Τελευταία ενημέρωση 08:43, 16 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Το κερασάκι στην μεταγραφική τούρτα των επιτυχιών φαίνεται ότι δεν έχει μπει ακόμη για τον ΓΣΠ καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα η ομάδα είναι σε συζητήσεις με τον Κίκι Κλαρκ που άμα τον αποκτήσει και αυτόν τότε ας αρχίσουν οι άλλοι να ψάχνουν για τον δεύτερο!

Το δημοσίευμα του sport-fm αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής

«Φαβορί για την άνοδο στην Α1 πριν ακόμα αρχίσει το πρωτάθλημα της Α2 είναι το Περιστέρι, αφού θέλει να ολοκληρώσει ακόμα μία σπουδαία μεταγραφή, που ενδεχομένως να είναι η μεγαλύτερη στην ιστορία της κατηγορίας.

Συγκεκριμένα, οι Περιστεριώτες βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον Κίκι Κλαρκ, που έχει περάσει από Αιγάλεω, Άρη και πέρυσι από τον Προμηθέα Πατρών και έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Α2, αφού έχει βουλγαρικό διαβατήριο.

Ο 32χρονος είναι ο πρώτος στόχος για τη διοίκηση του Φίλιππου Κότση και του Ανδρέα Πολέμη, του έχει προσφερθεί συγκεκριμένη πρόταση και πλέον αναμένεται η απόφασή του έμπειρου γκαρντ που την περασμένη σεζόν είχε 12,5 πόντους μέσο όρο.

Αν η απάντησή του είναι αρνητική, τότε οι Περιστεριώτες θα στραφούν σε άλλες λύσεις».

Ετικέτες

Την ικανοποίηση του για τη μέχρι τώρα δουλειά που γίνεται εξέφρασε ο Νταμίρ Κάναντι σε μήνυμα του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Ετικέτες

Το νέο βήμα στην προπονητική του καριέρα αναζητεί πλέον ο μέχρι πρότινος προπονητής της Ακαδημίας του Ηρακλή Περιστερίου, Β. Καραγκούνης.

Ετικέτες

 Μια ακόμη μεταγραφή πραγματοποίησε ο Ήφαιστος συνεχίζοντας ακόμη περισσότερο την ενίσχυσή του.

Ετικέτες

Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία των παικτών του Άγιου Ιερόθεου στο γήπεδο της Αγίας Ελεούσας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και πρωινές προπονήσεις.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας