Τελευταία ενημέρωση 15:24, 19 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Με μια λιτή εκδήλωση ολοκλήρωααν τις υποχρεώσεις τους για φέτος τα τμήμα Προτζούνιορ και Αστεράκια της Ένωσης Περιστερίου. Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει τα εξής:

«Η γιορτή που έλαβε χώρα και έκλεισε την χρονιά στην ομάδα Αστεράκια και Projunior απέδειξε περίτρανα πως το οικογενειακό κλίμα τυης ομάδος μας θα αποτελεί πάντα το εχέγγυο για ευγενή άμιλλα και διαμόρφωση σωστής αθλητικής προσωπικότητας, και όχι μόνο, για τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους».

Ετικέτες

Την Τετάρτη 2 Αυγούστου θα ξεκινήσει ο Ήφαιστος την προετοιμασία για την αγωνιστική περίοδο 2017-18. Μέχρι τότε η διοίκηση σε συνεργασία με τον τεχνικό Τρανό αναμένεται να ολοκληρώσει την συγκρότηση του ρόστερ.

Εξάλλου, η προετοιμασία του Ανδρικού Τμήματος θα ξεκινήσεις στις 21 Αυγούστου.

Ετικέτες

Την πρώτη προπόνηση στα Χάνια του Πηλίου έκαναν σήμερα  οι παίκτες του Ατρόμητου ξεκινώντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Η αποστολή αναχώρησε νωρίς το πρωί από το Περιστέρι και κατέλυσε το μεσημέρι για φαγητό και ξεκούραση.

 Νέα πρόσωπα είναι οι Μάντσον και Μίρκοβιτς τους οποίους παρουσίασε στο ποδοσφαιρικό τμήμα ο team manager Νίκος Λαζαρίδης. Μαζί με τους Μανούσο, Μενσά, Γιαννούλη, Χατζηισαϊα, Βασιλακάκη, Αντόνιο ποζάρουν χαμογελαστοί στο φωτογραφικό φακό λίγο πριν την απογευματινή προπόνηση στο βουνό των Κενταύρων.

Ετικέτες

Την αποχώρηση του από τον Ήφαιστο μετά από πέντε χρόνια προσφοράς ανακοίνωσε ο Γιώργος Ζαφειράτος ο οποίος έγραψε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης τα εξής:

« Θελω να ευχαριστησω την ομαδα που περασα τα καλυτερα ποδοσφαιρικα μου χρονια....και ποσο μαλλον οταν εχεις την τιμη να φορας και το περιβραχιονιο της...ενα ευχαριστω στη διοικηση για την αψογη συνεργασια ολα αυτα τα 5 χρονια αλλα ενα μεγαλο ευχαριστω στον Θοδωρή Τρανό. Ελπιζω να τα ξαναπουμε συντομα....καλη συνεχεια στην ομαδα και ελπιζω να συνεχισει το εργο της με επιτυχια».

Ετικέτες

 «Εξάρι» που δεν πρέπει να αργεί, τερματοφύλακα που ίσως αργεί και στόπερ μετά την αποχώρηση του Φυτανίδη θα είναι πλέον οι τρεις μεταγραφές που υπολείπονται να κάνει ο Ατρόμητος για να κλείσει το ρόστερ της νέας χρονιάς.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας