Τελευταία ενημέρωση 05:44, 29 Μαρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Για τα ατρόμητα βαφτιστήρια σας και όχι μόνο...Για τον φίλο και την φίλη σας, το πιο όμορφο πασχαλινό δώρο τώρα στο Atromitos Store.

Λαμπάδες για αγόρια και κορίτσια, πασχαλινό αυγό και  το νέο κασκόλ του Ατρόμητου συνθέτουν ξεχωριστά ή σε σετ ένα πανέμορφο δώρο εν όψει των Άγιων Ημερών.

Το Αtromitos Store λειτουργεί από τις 13.00 μέχρι τις 20.00. Τηλέφωνο: 210 5777706.

Ετικέτες

Την ερχόμενη Πέμπτη θα γίνει συγκέντρωση γονέων στην αίθουσα γυμναστηρίου του κολυμβητηρίου της Χωράφας με στόχο την ενημέρωση για θέματα που αφορούν το κολυμβητήριο αλλά και το τμήμα του Water Polo.

Ετικέτες

Την πρώτη ήττα στο Ανεξάρτητο Πρωτάθλημα γνώρισε ο Ατρόμητος Περιστερίου από τον Ταξιάρχη με σκορ 2-0. Μια δίκαιη νίκη του Ταξιάρχη που από την στιγμή που προηγήθηκε κατάφερε με καλή διαχείριση να πάρει τη νίκη.

Ετικέτες

Για την 24η αγωνιστική της Β' κατηγορίας ΕΣΚΑ ο Φίλιππος ηττήθηκε εκτός έδρας από τον ανώτερο του Καρέα με σκορ 64-41.

Ετικέτες

Ταφόπλακα στα όνειρα της Θύελλας για τη 2η θέση στον 4ο όμιλο της Γ' κατηγορίας  έβαλε ο Γκυζιακός καθώς πέρασε από το Περιστέρι με σκορ 1-0 και απέκτησε εκείνος προβάδισμα. Το γκολ των φιλοξενούμενων πέτυχε ο Μπάρο στο 85'.

Ξεκίνησαν για την ομάδα του Περιστερίου οι Κουτρομάνος, Καραμπίκας, Γκιάτα, Παναγιώτη, Γαλανάκης, Κουκάς, Κατιάχ, Πανοβασίλης, Μιχαήλ, Πανοβασίλης, Mataj. Αλλαγές οι Λάττας, Χρόνης, Δημόπουλος.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας