Τελευταία ενημέρωση 07:34, 25 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Το βιογραφικό του και τις γνώσεις του εμπλούτισε ο Υπεύθυνος Ανάλυσης Αγώνων του Ατρόμητου Κ20 Άγγελος Χόρτσας, γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Εθνικού Δημήτρη Χόρτσα.

Πριν από λίγες μέρες λοιπόν βρέθηκε στη Βαρκελώνη για να λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Συνέδριο το οποίο αφορούσε  την πρόληψη τραυματισμών, την  παρέμβαση αποκατάσταση και επανένταξη από τραυματισμο, την προθέρμανση ανάλυση και μεγιστοποίηση αποδοσης σύμφωνα με τις νέες τάσεις και επιστημονικες έρευνες. Πραγματοποιήθηκε στο  ιστορικό «Camp Nou»  και ομιλητές ήταν γιατροί φυσιοθεραπευτές, γυμναστές ,αναλυτές, προπονητές και ψυχολόγοι ποδοσφαίρου από όλο τον κόσμο

Ετικέτες

 Reunion Συμπαικτών και φίλων.

Παλιοί φίλοι - συμπαίκτες της 10ετιας του '70 και του '80 συναντήθηκαν σε γνωστό καφέ του Χαϊδαρίου και αναπολούσαν μνήμες και αναμνήσεις από την εποχή που έπαιζαν μπάλα μαζί στον Ηρακλή.
Στο  reuion αντάμωσαν «βαριά» ονόματα του ποδοσφαίρου που τίμησαν την φανέλα του Ηρακλή και έκαναν καριέρα στην τότε Α΄ Εθνική ή σε άλλες μικρότερες κατηγορίες και ομάδες.
Όλοι τους αποδέχθηκεντην πρόσκληση  του πρώην παίκτη της ομάδας  Τάκη Αποστολόπουλου που ζει μόνιμα στο εξωτερικό.

Βρέθηκαν οι:
Ζαχαρόπουλος Γιώργος ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
Αποστολόπουλος Τάκης ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - LSV 1864 Ladenburg Β΄ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ
Παντέλης Κώστας ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - A.O XANIA - ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
Τριάντος Άγγελος ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΙΑΣΩΝ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ
Τζώρτζης Κώστας ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ
Δουκίρης Γιάννης
Κούτρης Νίκος
Κούτρης Μίλτος
Ζακουμίδης Κώστας

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο Ατρόμητος Κ20 εν όψει της νέας χρεονιάς καθώς λύθηκε η συνεργασία με τον Κώστα Παρθενίου ο οποίος πριν από δύο χρόνια ξεκίνησε ως γυμναστής-βοηθός του Γιώργου Κορακάκη και φέτος ανέλαβε με επιτυχία τη θέση του πρώτου προπονητή μόλις ο Κορακάκης «ανέβηκε» στην επαγγελματική ομάδα. Ο Κώστας Παρθενίου όπως πολύ αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος ξεχώρισε για το ήθος και την εργατικότητα και φεύγει σαν φίλος από την ομάδα του Περιστερίου.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«H ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας Κ20 Κώστα Παρθενίου.

«Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον Ατρόμητο, τον πρόεδρο κ. Γιώργο Σπανό, τον Τεχνικό Διευθυντή Υποδομών κ. Τόλη Αποστόλου αλλά και τον κ. Γιώργο Κορακάκη που ξεκινήσαμε μαζί πριν από την δύο χρόνια στην Κ20 γιατί και εγώ εξελίχθηκα μέσα από τη δουλειά που κάναμε. Εύχομαι στην ομάδα να συνεχίζει με επιτυχία την παραγωγική διαδικασία της ανάδειξης νέων ποδοσφαιριστών» δήλωσε στο atromitosfc.gr  ο Κώστας Παρθενίου ο οποίος ξεχώρισε για τη ευπρέπεια, το ήθος και την εργατικότητα.

Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στα Τμήματα Υποδομής και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα».

Ετικέτες

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου διοργανώνει στη μνήμη του Νίκου Φάσουρα το δεύτερο τουρνουά Παμπαίδων, «Νίκος Φάσουρας» με την επιθυμία να γίνει θεσμός για τις Ακαδημίες του ΓΣΠ.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» το Σάββατο 3 Ιουνίου 2017 και ώρα 17.00 με την συμμετοχή του Άρη Πετρούπολης, του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. 

Ο Γενικός Αρχηγός των Ακαδημιών κ. Γιώργος Παρδακίδης δήλωσε σχετικά :          «Επιθυμία μας που θέλουμε να γίνει πράξη είναι το τουρνουά «Νίκος Φάσουρας» να γίνει θεσμός  και να τιμήσουμε ενα δικό μας παιδί τον Νίκο Φάσουρα, που τόσο πρόωρα έφυγε απο την ζωή».

 

 

 

Ετικέτες

Διαβουλεύσεις και ζυμώσεις σε διοικητικό επίπεδο πραγματοποιεί ο ΑΟ Περιστερίου έπειτα από την παραμονή της ομάδας στην Α' κατηγορία του αθηναϊκού ποδοσφαίρου.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας