Τελευταία ενημέρωση 14:47, 28 Μαρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Μια απαιτητική εβδομάδα ολοκλήρωσε χθες με επιτυχία ο ΓΣΠ νικώντας στην Πάτρα του Απόλλωνα (74-63) του Απόλλωνα  για την 20η αγωνιστική της Stoiximan Basket League. Τέτοια ματς έτσι όπως εξελίσσονται επιβεβαιώνει την κλάση της περιστεριώτικης ομάδας και της καταξίωσης της ως μια σημαντική δύναμη στο ελληνικό μπάσκετ.

Οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη έχουν πλέον απολογισμό 13 νίκες και 7 ήττες, ενώ οι Πατρινοί που βρίσκονται στον πάτο της βαθμολογίας έχουν 3 νίκες και 17 ήττες.

Οι «κυανοκίτρινοι» δεν ένιωσαν πίεση από τον αντίπαλο τους, ενώ ξεκουράστηκε ο Τζόε Ράγκλαντ λόγω των συνεχόμενων αγώνων, αλλά και της πολύ σημαντικής αναμέτρησης την προσεχή Τετάρτη (13/3) στην Ουγγαρία με την Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Ο Απόλλωνας ξεκίνησε δυνατά (9-2 στο 3’) το παιχνίδι όμως οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη ανέβασαν την πίεση τους στην μπάλα στο μισό γήπεδο και αντέδρασαν άμεσα.

Με τρίποντο του Κένι Γουίλιαμς οι «κυανοκίτρινοι» πήραν το προβάδισμα (11-12 στο 5.20’’).

Με τους Όσμπορν και Κόλεμαν να σκοράρουν οι παίκτες του Γιάννη Χριστόπουλου έβγαλαν αντίδραση και έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο στο +3 (21-18 στο 10’).

Στη δεύτερη περίοδο, με τον Τσαντ Μπράουν να δίνει λύσεις (25-24 στο 16’) ο Απόλλωνας είχε τον έλεγχο, αλλά η πίεση στην μπάλα που ασκήθηκε από τους Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ και Στέλιο Πουλιανίτη έδωσε τη δυνατότητα στο Περιστέρι bwin να ανακτήσει τον έλεγχο (25-28 στο 16.40’’ και 27-32 στο 18’).

Η καλή άμυνα συνεχίστηκε από τους φιλοξενούμενους που έκλεισαν το πρώτο μέρος στο +7 (27-34 στο 20’).

Στην επανάληψη, το Περιστέρι bwin μπήκε ακόμη πιο επιθετικά στην άμυνα και άνοιξε πολύ γρήγορα το σκορ (27-40 στο 22.30’’).

Μπορεί ο Όσμπορν να μείωσε προσωρινά για τον Απόλλωνα (30-40 στο 23’), αλλά ο Λεωνίδας Κασελάκης και ο Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς δεν άφησαν περιθώρια (35-48 στο 25.40’’ και 41-58 στο 29’) στους γηπεδούχους.

Τα τρίποντα των Ντάνγκουμπιτς και Πουλιανίτη στη συνέχεια έδωσαν στο Περιστέρι bwin τη δυνατότητα να έχει μια απόσταση ασφαλείας (48-64 στο 32’) από τους Πατρινούς και να «κλειδώσει» τη νίκη.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Πουρσανίδης, Ζακεστίδης, Ζιώγας.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-18, 27-34, 43-58, 63-74.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΑΤΡΑΣ (Χριστόπουλος): Κόουλμαν 16 (7/12 δίποντα, 2 κλεψίματα), Βησσαρίου 3, Γκιουζέλης, Πέρκινς 5 (5 ριμπάουντ) , Μπράουν 8 (7 ριμπάουντ), Μπλέιλοκ 2, Όσμπορν 18 (2/3 τρίποντα, 5 κλεψίματα), Σαλούστρος, Μπλοντίν 11 (1/5 τρίποντα, 4 ριμπάουντ), Καφεζάς, Καγιώνης.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ bwin (Σπανούλης): Ράγκλαντ, Ντάνγκουμπιτς 9 (1), Λοβ 5 (6 ασίστ), Κασελάκης 3 (5 ασίστ) , Τόμπσον 14 (8 ριμπάουντ) , Μήτρου-Λονγκ 11 (3/6 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 4/8 βολές, 5 ασίστ, 1 κλέψιμο), Ξανθόπουλος, Πουλιανίτης 6 (2) , Ρένφρο 10 (8 ριμπάουντ), Γουίλιαμς 3, Χουγκάζ 9 (3/5 τρίποντα, 1/2 τρίποντα, 6 ριμπάουντ), Ζούγρης 4 (3 ριμπάουντ).

Ετικέτες

Άμεση λύση βρήκε ο Ηρακλής στη θέση του προπονητή μετά την λύση της συνεργασίας με τον Σταύρο Ηλιόπουλο. Η διοίκηση της ομάδας ήρθε σε συμφωνία μέχρι τέλος της σεζόν με τον Γιάννη Γεωργόπουλο.

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 «Ο Γεωργόπουλος Γιάννης θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας μας με βοηθό τον Γεωργόπουλο Αντώνη. Η συμφωνία έχει χρονικό ορίζοντα μέχρι το καλοκαίρι όπου και θα επαναπροσδιοριστεί και ανανεωθεί η συνεργασία μας. Έχει δουλέψει σε Αττικό, Κολωνό, Ακράτητο ως Βοηθός και άλλες ομάδες. Η παρουσίαση του θα γίνει αύριο Τρίτη στις 20:30 όπου θα έχει και την πρώτη γνωριμία με τους παίκτες».

 

 

 

 

 

Ετικέτες

Σε λύση της συνεργασίας με τον Σταύρο Ηλιόπουλο προχώρησε ο Ηρακλής Περιστερίου.

                                                  Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα μεταξύ του Προέδρου Δ.Σ της ομάδας μας και του  Ηλιόπουλου Σταύρου, αποφασίστηκε από κοινού η λύση της συνεργασίας μας. Ύστερα από συζήτηση και με γνώμονα το καλό της ομάδας θα πάρουμε διαφορετικούς δρόμους. Ύστερα από έξι μήνες στο τιμόνι της ομάδας έχουμε μόνο καλά λόγια να πούμε για το ήθος του και την σοβαρότητα του. Τον ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες που πρόσφερε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε ότι καλύτερο στο μέλλον. Ταυτόχρονα ολοκληρώνεται και η συνεργασία μας με τον Κο Σαριγκούλη Σταύρο, που επίσης αποχωρεί από την ομάδα μας μετά από σχεδόν τρία χρόνια συνεργασίας σε διάφορα πόστα». 

 Σύμφωνα με το Soccerlive.gr στο πρόσωπο του Γιάννη Γεωργόπουλου η διοίκηση του Γρηγόρη Καλαντζή βρήκε τον διάδοχο στην τεχνική ηγεσία του Ηρακλή Περιστερίου.

Ο πρώην προπονητής του Κολωνού και του Αττικού φαίνεται ότι βρίσκεται ψηλά στη λίστα των μπλε για την άκρη του πάγκου και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας».

 
Ετικέτες

Ήδη ξεχάστηκε ο χθεσινός αγώνας του Ατρόμητου στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό καθώς οι δύο ομάδες βολεύτηκαν με το 0-0.

Ετικέτες

Ήττα στη Κυψέλη

Tην ήττα στγη Κυψέλη από τον Άτλαντα με σκορ 2-0 γνώρισε η Άμιλλα. Στο 30ο λεπτό ο Τσαλαβούτας άνοιξε το σκορ (1-0) και στο 75' ο Μαρμαράς διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Καρράς, Ματσούκας-Μιχαηλίδης

ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ (Δημήτρης Σλεποκούροβ): Κουντουράς, Κόστα, Βούλγαρης (65' Τσιτσόπουλος), Κοσμίδης, Μαρμαράς, Λιβάνιος, Οούνγιου, Τσαλαβούτας (57' Γκίκας), Κώης (46' Νάσι), Καβαλιέρης, Στραβοκέφαλος

ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤ. (Κώστας Σώκος): Κανελλόπουλος, Πρίντζιος, Σώκος, Κατσιμπούλας, Καΐσας (81' Αργυρόπουλος), Κατσιούλας, Κλάδης, Ράλλης (55' Ζησάκης), Δημητριάδης (81' Κουτσοκώστας), Χόντζα (55' Καλόγηρος), Χρονόπουλος.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας