Τελευταία ενημέρωση 08:51, 29 Μαρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Καθόλου ικανοποιημένος από την εικόνα του Ατρόμητου δεν έμεινε ο Σάσα Ίλιτς παρά τη νίκη με 3-2 επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

«Το μόνο που κρατάω είναι η νίκη, είμαι απογοητευμένος από όλα τα υπόλοιπα. Άσχημη εμφάνιση. Συγχαρητήρια στα Γιάννενα τους εύχομαι τα καλύτερα. Εμείς έχουμε δύο εβδομάδες μπροστά μας και θα ξεκουραστούμε» δήλωσε σχετικά.

Ετικέτες

Μετά το τέλος του αγώνα με την Χάποελ Ιερουσαλήμ στο Σομπατέλι της Ουγγαρίας, ο προπονητής του Περιστερίου  Βασίλης Σπανούλης, δήλωσε: «Είναι ακόμα μια μεγάλη ημέρα για την ομάδα μας. Αλλάξαμε όλη την ομάδα γιατί έπρεπε, καθώς παίκτες της περσινής ομάδας έπρεπε να φύγουν για καλύτερες ομάδες και μισθούς. Ξαναχτίσαμε την ομάδα από την αρχή και τώρα μπορώ να πω πως κατακτήσαμε σπουδαία πράγματα τη δεύτερη σεζόν μου στο Περιστέρι bwin.

Καταφέραμε να κερδίσουμε κορυφαίες ομάδες της διοργάνωσης, όπως η Μάλαγα, όπως η Χάποελ σήμερα, όπως η Καρσίγιακα. Είναι μεγάλα βήματα αυτά. Έχουμε με διαφορά το πιο μικρό μπάτζετ στον όμιλο. Παίζουμε με τρεις ομάδες που είναι υποψήφιες για το Final 4 και ακόμη και για να κατακτήσουν το τρόπαιο. Και είναι από τα πιο δύσκολα, αν όχι το δυσκολότερο, στην ιστορία της φάσης των 16 του BCL».

Και συνέχισε: «Είμαι πολύ υπερήφανος για τους παίκτες μου. Ο τρόπος που παίζουμε είναι φανταστικός. Στο πρώτο ματς με τη Χάποελ δεχθήκαμε 66 πόντους. Τώρα 61. Αυτά είναι τεράστια νούμερα για την προσπάθειά μας. Είναι η ταυτότητά μας. Έχω μεγάλο σεβασμό και εξαιρετική σχέση με τον κόουτς Ηλία (Καντζούρη).

Είμαστε συνεργάτες στην Εθνική ομάδα και κάνει τρομερή δουλειά στη Χάποελ. Του εύχομαι τα καλύτερα».

Και ο προπονητής του Περιστερίου bwin, κατέληξε: «Εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να περάσουμε στο Top- 8. Εάν ο Θεός το θέλει και το επιτρέψει, θα είμαστε εκεί. Εάν όχι, για εμένα είναι σαν να είμαστε εκεί. Για ένα σουτ στο πρώτο ματς με τη Χάποελ θα μπορούσαμε να είμαστε στους «8» χωρίς το τελευταίο παιχνίδι. Κάποιες φορές χρειάζεσαι τύχη, όμως δεν πιστεύω τόσο πολύ στην τύχη όσο στην προσπάθεια.

Αυτό το γκρουπ παικτών έχουν τον σεβασμό μου. Πολλά είναι νέα για αυτούς. Τακτικά κομμάτια, η πίεση, πνευματική πίεση και περνούν μέσα από αυτό όλη τη σεζόν. Τους είπα πως εάν συνεχίσεις να έχεις πίστη στο πλάνο, θα έρθουν σπουδαία πράγματα».

Ετικέτες

Με την Χάποελ Ιερουσαλήμ στο Σομπατέλι της Ουγγαρίας και την «Savaria Arena» θα αναμετρηθεί την Τετάρτη (13/3, 21:00, Cosmote Sport 5) το Περιστέρι  για την 5η αγωνιστική της φάσης των «16» του Basketball Champions League.

Ετικέτες

Σκοράροντας σε κρίσιμα χρονικά σημεία ο ΑΟ Περιστερίου επικράτησε με 3-0 εκτός έδρας επί του Αγιου Θωμά με 3-0 και έκανε αποφασιστικό βήμα για την παραμονή του.

Πηγή: stoplekto.gr

Εφτασε έτσι τους 34 βαθμούς, ενώ ο Αγιος Θωμάς έμεινε στην τελευταία θέση με 7 βαθμούς.

Στο 42′ με αυτογκόλ του Λόμπε Νβάνε έγινε το 0-1,  με τον Μπούζα στο 60′ να κάνει  το 0-2. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε στο 81′ ο Γεωργακόπουλος.

ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ (Στέφανος Σοϊλεμές): Καυκιάς, Νικάκης, Κατηρτζιγιαννόγλου, Ξενάκης, Μάκο (74′ Καρανταλής), Παπαζαφειρόπουλος, Λόμπε Νβάνε, Τετώρος (74′ Γούτης), Κάπζα (62′ Ζαρταλούδης), Κολοβός, Αλιάι (55′ Δεληγιώργος).

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Σάκης Σάσσαλος): Ξυδιάς (85′ Κουσίδης), Δρουγουνάκης, Χαραλάμπους (88′ Μωϋσίδης), Μπούζας, Κύβελος, Κωτσοβός, Δημητρίου, Ζαφειρατος, Ριζβάνι (58′ Μιράκα), Κεφαλάς (58′ Μιχάλης), Γεωργακόπουλος (85′ Λαγός).

Ετικέτες

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα στην Πάτρα, ο προπονητής του Περιστερίου bwin Βασίλης Σπανούλης, δήλωσε: «Είχαμε ετοιμάσει την ομάδα για ένας εκτός έδρας παιχνίδι που όλοι ξέρουμε ότι τα εκτός έδρας παιχνίδια κρύβουν πάντα κίνδυνους. Σεβόμαστε την ομάδα του Απόλλωνα, για εμένα δεν έχει σημασία η τελευταία θέση που βρίσκεται, τρέφουμε σεβασμό».

Και πρόσθεσε: «Είχαμε ορισμένα παιδιά που έπαιξαν δύο παιχνίδια σε λιγότερο από 48 ώρες, κάτι που είναι δύσκολο για την δική μας ομάδα.
Όταν αποφασίσουμε να παίξουμε άμυνα, βάλαμε την σκληράδα μας και την ποιότητα μας στην επίθεση, καταφέραμε και φτάσαμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα».

Από την πλευρά του ο προπονητής του Απόλλωνα, Γιάννης Χριστόπουλος, τόνισε: «Συγχαρητήρια στο Περιστέρι bwin για τη νίκη. Ξέρουμε ότι πρόκειται για πολύ καλή ομάδα. Προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, είχαμε όμως πολλά κενά διαστήματα και κάθε λάθος το πληρώνεις με ομάδες όπως το Περιστέρι bwin. Τους επιτρέψαμε και βρήκαν σουτ μετά από κακές δικές μας επιθέσεις και αυτό δεν μπορείς να το κάνεις απέναντι σε μια καλή ομάδα».

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας