Έδωσε συνέχεια στο νικηφόρο σερί της η Ανθούπολη και παρέμεινε στη 2η θέση, στον 2ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ.
Πηγή Soccerlive.gr
Η ομάδα του Γ. Κοπελάκη έφυγε με τους βαθμούς της νίκης από το γήπεδο της Ακαδ. Πλάτωνος, καθώς επικράτησε με 2-0 του Κολωνού που πάλεψε αλλά δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από το παιχνίδι.
Λίγο πριν την ανάπαυλα οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να πάρουν το προβάδισμα, όταν ο Κυριαζής δέχθηκε την πάσα από τον Γεωργακόπουλο και με σέντρα σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Στο 75' οι γηπεδούχοι είχαν την... πολύ μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν, όμως ο Παναγιωτόπουλος νικήθηκε από τον γκολκίπερ Κωτσόπουλο σε εκτέλεση πέναλτι! Έτσι, η Ανθούπολη διατήρησε το προβάδισμα και το εδραίωσε στο 92', φτάνοντας στο τελικό 0-2 χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Ρεστζόβ με ξερό σουτ μετά από πάσα του Στρείδη.
Διαιτητές: Κασίδης, Πρασσά-Λεονταρίδης
ΚΟΛΩΝΟΣ (Δημήτρης Τζαβέλας): Ροκανάς, Καμηλάκης, Ίμπρο (74' Ρότσι), Χριστοφόρου (74' Δαρζέντας), Λάσκαρης, Οντάτζης (39' Λαϊνάς), Ζιλιφτάρι (55' Σκεύης), Τζωρτζάτος (74' Κηπουρός), Τσιπάς, Παναγιωτόπουλος, Κράλλης
ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (Γιώργος Κοπελάκης): Κωτσόπουλος, Κίτσος, Άνγκελος, Χιονάς, Λίκα, Κορφιάτης, Ρεστζόβ, Μπριστογιάννης (72' Μπαξεβανάκης), Ζαχαριάς (89' Στρείδης), Κυριαζής (63' Καζέρος), Γεωργακόπουλος (89' Αϊδίνης).









