Τελευταία ενημέρωση 19:29, 18 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Την τιμητική 3η θέση κατέκτησαν τα κορίτσια του ΓΣΠ στην τελική φάση της Β Εθνικής Γυναικών για πρώτη φορά στα 4 χρόνια που ουσιαστικά υπάρχει το τμήμα.

Η έφορος του τμήματος Γεωργία Σπυροπούλου κάνοντας τον απολογισμό της φετινής χρονιά έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης τα εξής:

Ετικέτες

To πρώτο φιλικό παιχνίδι της νέας χρονιάς μέσα στο Περιστέρι θα δώσει αύριο ο Ατρόμητος το οποίο οι φίλοι που είναι ακόμη στο κλεινόν άστυ το περιμένουν με ανυπομονησία για να δουν τα πρώτα δείγματα δουλειάς του Νταμίρ Κάναντι.

Αντίπαλος του θα είναι η Λαμία (19.00) η οποία ανέβηκε φέτος στη Super League.  O Αυστριακός  Νταμίρ Κάναντι έχει προγραμματίσει πάντως πρωινή προπόνηση και στην συνέχεια θα επιλέξει την αποστολή για το φιλικό. Όσοι παίκτες δεν συμπεριληφθούν, θα προπονηθούν στο Περιστέρι πριν από την έναρξη του αγώνα.

Ετικέτες

Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι σήμερα (Τρίτη) από τις 17.00 μέχρι τις 20.00 θα πωλούνται εισιτήρια του αυριανού φιλικού αγώνα με τη Λαμία. 

Θα λειτουργήσουν οι θύρες 3 και 4 του σταδίου Περιστερίου. Οι κάτοχοι διαρκείας στις Θύρες 2 και 7 θα εισέλθουν στις κερκίδες από τη Θύρα 4.

Αύριο (ημέρα του αγώνα) η πώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει στις 12.00 από το εκδοτήριο της Θύρας 2.

Η πώληση νέων καρτών διαρκείας θα γίνει αύριο από τις 12.00 μέχρι τις 18.00 από το γραφείο διαχείρισης εισιτηρίων.

 

Ετικέτες

Με νέα όνειρα και νέες φιλοδοξίες για μια ακόμη πετυχημένη χρονιά ξεκινάει αύριο η προετοιμασία της Ανδρικής Ομάδας του Ήφαιστου για την σεζόν 2017-18.

Ετικέτες

Στο αθλητικό κέντρο συνεχίστηκε σήμερα το απόγευμα η προετοιμασία των παικτών του Ατρόμητου.

 Ήταν μια «εισαγωγική» προπόνηση μετά το φιλικό στο Αγρίνιο και το χθεσινό ρεπό που έγινε σε δύο γκρουπ και περιλάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο, ασκήσεις τεχνικής και κατοχής μπάλας. Έλαβαν μέρος όλοι οι παίκτες συμπεριλαμβανομένων των Πλατέλλα και Ντιγκινί.

Αύριο θα γίνει απογευματινή προπόνηση. Την Τετάρτη στις 7μ.μ. η ομάδα  θα δώσει το πρώτο φιλικό παιχνίδι μέσα στο Περιστέρι με αντίπαλο τη Λαμία.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας