Τελευταία ενημέρωση 14:27, 19 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Το τελευταίο ματς μιας σπουδαίας χρονιάς που τον καθιέρωσε στην συνειδηση των φιλάθλων της Γ' Εθνικής και αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος, θα δώσει αύριο ο Άγιος Ιερόθεος ο οποίος στις 5 το απόγευμα θα υποδεχθεί στο γήπεδο του Ήφαιστου τον Ατσαλένιο.

Ο τεχνικός Νίκος Κούστας με εξαίρεση τον Μιχαλόπουλο και τον Κωστούλα (επέστρεψε στον Ατρόμητο γιατί είναι τραυματίας) δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Εξάλλου, την αποστολή του Ατσαλένιου η οποία έχει  15 ποδοσφαιριστές, αποτελούν  οι: Γιαγκιόζης, Ματαλλιωτάκης, Χαρίτος, Αραβιάκης, Σταθόγλου, Μπουτσάκης, Αμπντουραχμάνι, Γενιτσαρίδης, Τριανταφύλλου, Πετράς, Ξυλούρης, Γιαλυτάκης, Λυδάκης, Ντραγκόντι, Γιαννόπουλος.

Ετικέτες

Την ικανοποίηση του για την πορεία του Άγιου Ιερόθεου στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής αλλά και για την προσωπική του απόδοση εξέφρασε ο τερματοφύλακας Ηλίας Κυρίτσης του οποίου ολοκληρώνεται ο δανεσμός ενός έτους από τον Ατρόμητου. Ο νεαρός τερματοφύλακας μιλώντας στο  G-Weekend είπε τα εξής όσον αφορά τον Άγιο Ιερόθεο:

««Ήταν μια γνώριμη σεζόν για τον Άγιο Ιερόθεο καθώς βρέθηκε για πρώτη φορά στη Γ΄ Εθνική. Παίξαμε σε ένα πολύ δύσκολο όμιλο όπως ήταν ο 4ος με Ιωνικό και Εργοτέλη. Παρόλα αυτά, βρεθήκαμε κοντά στη δυάδα και παλέψαμε για το θαύμα της ανόδου. Αυτό δεν επιτεύχθηκε αλλά δεν πειράζει. Κι η τρίτη θέση μόνο επιτυχία μπορεί να θεωρηθεί. Εγώ από την πλευρά μου έπαιξα σε 20 ματς, διότι μετά δόθηκαν ευκαιρίες και σε άλλα παιδιά και είμαι χαρούμενος που ήμουν μέλος αυτής της τόσο καλής ομάδας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας, Παναγιώτη Κατσικώστα».

Ποιες είναι οι στιγμές που θα σου μείνουν από μια επιτυχημένη σεζόν;

«Τη 2η αγωνιστική παίζαμε στον Ιωνικό, για πρώτη φορά αντίκρισα μια τόσο καυτή έδρα, με κόσμο να στηρίζει τόσο θερμά την ομάδα του και πραγματικά μού προκάλεσε θετική εντύπωση αυτό. Σίγουρα δεν πρόκειται να ξεχάσω το μεγαλύτερο διπλό που έγινε φέτος. Ήταν στο Ηράκλειο επί του Εργοτέλη, όπου νικούσαμε στο ημίχρονο 2-0, ισοφαριστήκαμε σε 2-2 και τελικά στο τέλος νικήσαμε 3-2 αλλά είχαμε ευκαιρίες για να το κάνουμε 5-2.

Σημαντικό ήταν ότι συνεργάστηκα με παιδιά που μου έδωσαν πολλά από την εμπειρία της. Για παράδειγμα στην ομάδα είναι ο Σαγανάς, ένα "πιστόλι", με το που βρεθεί σε θέση για γκολ δεν χαρίζεται. Στα 33 προς 34 και δουλεύοντας σε ένα γήπεδο που δεν είναι και το καλύτερο, εκείνος δίνει από τις προπονήσεις μέχρι τους αγώνες πάντα το 100%».

Ετικέτες

Τον σπουδαίο τίτλο του Πρωταθλητή της Αθήνας σε επίπεδο Νέων θα διεκδικήσει αύριο ο Ατρόμητος στον μεγάλο τελικό με αντίπαλο τον Ατρόμητο του Χαλανδρίου.

Ετικέτες

Τη «μητέρα των μαχών» δίνει αύριο ο ΑΟ Περιστερίου που καλείται να βγει επτάψυχος μέσα από μια επίπονη διαδικασία και να πανηγυρίσει μέσα στο Σαββατοκύριακο την παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία του αθηναϊκού ποδοσφαίρου.

Ετικέτες

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου για την Ακαδημία του Ιπποκράτη Περιστερίου έχει ως εξής:

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας