Τελευταία ενημέρωση 02:09, 25 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Σε φιλική αναμέτρηση που έγινε σήμερα στο γήπεδο του Περιστερίου ο Ατρόμητος επικράτησε του Αστέρα Τρίπολης με σκορ 2-1. Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν πάλι την Πέμπτη στην Τρίπολη πριν αναχωρήσουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Ετικέτες

Στο παιχνίδι με τον Νηρέα Χαλανδρίου έγινε και η επίσημη πρώτη παρουσίαση της νέας καλοκαιρινής εμφάνισης του Γ.Σ.Π.! Μοναδικός σχεδιασμός και ποιότητα τόσο στο T-Shirt όσο και στην βερμούδα!

Ετικέτες

Ανακοίνωση για τον αγώνα της Κυριακής του ΓΣΠ με τον Εργοτέλη εξέδωσαν οι οργανωμένοι φίλαθλοι Fentagin και αναφέρουν τα εξής:

«Γ.Σ.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-εργοτέλης 17:00 (7.5.2017)

Το ποδοσφαιρικο τμήμα τελίωσε τις υποχρεώσεις του για αυτή την χρονιά και τώρα μένει το μπάσκετ.Το ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ έχει εξασφαλίσει την άνοδο στην επόμενη κατηγορία και μένουν 3 αγώνες πριν το τέλος του πρωταθλήματος.Tην Κυριακή ολοι οι δρόμοι οδηγούν στο κλειστό για ακόμα μια κερκιδάρα.Την ομάδα δεν την αφήσαμε ποτέ στα δύσκολα και ο κόσμος ήταν πάντα εκεί.Την Κυριακή όλοι ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε..για την ιστορία του ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ,του κόσμου σου και την φανέλα αυτής της ομάδας.

ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ..!!».

Ετικέτες

Το  ανανεωμένο atromitosfc.gr που «ανέβηκε» από σήμερα στον αέρα έχει ετοιμάζει και ένα σούπερ βίντεο με όλα τα γκολ της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Απολαύστε τα!

Ετικέτες

«Ο σκοπός μας ήταν και είναι να ακολουθούμε και τις δύο ομάδες μας παντού με αυθεντικότητα και ανιδιοτέλεια και να μην σβήσει ποτέ αυτή η ιερή για εμάς ιδέα... Όλοι για έναν και ένας για όλους (όπως παλιά!!!)... και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.»

Το παραπάνω κείμενο αναγράφεται στην επίσημη ιστοσελίδα των Fentagin.  Τα παιδιά της πόλης μας πουυ εδώ και δεκαετίες στηρίζουν καθημερινά την προσπάθεια των δύο ομάδων. Και που φέτος αρχίσαμε να βλέπουμε το έντονο ενδιαφέρον τους και για την υδατοσφαίριση του Γ.Σ.Π που κάνει ένα έντιμο, ανιοδιοτελή αγώνα και που έχει να μπαίνει πλέον στην καθημερινότητα και των οργανωμένων φιλάθλων μετά το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ.

Αυτοί οι δεσμοί  αλληλοεκτίμησης και στόχων δείχνουν να φέρνουν φέτος κοντά λοιπόν Water Polo  και Fentagin, με κίνητρο το ισχυρό Περιστέρι. Στους τελευταίους εντός έδρας αγώνες – μιας και οι εκτός ήταν στην Κρήτη – είδαμε πολλά παιδιά από τους οργανωμένους να βρίσκονται στην κερκίδα και να παρακολουθούν τις μάχες του Γ.Σ.Π. στηρίζοντας και αυτή την προσπάθεια του Συλλόγου.

Το ίδιο αναμένεται να γίνει και απόψε στις 9.30 στο σημαντικό παιχνίδι με τον Νηρέα Χαλανδρίου στο κολυμβητήριο της Χωράφας.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας