Τελευταία ενημέρωση 20:22, 25 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

 Στους έξι κορυφαίους ξένους (πλην Ευρώπης) ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν ποτέ στα ελληνικά γήπεδο συγκαταλέγεται ο Εδουάρδο Μπρίτο ο οποίος μπορεί να έφυγε από τον Ατρόμητο όμως δεν παύει να είναι ο «δικός μας», ο αγαπημένος Έντου Μπρίτο

Ετικέτες

Κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο του Περιστερίου απευθύνουν οι οργανωμένοι φίλαθλοι Fentagin για συγκέντρωση στο Εκθεσιακό Κέντρο στο Άλσος Περιστερίου όπου την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί τελικά  η έκτακτη γενική συνέλευση του ΓΣΠ για το θέμα της συγχώνευσης με τον Φάρο Κερατσινίου. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Καλούμε τον κόσμο του ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ την Τρίτη 6/6 και ώρα 19:00 στο Εκθεσιακό Κέντρο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ για την γενική συνέλευση του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ με θέμα το μέλλον της ομάδας.Η συμμετοχή όλων κρίνεται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.

46 ΧΡΟΝΙΑ Γ.Σ.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ

FENTAGIN 1980»

 

Ετικέτες

Καλοκαιρινό καμπ για τον Ιούλιο διοργανώνει η Κηπούπολη. Η ανακοίνωση της αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:

«Ο σύλλογος θέλει να ενημερώσει όλους τους αθλητές της ομάδος μας αλλά καί όποιον άλλον αθλητή ενδιαφέρεται ότι κατά την καλοκαιρινή περίοδο θα στελεχώσει τμήματα με σκοπό την βελτίωση της ατομικής ,τεχνικής και νευρομυικής συναρμογής  με τούς Πασχάλη Χλοψιούδη & Μπαφάκη Αντώνιο.
Οι προπονήσεις θα γίνουν στο γήπεδο μας τρείς φορές την εβδομάδα και όλο τον μήνα Ιούλιο !
Όποιος αθλητής ενδιαφέρεται για να δηλώσει συμμετοχή θα πρέπει να καλέσει στα παρακάτω τηλέφωνα εώς της 15/6/2017
(Θέσεις περιορισμένες)
6937279718 & 6945898173».

Ετικέτες

Στη μάχη του πρωταθλήματος ετοιμάζεται να ριχθεί η Γυναικεία Ομάδα Water Polo του ΓΣΠ και να εκπροσωπήσει την πόλη μας και τον σύλλογο στη Β' Εθνική στην οποία θα λάβουν μέρος 10 σύλλογοι.

Ετικέτες

Το πετυχημένο έργο του στην Γυναικεία Ομάδα της ΑΕΚ Περιστερίου για 3η συνεχόμενη χρονιά θα συνεχίσει ο προπονητής Νίκος Κόμης έπειτα από απόφαση του διοικητικού συμβουλίου.

Ήδη ο Κόμης έχει ξεκινήσει σε συνεργασία με τον Team Manager του Γυναικείου Τμήματος Γιώργο Νάο για τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς τόσο όσον αφορά τις αποχωρήσεις αλλά και τις μετεγγραφές με στόχο μια πολύ καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑ.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Ροή Ειδήσεων

Δοκιμαστικά ο Φοίνικας

Δοκιμαστικά ο Φοίνικας

20 Μαϊ, 22:47 Ακαδημίες

Έκανε το «22 στα 23»

Έκανε το «22 στα 23»

23 Φεβ, 21:39 Ακαδημίες

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας