Τελευταία ενημέρωση 19:19, 28 Μαρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Από έναν βαθμό μοιράστηκαν στο ματς της 9ης αγωνιστικής Χολαργός και Περιστέρι μένοντας στο 1-1.

Οι Περιστεριώτες που βρισκονται στην 9η θέση με 9 βαθμούς προσπάθησαν αφού προηγήθηκαν να πάρουν το 3ο τους τρίποντο όμως δεν τα κατάφεραν. Ο Χολαργός αντίθετα που βρίσκεται στην 8η θέση με 13 πόντους τα έδωσε όλα όμως αυτό δεν αρκούσε μένοντας για 4ο ματς χωρίς νίκη. 

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο σκορ στο 23’ με τον Μακρυγιαννάκη και στο 87’ ο Μπόλης έγραψε το τελικό 1-1. Στ0 92’ αντίκρισε κόκκινη κάρτα ο Ζιάμπρας (δεύτερη κίτρινη). 

Εξαιρετική η διαιτησία των Στεργιώτη, Βλατάκη και Γκούντα.  

ΧΟΛΑΡΓΟΣ: Γεωργίου, Μάμαλης (72’ Τσουμάνης), Τσαγκάρης, Πατερίτσας, Βλασσόπουλος, Κουτρούμπας (46’ Μπαλαχτσής), Τσιαντής (46’ Μπόνης), Ζιάμπρας, Χατζής, Φωστέρης, Ζαφείρης. 

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Ξυδιάς Θεοδωρόπουλος (70’ Δρουγουνάκης), Χαραλαμπόπουλος, Βούζας, Κύβελος, Κοτσόβος, Μακρυγιαννάκης (33’ λ.τ. Δημητρίου), Ζαφειράτος, Βαγγέλης (70’ Μπέρκοβιτς), Καμινιώτης, Κεφαλάς (90’ Τατίογλου).

Πηγή Soccerlive.gr

Ετικέτες

Το Περιστέρι  έκανε μεγάλη προσπάθεια στο Palacio de Deportes Jose Maria Martin Carpena, απέναντι στη Μάλαγα αλλά ηττήθηκε (81-64), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Basketball Champions League.

Οι «κυανοκίτρινοι» πλέον έχουν απολογισμό 1 νίκη και 2 ήττες, ενώ οι Ισπανοί παραμένουν η μοναδική αήττητη (3-0) ομάδα του ομίλου.

Από την αρχή της αναμέτρησης το Περιστέρι  έπαιξε στοχευμένα και ήταν μέσα στο παιχνίδι (13-11 στο 6.30’’ και 17-13 στο 8.30’’) με τους Γουίλιαμς και Χαντς να δίνουν λύσεις.

Ωστόσο, η αστοχία σε ελεύθερα σουτ στο τέλος της πρώτης περιόδου έδωσε την ευκαιρία στους Ισπανούς να ξεφύγουν με 11 πόντους (26-15 στο 10’), καθώς «έτρεξαν» ένα σερί 9-2 στο τελευταίο 1.30’’.

Τα τέσσερα τρίποντα στη δεύτερη περίοδο της ομάδας του Ίμπον Ναβάρο άνοιξαν το σκορ (31-17 στο 12’ και 37-19 στο 14’).

Η επιθετική αστοχία και τα πολλά χαμένα σουτ και λέι άπ έδωσαν χώρο στους γηπεδούχους να διατηρήσουν μια σημαντική διαφοράς (44-26 στο 17.30’’) με τους Σίμα και Έτζιμ να αποτελούν τις βασικές επιθετικές επιλογές των γηπεδούχων μαζί με τον Μπαρέϊρο.

Ο Κένι Γουίλιαμς έκλεισε τη διαφορά στο -11 (44-33 στο 20’) στο ημίχρονο για την ελληνική ομάδα.

Η Μάλαγα είχε 9/16 σουτ εντός πεδιάς (56.25%) και 14 ασίστ με 5 λάθη, ενώ το Περιστέρι bwin είχε 13/32 σουτ εντός πεδιάς (40.62%) με 5 ασίστ και 10 λάθη!

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη μπήκαν αποφασιστικά και πλησίασαν (44-38 στο 22’) αλλά αυτό δεν κράτησε αρκετά, καθώς οι Ντζέντοβιτς-Πέρι, αλλά και ο Τέιλορ με σουτ από την περιφέρεια ανέβασαν τη διαφορά στο +18 (61-43 στο 29’).

Επί της ουσίας από εκείνο το σημείο και μετά η ισπανική ομάδα δεν αισθάνθηκε να απειλείται, καθώς είχε μια απόσταση ασφαλείας (67-50 στο 32’ και 71-53 στο 35’) από την ελληνική ομάδα και πήρε τη νίκη.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μαρκές, Βοΐνοβιτς, Όλιοτ.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 26-15, 44-33, 64-45, 81-64.

ΜΑΛΑΓΑ (Ναβάρο): Οσετκόφσκι 7 (1/3 τρίποντα, 5 ριμπάουντ), Ετζίμ 10 (1/1 τρίποντο, 4 ριμπάουντ), Τέιλορ 3 (1/1 τρίποντο, 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Μπαρέιρο 9 (2/2 τρίποντα, 7 ριμπάουντ), Ντίαθ 5 (1), Ντζέντοβιτς 11 (1/2 τρίποντα, 4 ριμπάουντ), Σεντ-Σουπερί, Τόμας 2, Κράβις 7 (1/3 τρίποντα, 5 ριμπάουντ), Πέρι 9 (1/2 τρίποντα, 6 ασίστ), Σίμα 11.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ bwin (Σπανούλης): Ελάιζα Λονγκ 7, Ράγκλαντ 10 (7 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 κλεψίματα, 2 λάθη), Ντάνγκουμπιτς 4 (3 ριμπάουντ), Ξανθόπουλος, Χαντς 9 (1/6 τρίποντα), Πουλιανίτης 3 (1), Ρένφρο 4 (3 ριμπάουντ), Γουίλιαμς 12 (4/7 τρίποντα, 3 ριμπάουντ, 3 λάθη), Τόμπσον 8 (9 ριμπάουντ), Χουγκάζ 5 (1/5 τρίποντα, 4 ριμπάουντ), Ζούγρης 2.

Ετικέτες

Την τρίτη συνεχόμενη ήττα του (με 2-0 στα Μελίσσια) γνώρισε ο Άγιος Ιερόθεος έχοντας υποχωρήσει πλέον στην 13η θέση με 7 βαθμούς.

Μόλις στο 10' ο Μιχαλέας για τα Μελίσσια έκανε το 1-0, με τον Κολονέρο στο 20 να σημειώνει το 2-0. Στο 61' ο Ιερόθεος έφτασε πολύ κοντα στη μείωση του σκορ όμως η προσπάθεια του Νησαριώτη κατέληξε στο δοκάρι.

ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ (Γιάννης Μαγγίνας) Πυρένης, Τιμολέων, Φουκούλης, Παναγόπουλος, Γαλανόπουλος, Γούλας, Μιχαλέας (56' Μαράνος), Σβίγγος (74' Πρόβατος), Κολονέρος (74' Παπακωνσταντίνου), Παπαχρήστος (88' Τσιάμης), Γλογοβίτης. (46' Τσοπανακος).

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Θοδωρής Τρανός) Μερκούρι, Μονεμβασίτης, Μαρίνης, Νταιφωτης (46' Τουρτούλι), Μηλιώνης, Βελιανιτης (46' Μάλλης), Ντεμπά, Φράγκος (46' Καλιακούδας), Νησαριώτης, Μπριστογιάννης, Γιαννόπουλος (72' Κωνσταντουδάκης).

Πηγή Soccerlive.gr

Ετικέτες

Ο επιθετικός του Ατρόμητου, Ντιέγο Βαλένσια στάθηκε στην ψυχολογική και βαθμολογική ώθηση μετά το διπλό επί του Άρη και τόνισε πως προσωπικός του στόχος είναι να κληθεί στην Εθνική Χιλής.

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί πετύχαμε τη δεύτερη σερί νίκη μας που τη χρειαζόμασταν για ψυχολογικούς και βαθμολογικούς λόγους. Σίγουρα το πρόγραμμα παίζει τον ρόλο του. Εμείς προτιμάμε να παίζουμε στην έδρα μας με τους δικούς μας οπαδούς», τόνισε αρχικά.

Για τις επιλογές των προσώπων στην ενδεκάδα πρόσθεσε πως «αυτές είναι αποφάσεις του προπονητή και τις ακολουθούμε, εφαρμόζοντας το πλάνο μέσα στη βδομάδα».

Τέλος για τον στόχο να βρεθεί στην Εθνική Χιλής ανέφερε: «Προπονούμαι κάθε μέρα για να είμαι στην Εθνική ομάδα της Χιλής. Είναι ένα όνειρό μου και θέλω να πετύχω αυτόν τον στόχο».

Ετικέτες

Μετά το τέλος του αγώνα με το Μαρούσι και την άνετη νίκη του Περιστερίου bwin, ο Βασίλης Σπανούλης, δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω το Μαρούσι για την τιμή που μου έκανε να με βραβεύσει. Πέρασα τέσσερα υπέροχα χρόνια, σε μια πολύ νεαρή ηλικία, ήμουν 18 χρονών στα 19 όταν ήρθα εδώ. Είναι μια ομάδα που με αγκάλιασε. Εξελίχθηκα, βελτιώθηκα, ανδρώθηκα και πραγματικά ερχόμενος σ’ αυτό το γήπεδο μου έρχονται πάντα όμορφες αναμνήσεις, που θα μείνουν χαραγμένες στην καρδιά και το μυαλό μου».

Όσο για το παιχνίδι, σχολίασε: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν απαράδεκτοι στην άμυνα. Το να βάζεις 55 πόντους σε εκτός έδρας παιχνίδι και να δέχεσαι 52 είναι τελείως εκτός της φιλοσοφίας μου και της φιλοσοφίας της ομάδας. Δεν μπορείς να παίζεις έτσι σ’ ένα παιχνίδι μακριά από την έδρα σου.

Μιλήσαμε στα αποδυτήρια, είπαμε ότι αν δεν αλλάξει αυτό το πράγμα θα έχουμε πρόβλημα. Πραγματικά στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε με υπερηφάνεια, συνεχίσαμε την καλή μας επίθεση, παίξαμε πάρα πολύ καλή άμυνα.

Μέχρι τα τελευταία 2-3 λεπτά είχαμε δεχθεί 15-17 πόντους και στις δυο περιόδους, οπότε αυτό ήταν το κλειδί της νίκης. Ακόμη πήραμε και τα ριμπάουντ στο δεύτερο ημίχρονο. Μοιράσαμε σωστά την μπάλα είχαμε τρομερά ποσοστά ευστοχίας, 14/26 τρίποντα είναι πολύ υψηλό ποσοστό. Βγάλαμε 22 ασίστ και πιστεύω ότι στο δεύτερο ημίχρονο βγάλαμε πολλές από τις αρετές της ομάδας στο παρκέ».

Από την πλευρά του ο προπονητής του Αμαρουσίου, Γιώργος Λιμνιάτης, τόνισε: «Παίξαμε με μια ομάδα που νομίζω η βαθμολογική της θέση δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της και τις δυνατότητες της. Τον τελευταίο καιρό το Περιστέρι bwin προσπαθεί να βρει τον ρυθμό και είναι ένα σύνολο με αρχές και κανόνες. Εμείς είχαμε κάποια στραβά πριν το παιχνίδι. Ο Πένο δεν μπορούσε να παίξει και φοβόμασταν να ρισκάρουμε κάποιον τραυματισμό του, διότι έχουμε σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας, όπως αυτό με το Λαύριο. Μείναμε με δυο πόιντ γκαρντ που ουσιαστικά πρέπει να παίζουν και σε άλλες θέσεις. Όταν παίζεις με μια ομάδα που έχει ενέργεια κάποια στιγμή θα καταβληθείς».

Και πρόσθεσε: «Είναι άδικο γιατί για 24′ είχαμε πολύ καλή εικόνα, αλλά μετά καταρρεύσαμε και είναι κάτι που δεν μου αρέσει. Είναι κακός ο τρόπος που χάνεις γιατί σταματήσαμε να παλεύουμε. Όταν έχουμε δεχτεί 32 πόντους από 22 δικά μας λάθη βγάζουν ένα συμπέρασμα για το πως εξελίχθηκε το παιχνίδι».

Όσο για το τι θέλει να περάσει στην ομάδα του, είπε: «Κάθε προπονήτής έχει μια φιλοσοφία. Ο Σκαραφίγκας έχει κάνει εξαιρετική δουλειά τόσα χρόνια, είναι πολύ σημαντικό γιατί αυτός έφερε την ομάδα στην Α1. Όλοι οι προπονητές έχουν μια φιλοσοφία. Εμείς θα προσπαθήσουμε να έχουμε μια πιο επιθετική συμπεριφορά στην άμυνα να έχουμε μια συνέπεια σε επίθεση και άμυνα».

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας