Τελευταία ενημέρωση 15:30, 18 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Κινητά, mail κι οποιοδήποτε άλλο μέσο επικοινωνίας έχουν πάρει… φωτιά στο Περιστέρι, με προτάσεις ελεύθερων προπονητών να φτάνουν σωρηδόν και αυτή η διαδικασία αναμένεται να διαρκέσει μέχρι και την Τετάρτη.

Έπειτα, σταματάει η συλλογή ονομάτων κι ο λόγος θα περάσει στον Ατρόμητο και πιο συγκεκριμένα στον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Γιάννη Αγγελόπουλο που έχει την ευθύνη να ξεχωρίσει τις περιπτώσεις που μπορούν και θέλουν και οι Περιστεριώτες να προχωρήσουν.

Η πρόθεση είναι ο τελικός στόχος να βρεθεί πριν από το Σαββατοκύριακο, ώστε από τη Δευτέρα η ομάδα να έχει μπει στην τελική ευθεία για την ανακοίνωση του νέου προπονητή. Αυτή τη στιγμή, ο Ατρόμητος έχει στραφεί και έχει θέσει ως προτεραιότητα περιπτώσεις τεχνικών που προέρχονται από Ισπανία και Πορτογαλία, πρόθεση που ήταν ξεκάθαρη κι όταν είχε ολοκληρωθεί άδοξα η θητεία του Τραϊανού Δέλλα.

Πηγή: sport-fm.gr

Ετικέτες

Mε σκωπτικό χιούμορ οι οργανωμένοι φίλαθλοι Fentagin απάντησαν στις δηλώσεις του προέδρου του ΓΣΠ Φίλιππου Κότση.

Η ανακοίνωση τους αναφέρει τα εξής:

«Μας ρωτάνε όλοι....τι θέση θα πάρουμε μετά την ανακοίνωση/παραλήρημα του κ. Κώτση ,άλλοι πάλι περιμένουν στην γωνία να συνεχίσουμε την μουρμούρα μέσω ανακοινώσεων για να βγάλουν θεματάκι...

Εμείς πάντως απαντάμε πως δεν μπορούσε να ταιριάξει πιο καλά η φράση: "Πως στα καλύτερα παραμύθια ,πάντα υπάρχει ένας κακός λύκος".

46 ΧΡΟΝΙΑ Γ.Σ.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑΜΕ???».

Ετικέτες

Η ομάδα Παμπαίδων 2003 του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου στέφθηκε πρωταθλήτρια του τουρνουά του Αμύντα επικρατώντας με σκορ 71-38 του Οδυσσέα Αγίας Βαρβάρας. Να σημειώσουμε οτι η ομάδα των Παπαδάκη – Γκούρα έφτασε αήττητη στην κατάκτηση του τίτλου.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα : 18-6, 37-23, 60-29, 71-38.

Ετικέτες

Πανάξια και πανηγυρικά ο ΠΟΑΛ κατέκτησε το Κύπελλο Ανεξάρτητων Ομάδων Περιστερίου νικώντας στο μεγάλο τελικό που έγινε στο γήπεδο της Χρυσούπολης τον Ταξιάρχη με σκορ 4-0.

Ετικέτες

Την ήττα από το Νηρέα Γέρακα με σκορ 6-4 γνώρισαν οι Παίδες του Γ.Σ.Π. χθές (Κυριακή) στην αυλαία του τουρνουά του Πανιωνίου. Με μία όχι τόσο καλή αγωνιστική παρουσία δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν τις ευκαιρίες που έπρεπε με αποτέλεσμα να δοθεί το πλεονέκτημα στους νεαρούς του Γέρακα οι οποίοι και το εκμεταλλεύτηκαν όπως έπρεπε.

 Το σκορ ανά περίοδο διαμορφώθηκε ως εξής:

Νηρέας Γέρακα  - Γ.Σ.Π.

 A Περίοδος: 1-1

Β Περίοδος: 2-1

Γ Περίοδος: 2-0

Δ Περίοδος: 1-2

Σύνολο: 6-4

Τα γκολ για το Περιστέρι έβαλαν οι : Παπασωτηρίου Τ. (2), Κιτσάκης Θ. (1), Γροζόπουλος (1). Στόχος πλέον η καλύτερη δυνατή παρουσία και κατάταξη στην τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος της Κατηγορίας Παίδων τον Ιούλιο!

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας