Τελευταία ενημέρωση 12:45, 20 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου για την Ακαδημία του Ιπποκράτη Περιστερίου έχει ως εξής:

Ετικέτες

Έξι παίκτες από την Ακαδημία του ΑΟ Περιστερίου κλήθηκαν να πάρουν μέρος στις προπονήσεις προεπιλογής της Μικτής Παίδων και Νέων (Δυτικό Κλιμάκιο) της ΕΠΣΑ. Αναλυτικά:

Την ΤΡΙΤΗ 23/05/2017 και ώρα 15:30, καλούνται στο γήπεδο ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές, με αθλητική λευκή περιβολή (άσπρο σορτσάκι, άσπρη φανέλα, άσπρες κάλτσες), για προπόνηση προεπιλογής της ΜΙΚΤΗΣ ΠΑΙΔΩΝ:

ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ (ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ)

---------------------------------------------------------

Την ΤΡΙΤΗ 23/05/2017 και ώρα 16:30, καλούνται στο γήπεδο ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές, με αθλητική λευκή περιβολή (άσπρο σορτσάκι, άσπρη φανέλα, άσπρες κάλτσες), για προπόνηση προεπιλογής της ΜΙΚΤΗΣ ΠΑΙΔΩΝ:

ΚΑΤΣΙΚΗΣ, ΜΠΙΜΠΑ, (ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ)

----------------------------------------------------------

Την Τρίτη 23/05/2017 και ώρα 15:00, καλούνται στο γήπεδο ΗΦΑΙΣΤΟΥ, οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές, με αθλητική λευκή περιβολή (άσπρο σορτσάκι, άσπρη φανέλα, άσπρες κάλτσες), για προπόνηση προεπιλογής της ΜΙΚΤΗΣ ΝΕΩΝ ΔΥΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ

ΝΙΚΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ (ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ)

-------------------------------------------------------------

Ετικέτες

Μια ακόμη εκπροσώπηση για το Water Polo του ΓΣΠ αποτελεί η παρουσία της ομάδας Μίνων Παίδων στη Β’ Φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης για γεννηθέντες το . 2004) που διεξάγεται από αύριο έως και την Κυριακή (19-21 Μαϊου).

Ετικέτες

Στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της Κόνιασπορ φαίνεται πως βρίσκεται ο Σωκράτης Φυτανίδης, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Τουρκία.

Ετικέτες

Το τέλος της συνεργασίας τους με πέντε ποδοσφαιριστές ανακοίνωσε κι επίσημα ο Ατρόμητος.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας