Τελευταία ενημέρωση 01:05, 19 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Πάλεψαν όσο μπορούσαν αλλα δεν κατάφεραν οι Έφηβοι του ΓΣΠ να περάσουν στην γ' φάση του πρωταθλήματος που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 5/5 και 7/5.

Ετικέτες

Νέα αιφνιδιαστική αλλαγή για τον «τελικό» του ΓΣΠ  με τον Ηλυσιακό που από Τρίτη 9/5  το βράδυ μεταφέρεται για την Τετάρτη 10/5 στις 15:00 το μεσημέρι (Ιλίσιο Κολυμβητήριο). Να θυμίσουμε ότι μόλις την Παρασκευή 5/5 είχε ειδοποιήσει η ΚΟΕ τον Γ.Σ.Π. για την πρώτη αλλαγή και σήμερα Δευτέρα στέλνει νέα ειδοποίηση.

 Στόχος είναι να πραγματοποιηθούν όλοι οι αγώνες του Α Ομίλου την ίδια ώρα και μέρα αλλά αυτό θα μπορούσε να επιβληθεί με την ενημέρωση της Παρασκευής και όχι κάθε μέρα να αλλάζουν οι μέρες και οι ώρες!

«Το Περιστέρι θέλει το παιχνίδι και θα παλέψει για να το πάρει»... Αυτό ακούγεται στις εξέδρες του Περιστερίου και αυτό θα πρέπει να γίνει! Η νίκη δίνει μεγάλες πιθανότητες για εισαγωγή του Γ.Σ.Π. στα Play Off!.  Το έχουμε πει όλοι εξάλλου : «Περιστέρι είσαι και μπορείς τα πάντα!»

Ετικέτες

Τα κλειδιά στον 33χρονο τεχνικό Νίκο Κούστα για να χτίσει τον Άγιο Ιερόθεο του 2018 έδωσε η διοίκηση της περιστεριώτικης ομάδας.

Η ανακοίνωση για την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών αναφέρει τα εξής:

«Ο Α.Ο. Άγιος Ιερόθεος  ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον προπονητή, Νίκο Κούστα. Εκτιμώντας τη θέληση, τη διάθεση, τη δουλειά, τις φιλοδοξίες αλλά και το έργο που επιτέλεσε στην ομάδα μας, η διοίκηση πήρε την απόφαση να ανανεώσει τη συνεργασία της με το νεαρό προπονητή θέτοντας ήδη σε ισχύ το πλάνο για τη νέα χρονιά. Η οικογένεια του Άγιου Ιερόθεου εύχεται στο Νίκο Κούστα καλή επιτυχία και καλή δύναμη στο δύσκολο και απαιτητικό έργο που θα έχει για την επόμενη σεζόν».

 

Ετικέτες

 Mε τρεις νίκες και μια ισοπαλία συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ οι ομάδες της Ακαδημίας του Ατρόμητου. Αναλυτικά:

ΝΕΩΝ

ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΥ (AFC ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ) Κυριακή 07/05/17 09:30 ΦΙΤΣΑΣ Β., 1-3

ΠΑΙΔΩΝ

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΗΦΑΙΣΤΟΥ Σάββατο 06/05/17 19:30 ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Θ., ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ Κ., ΚΑΤΕΛΑΝΑΚΗΣ Δ. 0-2

ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ - ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (ΝΤΑΜΑΡΙ) Κυριακή 07/05/17 20:00 ΝΤΑΡΑΚΛΙΤΣΗΣ Σ. 6-0

ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ - ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ.ΑΝΑΡΓ. 1 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (ΝΤΑΜΑΡΙ) Σάββατο 06/05/17 20:00 ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Σ. 0-0

 

Ετικέτες

Φυσιολογική ήττα από τον Γκυζιακό με σκορ 3-1 στο γήπεδο του Υμηττού γνώρισε ο Απόλλωνας Περιστερίου.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας