Τελευταία ενημέρωση 02:34, 18 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

 Οι μικροί αθλητές του Junior C του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου έκλεψαν την παράσταση στο εσωτερικό τουρνουά, που διοργανώθηκε στο κλειστό Περιστερίου «Ανδρέας Παπανδρέου».

Ετικέτες

Ένα εξαιρετικό αφιέρωμα στην πετυχημένη ομάδα Παίδων του Ηρακλή Περιστερίου πραγματοποίησε ο Υπεύθυνος της Ακαδημίας του περιστεριώτικου συλλόγου Σάββας Φιλιππάκης.

Ετικέτες

Με εντός έδρας ήττα από τη Δάφνη Αθηνών με σκορ 1-0 ολοκλήρωσε ο Απόλλων Περιστερίου τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΑ.

Το γκολ που έδωσε τη νίκη στους φιλοξενούμενους πέτυχε ο Σέμπογλου στο 34’. Ξεκίνησαν για τον  Απόλλων οι :Γεράσης, Παπαδόπουλος, Καραπαλίκογλου, Τόλιας,  Στεφανής, Νάτσης, Μπαγατέλας, Παπαδόπουλος, Κατσάκος, Ζαρκάδας, Τσερκώνης. Έπαιξαν και οι Ρομποτής, Σκέντζας.

Ετικέτες

Εξαιρετική πορεία φθάνοντας μέχρι την ημιτελική φάση είχε το Παιδικό Τμήμα της Άμιλλας στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ. Η ομάδα του Κώστα Ασημακόπουλου αποκλείστηκε από τη Νίκη Αλίμου. Το δελτίο τύπου της περιστεριώτικης ομάδας αναφέρει τα εξής:

Ετικέτες

Στην προημιτελική φάση του Κυπελλου Ελλάδας προκρίθηκε η Γυναικεία Ομάδα του Ατρόμητου που επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 1-0 της Ολυμπιάδας Υμηττού στη διαδικασία της παράτασης. Η κανονική διάρκεια έληξε 0-0 και οι δύο ομάδες έλυσαν τις διαφορές τους στο έξτρα 30λεπτο όπου με γκολ της Μυλωνά ο Ατρόμητος πήρε τη νίκη και την πρόκριση.

Τα ζευγάρια των προημιτελικών

Φείδων Άργους - Πανηλειακός

Αγία Παρασκευή - Τρίκαλα

ΠΑΟΚ - Ελπίδες Καρδίτσας

Προοδευτική Περάματος - Ατρόμητος Αθηνών

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας