Τελευταία ενημέρωση 08:52, 20 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Διαβουλεύσεις και ζυμώσεις σε διοικητικό επίπεδο πραγματοποιεί ο ΑΟ Περιστερίου έπειτα από την παραμονή της ομάδας στην Α' κατηγορία του αθηναϊκού ποδοσφαίρου.

Ετικέτες

Ψηλά τα μανίκια έχει σηκώσει η νέα διοίκηση του Άγιου Ιερόθεου μετά την συγκρότηση της σε σώμα την περασμένη Δευτέρα.

Ετικέτες

Από θέση ισχύος (1η θέση στην ειδική βαθμολογία) θα μπει η Ανδρική Ομάδα Water Polo του ΓΣΠ στα μπαράζ για την παραμονή στην Α2 κατηγορία, γεγονός που σε συνδυασμό με την πολύ καλή ομάδα που έχει δημιουργήσει ο Αρσένης Μαρούλης προμηνύει σε ένα εύκολο έργο.

Τα play out θα διεξαχθούν στον Βόλο και την Αθήνα, με τις 8 ομάδες να προσπαθούν να αποφύγουν τις τέσσερις τελευταίες θέσεις που οδηγούν στην Β’ Εθνική κατηγορία.

Η Πάτρα και ο Βόλος είχαν ζητήσει να διεξαχθούν κάποιες αγωνιστικές στην επαρχία. Κατόπιν κληρώσεων η πόλη του Βόλου θα είναι αυτή που θα φιλοξενήσει το πρώτο τριήμερο των πλέι άουτ (16-18/6). Το δεύτερο θα λάβει χώρα 14-16/7 στην Αθήνα.

Οι 3 πρώτες αγωνιστικές είναι οι ακόλουθες:

1η Αγωνιστική

ΝΕΠ-Ρέθυμνο

Νίκη Βόλου-Περιστέρι

Ιωνικός-Μίλων

ΟΥΚ-Νηρέας Χαλανδρίου

2η Αγωνιστική

ΝΕΠ- Ιωνικός

Ρέθυμνο-Νηρέας Χαλ.

Περιστέρι-ΟΥΚ

Μίλων-Νίκη Β.

3η Αγωνιστική

Νηρέας Χ.-Περιστέρι

ΟΥΚ-Μίλων

Ιωνικός-Ρέθυμνο

Νίκη Β.-ΝΕΠ

 

 Η Αρχική Βαθμολογία των πλέι άουτ όπως προέκυψε μετά το τέλος της Α’ Φάσης.

  1. ΓΣ Περιστερίου 3
  2. ΝΕ Πατρών 3
  3. ΟΥΚ Βόλου 2
  4. Ιωνικός 2
  5. ΑΟΝΣ Μίλων 1
  6. ΝΟ Ρεθύμνου 1
  7. Νηρέας Χαλανδρίου 0
  8. Νίκη Βόλου 0
Ετικέτες

Ένας από τους δύο παίκτες που ήθελε εξαρχής ο Ατρόμητος να ανανεώσει το συμβόλαιό του και για την επόμενη σεζόν ήταν και είναι ο Μαρτίν Τόνσο. Ο άλλος ήταν ο Χαβιέρ Ούμπιντες που συμφώνησε για την επέκταση της συνεργασίας του.

Ωστόσο, η περίπτωση του Αργεντινού επιτελικού ήταν εκ προοιμίου πολύ πιο δύσκολη από αυτή του έμπειρου χαφ και ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεση. Συγκεκριμένα, εδώ και αρκετές μέρες, πριν ακόμα ο Τόνσο ταξιδέψει για την Αργεντινή, ο Ατρόμητος του κατέθεσε συγκεκριμένη πρόταση για την ανανέωση της συνεργασίας τους και όπως ήταν φυσικό ζήτησε διορία για να εξετάσει τα δεδομένα.

Το κλίμα που είχε διαπιστωθεί ήταν θετικό ή τουλάχιστον πιο ενθαρρυντικό απ’ ό,τι μπορεί να πίστευε κανείς, αφού ο παίκτης έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένος και από τις συνθήκες στην ομάδα και από τον τρόπο ζωής στην Αθήνα.

Η απάντηση του Τόνσο δεν έχει έρθει ακόμα και ο Ατρόμητος δεν έχει περιθώρια να περιμένει πολύ ακόμα. Συγκεκριμένα, οι Περιστεριώτες θα ήθελαν την απάντηση του προικισμένου επιτελικού χαφ μέχρι το τέλος της εβδομάδας, γεγονός που το έχουν γνωστοποιήσει και στον Αργεντινό.

Πηγή: sportfm.gr

Ετικέτες

Τον δεύτερο και πιο καθοριστικό αγώνα μπαράζ για την παραμονή της στην κατηγορία δίνει αύριο η Άμιλλα καθώς θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο Νέας Ιωνίας τον Νεοπεντελικό.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας