Τελευταία ενημέρωση 07:27, 20 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Το μεγαλύτερο κέρδος που είχε ο Ατρόμητος από τον αγώνα με τη Λάρισα πέρα από το γεγονός ότι δεν έδωσε λαβές για σχόλια ήταν η ανταλλαγή συνθημάτων που είχε το κομμάτι των οργανωμένων φιλάθλων με τη Θύρα «4». Με ποιους όμως έχει σημασία!

Ετικέτες

Με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕ Περιστερίου επικράτησε με 2-0 του Ολυμπιακού Κυψέλης.

Ετικέτες

Μια από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις πραγματοποίησαν τα Πράσινα Πουλιά που επικράτησαν του αδύναμου Ορφέα Αιγάλεω με σκορ 5-0 κατεβάζοντας μάλιστα ταχύτητα στο β’ ημίχρονο. Μορφή του αγώνα ο Καραγκούνης που πέτυχε 4 γκολ.

Τα γκολ πέτυχαν κατά σειρά οι: Καραγκούνης 22’ και 28’, Χαραλαμπίδης 34’, Καραγκούνης 42’ και 68’.

Ξεκίνησαν οι: Σαπούνης, Καραμπατέας, Κατσαμάκης, Μητρόπουλος, Γιαννάκης, Ζάμαν, Ζώτος, Σταματής, Καραγκούνης, Βασιλείου, Χααραλαμπίδης. Έπαιξαν και οι Μελισουργός, Τόρε, Αλεξόπουλος.

Ετικέτες

Πραγματικά απίθανη η ομάδα Τζούνιορ του ΓΣΠ (γεννηθέντες το 2006) κατέκτησε πανηγυρικά την  την πρώτη θέση στο τουρνουά “Elite Youth Tournament”.

Οι νεαροί αθλητές του ΓΣΠ του Σωτήρη Μαρούδη επικράτησαν με 78-60 της αντίστοιχης ομάδας του Πανιωνίου, παίζοντας κατά διαστήματα μπάσκετ υψηλού επιπέδου.

Είναι μάλιστα ότι έφθασαν αήττητοι στο δρόμο προς το κύπελλο.Την απονομή έκανε ο σπουδαίος  παλιός άσος του Παναθηναϊκού Φραγκίσκος Αλβέρτης

Ετικέτες

Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ της χθεσινής μεγάλης νίκης του Άγιου Ιερόθεου στη Κηφσιά και ακούστε την αντίδραση του φιλάθλου της Κηφισιάς ποπυ αναφώνησε «τι έβαλε ο τύπος!» μόλις ο Νιζάμης με καταπληκτικό σουτ έκανε το 1-2.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας