Τελευταία ενημέρωση 19:54, 16 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Μια από τις πιο δύσκολες σεζόν των τελευταίων χρόνων χαρακτηρίζει η διοίκηση της Τόλμης το φετινό πρωτάθλημα κάνοντας τον τελικό απλογισμό. Χαρακτηριστικά αναφέρει τα εξής: «Η φετινή σεζόν τελείωσε για την ομάδα μας. Μια απο τις πιο δύσκολες σεζόν των τελευταίων χρόνων.Ευχαριστουμε ολο τον κόσμο που μας στάθηκε και τους αθλητές μας που έδωσαν όλες τους τις δυνάμεις μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Μια χρονια με που ξεκίνησε με πολλές προσδοκίες αλλα και πολλα ευτράπελα. Εφτασε η ωρα για να χτίσουμε την ομάδα μας απο την αρχη. Καλο καλοκαιρι σε όλους».

Ετικέτες

Για 5η συνεχόμενη χρονιά ο Ατρόμητος θα πραγματοποιήσει στα Χάνια του Πηλίου το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Ο Ρικάρντο Σα Πίντο είναι ο τέταρτος προπονητής που θα «ανέβει» στο Πήλιο καθώς έχουν προηγηθεί οι Παράσχος, Γρηγορίου και Δέλλας. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

Τα Χάνια του Πηλίου θα φιλοξενήσουν και φέτος το Β’ στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας μας καθώς ολοκληρώθηκε σήμερα η συμφωνία με το αθλητικό κέντρο «Manthos Hotel Resort & Spa».

Σε ιδανικό κλιματολογικό περιβάλλον (υψόμετρο 1100 μέτρων) αλλά και με όλα τα υψηλά στάνταρ για μια πλήρη και άρτια προετοιμασία θα μπουν οι βάσεις για τον Ατρόμητο του 2018!.

Το αθλητικό κέντρο διαθέτει δύο γήπεδα με άριστο χλοοτάπητα, γυμναστήριο, κλειστή πισίνα, τζακούζι, κρυοθεραπεία.

Στις 9 Ιουλίου θα γίνει η αναχώρηση της ομάδας και η επιστροφή στις 22 Ιουλίου. Σε αυτό το διάστημα θα δοθούν δύο φιλικά παιχνίδια με πιθανές ημερομηνίες την 19η και 22η Ιουλίου.

Ετικέτες

Με αφορμή την οριστική παραμονή της ομάδας στην Α' κατηγορία, η διοίκηση του ΑΟ Περιστερίου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

« Μετά από μια δύσκολη χρονιά για τον σύλλογο καταφέραμε τουλάχιστον να παραμείνουμε στην κατηγορία έστω και την τελευταία στιγμή. Αυτό δεν είναι επιτυχία ούτε ήταν στόχος η παραμονή εξ’ αρχής για εμάς, γι’ αυτό δεν πρέπει να υπάρχει πανηγυρισμός . Μια σειρά όμως από προβλήματα που μας οδήγησαν σε αυτό το σημείο θα πρέπει να τα επισημάνουμε και να τα λύσουμε. Την κατάλληλη στιγμή ανταποκριθήκαμε όπως αρμόζει στην ιστορία και στη δυναμική αυτής της ομάδος και γι΄αυτό αξίζουν πολλά συγχαρητήρια τόσο στους ποδοσφαιριστές όσο και στο τεχνικό επιτελείο.

Γνωρίζουν όλοι ότι η θέση του Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ είναι τουλάχιστον στην Α’ κατηγορία της Αθήνας αφού όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει με την παρουσία του τόσο στα εθνικά πρωταθλήματα όσο και στην μεγάλη κατηγορία της ΕΠ.ΣΑ. την ποιότητα του, την οργάνωση του, το βάρος της φανέλας του και την υποδομή του. Όλα αυτά όμως πρέπει να τα ενεργοποιήσουμε και να τα υποστηρίξουμε όλοι όσοι είμαστε κοντά στην ομάδα και να μας προβληματίσει η παρουσία μας την φετινή χρονιά ώστε να μην επαναληφθεί. Είναι καθήκον όλων μας. Θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην διοίκηση της ΕΠ.ΣΑ και προσωπικά στον πρόεδρο κ. Δημητρίου Παναγιώτη για την άψογη διοργάνωση των κορυφαίων ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων στη χώρα όπως είναι αυτά της Αθήνας καθώς και για την άψογη διαδικασία των αγώνων μπαράζ παρά την κρισιμότητα τους. Επίσης συγχαρητήρια και στην Αθηναϊκή διαιτησία που πραγματικά στάθηκε στο ύψος της.Τέλος θέλουμε να συγχαρούμε τόσο τον Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ για την άνοδο του στην Γ’ Εθνική όσο και τον πρωταθλητή του 1ου  Ομίλου Χαραυγιακού .»

 

 

 

Ο Πρόεδρος                                                                                      Ο Γεν. Γραμματέας

Λ. Ιατρούδης                                                                         Ν. Καβρίκας-Ιατρού

 

 

 

 

Ετικέτες

Τη 2η θέση στην Αθήνα στην Κατηγορία Μίνι Κοριτσιών κατέκτησε ο Φίλιππος αλλά και πάλι το γεγονός αυτό συνιστά μεγάλη επιτυχία.

Ετικέτες

Το τελευταίο ματς μιας σπουδαίας χρονιάς που τον καθιέρωσε στην συνειδηση των φιλάθλων της Γ' Εθνικής και αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος, θα δώσει αύριο ο Άγιος Ιερόθεος ο οποίος στις 5 το απόγευμα θα υποδεχθεί στο γήπεδο του Ήφαιστου τον Ατσαλένιο.

Ο τεχνικός Νίκος Κούστας με εξαίρεση τον Μιχαλόπουλο και τον Κωστούλα (επέστρεψε στον Ατρόμητο γιατί είναι τραυματίας) δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Εξάλλου, την αποστολή του Ατσαλένιου η οποία έχει  15 ποδοσφαιριστές, αποτελούν  οι: Γιαγκιόζης, Ματαλλιωτάκης, Χαρίτος, Αραβιάκης, Σταθόγλου, Μπουτσάκης, Αμπντουραχμάνι, Γενιτσαρίδης, Τριανταφύλλου, Πετράς, Ξυλούρης, Γιαλυτάκης, Λυδάκης, Ντραγκόντι, Γιαννόπουλος.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας