ και οι παίκτες του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου αφιέρωσαν την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής (Α΄ όμιλος) στη μνήμη του γιατρού της ομάδας  Αβραάμ Τριανταφυλλόπουλου, που τόσο άδικα και αιφνίδια έφυγε από την ζωή στο μέσο της φετινής σεζόν.

Ο προπονητής του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου, Νίκος Καραγιάννης τόνισε σχετικά: «Όλοι στην οικογένεια του Περιστερίου αφιερώνουμε αυτό το πρωτάθλημα στον γιατρό μας Αβραάμ Τριανταφυλλόπουλο, ο οποίος θα είναι για πάντα μέλος αυτής της ομάδας και σίγουρα θα μας καμαρώνει από κει ψηλά που βρίσκεται».

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας