Τελευταία ενημέρωση 22:23, 25 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

 Modile Battery στα σίγουρα!. Λίγες ώρες πριν αναχωρήσει για τις καλοκαιρινές του διακοπές και να γεμίσει τις μπαταρίες του ο άσος του Ατρόμητου Χαβιέρ Ούμπιντες επισκέφιθηκε το κατάστημα της περιστεριώτικης εταιρίας στη Λεωφόρο Θηβών 426, (στο ύψος του Νεκροταφείου των Αγίων Θεοδώρων) για να αντικαταστήσει την μπαταρία στο αυτοκίνητο του εξασφαλίζοντας την εγγύηση, την ποιότητα και την άριστη εξυπηρέτηση της Mobile Battery – Θεοδόσιος Σολδάτος». 

Η εταιρεία MODILE BATTERY OE λειτουργεί από το 1991 και ασχολείται με την εισαγωγή μπαταριών αυτοκινήτων, μοτό, σκαφών, επαναφορτιζόμενων SLA, δίβολτων στοιχείων έλξεως και ειδικών μπαταριών τεχνολογίας GEL και AGM.
Με την 20ετή εμπειρία στο χώρο και χάρη στην εξελιγμένη και άριστη ποιότητα των προϊόντων της,κατάφερε να είναι  μία από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες της αγοράς.
Με τις τεχνικές γνώσεις, την κατάρτιση του προσωπικού αλλά και με την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών της είναι σε θέση να δώσει λύσεις  για όλα τα μηχανοκίνητα οχήματα, σκάφη, φωτοβολταϊκά και σε όλες τις εφαρμογές μπαταριών γενικής χρήσης.
Η εταιρεία  αντιπροσωπεύει αποκλειστικά για την Ελλάδα την MODILE free της TUDOR COMPANY USA, τη ZAP BATTERY ευρωπαϊκής τεχνολογίας, τις HELDEN Smart battery, HELDEN GEL και την Modile Sla Battery της ELECTRONIC EUROPE.
Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία ξεκίνησε συνεργασία με τη γνωστή ολλανδική εταιρεία λιπαντικών - χημικών KROON OIL.
Όλα τα προϊόντα μας είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τα INTERNATIONAL STANDARDS και τους κανόνες προστασίας του περιβάλλοντος.

MODILE BATTERY - ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ

Χονδρική Λιανική Μπαταριών Αυτοκινήτων - Μοτο - Σκαφών - Φορτηγών - Μηχανημάτων - Ελικοπτέρων

 

Ιασίου 2-4, Περιστέρι, 12131, ΑΤΤΙΚΗΣ

 

 

2105735873

 

2105762834

 

http://www.interbatt.gr, http://www.modilebattery.gr

   

Ετικέτες

Φιλική ισοπαλία για το παιδικό τμήμα του Ηρακλή Περιστερίου που ισοφάρισε στο 2ο ημίχρονο το γκολ το γκολ που δέχτηκε στο πρώτο ημίχρονο από την Κηπούπολη. Το γκολ για την ομάδα του Πέτρου Πέτρου πέτυχε ο Άγγελος Φράγκος.

                                                    Σ. ΦΙΛΙΠΠΑΚΗΣ



Ετικέτες

Με μια γιορτή - φιέστα ο ΑΠΣ Ατρόμητος τίμησε τις ομάδες Νέων, Παίδων και Παμπαίδων που κατέκτησαν τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ σπάζοντας όλα τα κοντέρ.

Ετικέτες

Με έναν «πύργο» ύψους 195μ ξεκίνησε ο Ατρόμητος το χτίσιμο της ομάδας για τη νέα χρονιά καθώς ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτηση του Βραζιλιάνου αμυντικού Αντόνιο Τζούνιορ.

Ετικέτες

Οι παλαίμαχοι του ΑΟ Περιστερίου συνεχίζουν την αγωνιστική δράση και την Δευτέρα θα παίξουν στο γήπεδο της Σταμάτας με τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου στις 20.30.

Την περασμένη εβδομάδα αντιμετωπίσαν στο γήπεδο Τσαλαβούτα την Κηφισιά και ηττήθηκαν με σκορ 4-3. 'Ηταν ένα όμορφο παιχνίδι που κρίθηκε με ένα αυτογκόλ. Τα γκολ πέτυχαν οι Τατίογλου, Κονιδάτης και Σολδάτος.

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας