Τελευταία ενημέρωση 08:29, 20 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

 Το 21ο τρίποντο σε ισάριθμα παιχνίδια που αποτελεί ένα ακατάρριπτο ρεκόρ κατέκτησε η Κηπούπολη και πανηγύρισε και μαθηματικά την άνοδο της στην Β΄ Κατηγορία.

Ετικέτες

 Σοβαρές καταγγελίες μετά το τέλος του αγώνα Ατρόμητος - Λάρισα έκανε ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας. Ωστόσο έπλεξε το εγκώμιο του Ατρόμητο τον οποίο χαρακτήυρισε μεγάλη και καθαρή ομάδα.

Ετικέτες

Την συνήθη «σφαγή» στην Τρίπολη κάθε φορά που μια ομάδα των Υποδομών του Ατρόμητου «κατεβαίνει» στην Τρίπολη για να παίξει με τον Αστέρα γνώρισε σήμερα ο Ατρόμητος Κ17 που ηττήθηκε με σκορ 1-0 με μεγάλο και αρνητικό πρωταγωνιστή τον διαιτητή Αυγερινό!.

Το κακό βέβαια έχει παραγίνει με αυτά τα παιχνίδια στην Τρίπολη τα οποία σφυρίζουν διαιτητές που περνούν την καθημερινότητα τους στην μικρή κοινωνία της πόλης και κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να δουν νικητή τον Αστέρα.

Το ίδιο έκανε σήμερα για μια ακόμη φορά ο Αυγερινός το νέο «φρούτο» της αρκαδικής διαιτησίας παρουσία των Μπάκου, Καϊμενάκη, Μποροβήλου οι οποίοι κάθισαν στον μεσαίο πάγκο, εκεί που κάθονται οι παρατηρητές, για να βλέπουν....καλύτερα το ματς!.

Τι έκανε ο Αυγερινός; Και τι δεν έκανε!. Αρνήθηκε να δώσει δύο πεντακάθαρα πέναλτι στον Ατρόμητο και έσπρωχνε «μέχρι γελοιότητας» την ομάδα του Αστέρα μέχρι να σημειώσει γκολ στο 58'.. Άφηνε τους παίκτες του Αστέρα να «κλαδεύουν» και κάθε διεκδίκηση της μπάλας παίκτη του Ατρόμητου με αντίπαλο την έδινε υπέρ των γηπεδούχων

Αν η διαιτησία αυτή αποτελεί  μέρος της νέας τάξης πραγμάτων και της «εκπαίδευσης» που πρέπει να λαμβάνουν οι νεαροί αθλητές από αυτή την ηλικία τότε πάμε πάσο. Ποδόσφαιρο πάντως δεν θα φτιάξουμε ποτέ όσο υπάρχουν διαιτητές που κουνάνε τις μπαγκέτες  σαν τον Αυγερινό.

Ο προπονητής Σάκης Σάσσαλος (συνεργάτης του ο Σωτήρης Ρίζος) ξεκίνησε με τους: Μανδά, Πολίτη, Αθανασίου, Ξενάκη, Στρέφι, Ξενοπανάγο, Χοχλαστό, Κολινιάτη, Διακογεωργίου, Λαχανά. Έπαιξαν και οι Αυγουστάτος, Φραντζέσκος, Βιταλιώτης, Σάσσαλος, Βαγγέλης.

 

Ετικέτες

Μια άνοδος είναι πάντα μια άνοδος και πρέπει να γιορτάζεται αλλά όταν μιλάμε για τον ΓΣΠ μια άνοδος στην Α2 Κατηγορία είναι απλά η αποκατάσταση της νομιμότητας.

Ετικέτες

Τα σημερινά αποτελέσματα των ομάδων της πόλης μας που μετέχουν στα αποτελέσματα της ΕΠΣΑ είναι τα εξής:

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ  - ΤΡΑΧΩΝΕΣ   3-0

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ - ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ       0-2

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡ.-ΦΟΙΝΙΚΑΣ     2-1

ΑΜΙΛΛΑ - ΑΘΗΝΑΪΔΑ                0-3

Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΙΓ. - ΤΟΛΜΗ          0-1

ΥΜΗΤΤΟΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΡ.        4-1

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας